Yanlış Mı Yaptım ??

konusman seninde ona bi ilgin oldugu mesaji verebilir bence bosver niye takiyosun kafana sokakta gordugun adami bosver 5 yillik iliskin varmis sevgilin veya nisanlin ayni durumda olsa kiz uzulmesin diye konussa ne hissedersin

Ben üzülmesin diye konuşmıycaktım zaten. Sevgilim olduğunu ve peşimi bırakmasını söyliycektim.. Yanlış anlıyorsunuz... Yada ben yanlış anlattım.

Ne ara gördünüz o otobüs hengamesinde bide önce önümzde iki kişi vardı sonra bi kişi falan diye baya olayı incelemişsiniz sizde çocuğa baya bakmışsınız yani bakıyosa baksın zorla alıkoyucak hali yok ya sizde önünüze bakıp gitseydiniz olup bitseydi.

Otobüste gözüm kapalı gitmiyorum herhalde değil mi ... Sağ olun yorum için . Zahmet etmişsiniz..

Yaptığı resmen tacize giriyor, sizin beş yıllık bir ilişkiniz var ve hala çocuk için üzülüyorum diyorsunuz.
Bence çocuk için üzülmeyi bırakıp, kötü bir olay yaşamadığınız için sevinin derim ben.

Sizde olayı yanlış anlamışsınız çocuk için üzülmüyorum. Korkuyorum sadece.. Erkek arkadaşıma durumdan bahsettim zaten.. Sağolun yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…