- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
konusman seninde ona bi ilgin oldugu mesaji verebilir bence bosver niye takiyosun kafana sokakta gordugun adami bosver 5 yillik iliskin varmis sevgilin veya nisanlin ayni durumda olsa kiz uzulmesin diye konussa ne hissedersin
aldırma:)
mantıklı geleni al ,gelmeyeni boşver :)
Birsey olmaz...nereye gittigini ogrenmek istemistir.birdaha goremeyecegine gore seni...Düzgün bir gençti. Bende art niyet aramadım. Sadece takip etmesinden korktum. Gelirse bende öyle yapmayı düşünüyorum
Ben üzülmesin diye konuşmıycaktım zaten. Sevgilim olduğunu ve peşimi bırakmasını söyliycektim.. Yanlış anlıyorsunuz... Yada ben yanlış anlattım.
Birsey olmaz...nereye gittigini ogrenmek istemistir.birdaha goremeyecegine gore seni...
bosver bence onuda soyleme doner durur iki gun sonra gider
Ne ara gördünüz o otobüs hengamesinde bide önce önümzde iki kişi vardı sonra bi kişi falan diye baya olayı incelemişsiniz sizde çocuğa baya bakmışsınız yani bakıyosa baksın zorla alıkoyucak hali yok ya sizde önünüze bakıp gitseydiniz olup bitseydi.
Birsey olmazzz yuz vermezsen olur biter...sen burdakilere bakma.stres atmak icin buraya giriyorlar..Sıkıntı iş yerimi öğrenmiş olması.Korkumda bu... Ama herkes suçluyor beni
Yaptığı resmen tacize giriyor, sizin beş yıllık bir ilişkiniz var ve hala çocuk için üzülüyorum diyorsunuz.
Bence çocuk için üzülmeyi bırakıp, kötü bir olay yaşamadığınız için sevinin derim ben.
Birsey olmazzz yuz vermezsen olur biter...sen burdakilere bakma.stres atmak icin buraya giriyorlar..
Amann bosver..bende bir kac konu actim bazilari dalip mahvetti...anlayisli iyi niyetli kadinlarda var burda...herkes ayni degilStres atmak için başkalarını üzmek, suçlamak ne kadar basit değil mi canım ?
Amann bosver..bende bir kac konu actim bazilari dalip mahvetti...anlayisli iyi niyetli kadinlarda var burda...herkes ayni degil
ahahah bu konuya çok güldüm yaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?