Yanlış yapıyorum biliyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin rica ediyorum

Ee madem inanmadınız niye birlikte oldunuz ? Görev icabı evlenmek nedir yahu . Sizin de işinize gelmiş inaniyo gibi yapmak .gerçi konu da bana inandırıcı gelmedi aşırı saçma
İnandırıcı gelmeyebilir çünkü biri bana anlatsa bende inanmazdım burada yeni olduğum için konu açma falan bilmiyorum

tek merak ettiğim şey ben bu adama iyilikten başka birsey yapmadım ki neden bana bunu yapıyor
çünkü zannettiğin gibi saf kalpli ve iyi niyetli değilsin. fırsatçı, çıkarcı bir avcısın. aynı sevdiğin adam gibi. adamı av sandın avcı çıktı. ava giderken avlandın. egon yaralandı. şimdi de buz gibi bir hırsın içindesin.
kimse sırtına binmeyeceği ata arpa vermez ama atın da kurnazı var, çifteleyip kaçar.
avcılığın kurallarından bazıları; bence, kurnazı takdir etmek, kaybedince kaybettiğini efendi gibi kabul etmek, hatalarda ısrarcı olmamak, hiç ama hiç kimseyi de küçümsememek olmalı. geçmiş olsun.

Aranızdaki ilişkinin menfaat boyutu (iş ortaklığı) sürdükçe o seni bırakmaz sen de onu. Sen de o da iş ile gönül meselesini ayıramayacaksınız, çünkü iş için sürekli birbirinizin burnunun dibinde olacaksınız. Bu tür hikayelerde her türlü 2.kadın kaybeder. Çünkü erkeğin elinin kiri(malesef bu toplumda) , evdeki kadın zavallı evdeki kadın mağdur.

Ne yapmışım pardon da ? Yorumunuz ne kadar kırıcı ! Ne alakası var ki suan yazdığınız ile ? Ben adamın parasını mı yedim ? Ben adama yeri geldi para verdim oda bana verdi beraber iş yaptık ben ona hep kazandırdım gittim evini temizledim yemeğini yaptım beni başkaları ile karıştırma istersen

Ben evden çalışıyorum herhangi bir iş yerinde değilim görüşmüyoruz çok nadir görüşüyoruz ben hayatıma birini almayı evlenmeyi düşünen biriyle evlenmeyi düşünüyorum

Ben evden çalışıyorum herhangi bir iş yerinde değilim görüşmüyoruz çok nadir görüşüyoruz ben hayatıma birini almayı evlenmeyi düşünen biriyle evlenmeyi düşünüyorum
Ama irtibatınız var ve mecbur olacak.

Ay daha saçma bişey okumadım galiba, anlamadığım şey siz nasıl adamın evlendiği evine girebiliyorsunuz, evli iken annenizle konuşacak yüzü buluyor ne çirkin yaşamlar böyle

Eşine de sizin için, iş icabı onunla görüşmem gerekiyor, diyordur. Kim bilir belki eşi sizi bilmiyordur bile...
Ben oyun lafını çok toy buldum. O izlediği dizi/filmlerin etkisinde kalmış biri belli.
Ona güvenmekle hata etmişsiniz. Ama hayatı böyle böyle öğreniyoruz, kimimiz dostundan kimimiz sevgilimizden kimimiz de akrabamızdan hatta ailemizden hüsrana uğruyoruz. Bu da öyle bir tecrübeydi deyip önünüze bakmanızı tavsiye ederim. İş ortaklığı dahil her şeyi bitirip önünüze bakın.

Teşekkür ederim ben hata yaptım kabul ediyorum zaten tövbe edip yoluma bakacağım Allah’ın izni ile

baştan sona saçmalık başka bir şey değil nasıl bir ilişki yaşıyorsunuz

Adamla bu gönül iliskinizi bitirin çünkü evli.
Söylediği saçma yalanlara inanmayın kimse kimse ile is icabı evlilik yapmaz. Boyle saçma sey mi olur. Karısına yazık günah

Karaktersizin teki sakın hic bir şeyine inanma güvenme senin ona olan zaafını kullanıyor bu çok belli aklı başında bi kadınsın kullandirma kendini

“Evlenmek zorundayım ama seni seviyorum! Bekle beni, açıklayacağım” klişeleri o dizilerde değil miydi yaaaa? Hâlâ inananlar var mı bunlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…