Yanlış yapıyorum biliyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin rica ediyorum

Neden size kendinizi bu kadar değersiz hissettiren bir adamla birliktesiniz? Bence çok daha iyilerini hakediyorsunuz. Bir yolunu bulup görüşmeyi kesin iş ortaklaığınızı bitirin. kurtulun bu adamdan.

Değeri başkasından bekleme, böyle değer göreceğim diye suistimal edilirsin bu hayatta. Sizi yargılamıyorum. Fakat bu adamdan uzaklaşın. Neden bana bunu yaptı demeyin. Sadece size değil, zaaf gördüğü herkese yapıyor ve yapacak bunu,isterse önüne en güzel aşkı sersinler adamın karakteri bu. Eğer bu kişiye zaaf gösterirseniz bu bir kısır döngüye dönecek, zamanla dahada mutsuz ve değersiz hissedeceksiniz. Alt tarafı bir erkek bu kadar anlam yüklemeyin. Kimler gelir, kimler geçer. Sosyal medyayı da eğlence dışında kullanmanızı tavsiye etmem ama yinede siz bilirsiniz.

O Beni hep sarhoşken sevdi demişsiniz hanımefendi ama erkek sarhoş olunca sevmez kısıra bakmayın ama başka birşey yapar genel olarak söylüyorum. Sabah da hiçbirşey olmamış gibi davranırlar.

Yakında iş için çocuk gelir dünyaya yeter inanma canı cehenneme önüne bak iş için derken ne isiymis seninle evlenseydi dolandırıcı midir nedir

Kaç kaç kaç …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…