Yanlış yaptığımın farkındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gibilerin elinden alınmalı ayrıca çocuklar. Bu nasıl bi şiddet ya okuyunca kanım dondu kendime gelemiyorum. Bide 2.çocuk yapmışsınız dizilerdeki kötü üvey annelerden bile betersiniz. Bi insan çocuğuna bu şiddeti nasıl yapar nasıl bi psikopatlık umarım bi şekilde tedavi olursun

Müge Anlı online

Hakikatler yüzüne söylenince üyelik iptali yapmak da ne bileyim

Hatalıyım biliyorum diye vik vik öteceğine hatalarını düzelt o zaman. Hatalısın, kendi evladına kafası çalışmıyor diyecek kadar şuursuzsun. Sana ne be çocuğun gelecekteki mesleğinden? Doğurdun diye tapusunu mu aldın hayırdır? Ay ağlamak istiyorum ya sinirden cidden yazıklar olsun ama artık. Yani çok fazla şey geliyor dilime de... Git tedavi mi oluyorsun ne yapiyorsun kendini düzelt narsist misin nesin ya.

Konuda gercekten kafasi calismayan biri var, ama 8 yasindaki cocuk degil. Bazi insanlar kendi beceriksizliklerini cocugun üstünden birseyler elde ederek örtmeye calisiyor. Yazik.

Çok kolaysa kendin olsaydın eczacı. Hayale bak. O çocuk senin hayallerini gerçekleştireceğin oyuncağın değil. Sizin birleşiminizden olan bu demekki otur kendine kız,eşine kız zeka düzeyinizden dolayı. Böyle davranıp birde utanmadan konu açıyorsun ya zeka düzeyin ciddi anlamda hayret edici.
Çocukta ne okula istek nede ders yapmaya heves kalmıştır. Ders yapmayı ve okulu senden dolayı berbat bir şey olarak görecek hayatı boyunca. Umarım birşeyler olur kendini kurtarır zavallı çocuk.

Niye eczaci?
Ona eczane açabilecek paranız birikiminiz varsa okuyup kendiniz eczacı olun
Acıdım çocuğa 8 yaşında oyun cocugu o
Ayıptır günahtır rahat bırakın cocugu.
Ne birikimi olacak ya. O eczacılık diye birşey duymuş o olsun istiyor işte. Yer açmak içinde çalışsın para kazansın der bundan 20 yıl sonra. Sanki o imkanı sunacak çocuğa.. Yazık valla çok yazık

Kafası çalışması için tek çözüm var sizden kurtulması.
Size çekmiş olmasın bir de kafa yönünden ? Zavallı çocuk yaw… Yarış atı gibi gören bir anaya sahip…

Çok üzüldüm ya çocuğa aynı benim babam. Psikolojisi yerinde olmayan çocuk yapmasın yazık oluyor. Hiç bir zaman yaşadıklarını unutamayacak. Hayırlı evlatsa acısını sizden çıkarmaz ama bilemiyorum.

8 yaşındayken eczacının ne olduğunu bilmezdim eminim sizin çocuğunuzda psikolojik baskınızla öğrenmek zorunda kalmış.

O daha çocuk, matematiği 1 seferde anlaması mucize.

Size basit gelebiliyor ama onun için çok karmaşık.

Bence özel hoca tutun yoksa siz insanı okuldan soğutursunuz net.

yazık o çocuğa sizin elinizde zor bi hayat yaşıyodur 8 yaşındaki küçücük çocuğa şimdiden meslek biçmek ne demek siz yaratıcı değilsiniz o çocuğu yapmayı kendiniz seçtiniz ama kendi kararları olabiliceğini hesap edememişsiniz çocuğu rahat bırakın bence öğrenme geriliği tamamen sizin baskınızdan

Bir bırakın okusun önce çocuk ya hemen iş sahibi yapmaya çalışmışsınız kaçımız ilkokulda isteği mesleği seçtik. Belki sayısal zekası yok biraz çocuğu izleyin bence.

Bazı şeyler zekaya bağlı belki bu kadar zorlamamalısınız.

De’leri da’ları ayırmayı bilmeyen, zeka ve yeteneğin tek bir şekilde olduğunu zanneden, en yüksek vizyonu olan eczacılık ürünlerinin olan bir annesi var. Çocuk bu ortamda potansiyelini nasıl açığa çıkarsın ki

evet burda bir zeka sorunu olduğu belli ama
ama sorun sizde çocukta değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…