daha öence böyle bir konu açtığınızı görmedim ama nedne tartışma çıkıyorki namaz kılmak isteyip kılamayan kişiler sebeblerini yazabilirlerdi çokta güzel olurdu bence..
Arkadaşım sana bu konuda hak veriyorum.kapanmış olan topiğini görmedim.onunla ilgili birşey söyleyemem..Ama site yetkilileri kendileriyle çelişkide bence..daha önceki görmüş olduğum bir topikte karşısındakinin dini olarak yaklaştığının bilincinde olarak kişiye ithamda bulunarak sebeblerini sorarak tartışma çıkacağını tahmin ederek böyle bir tartışma olanağı verenler cvp.lar gelmeye başlayınca nedense kişilerin birbirlerine hakaret etmemeleri ve konuyu dini olarak yargılamamaları gerektiğini yoksa uyarı vereceklerini söylüyorlar...bunu ben anlayamadım....
kesinlikle çok doğru!! biz zaten doğruları kendi yaptıklarımızdan ibaret sandığımızdan hep..hele bi de konu dini inaçlar olunca herkesin sölicek bişeyi oluo mutlaka.bu çok güzel bi cevp olmuş valla,yazarken tıklayan parmaklarına sağlık
bende görmedim daha önce böyle bir konu açıldığını
anlamadım ki olayı
haklısın..zaten bende bunu anlamıyorum !
mesela Kazen oyunuzu kime verirdiniz gibi bir konu açmıştı.onun yönetimindeymiş yorum yok sadece anket gibi.
ama bizim böyle bir konu açma imkanımız yok neden yasak !
ona bakarsanız bölüm bölüm yetkilileriniz var.konuyu saptıran,hakaret eden olursa gerekeni zaten site yönetimi yapar..
ha.. bana bide 'git başka yere üye ol falanda'dendi
cnm.bu konudaki tartışma çıkar dedikleri sadece bahaneleri.tartışma çıkabilen birçok topik var dedikleri gibi uyarı veriyorlar ya da kapatıyorlar.dinle ilgili konularda da isterlerse bunu yapabilirler...ayrıca daha öncede dediğin gibi bu yorumları okumak istemeyen o topiğe girmez ya da yorum yapmaz,bu kişinin tercihine kalmıştır.zaten gördüğüm kadarıyla bir tek dini konularda yasak var nedense???
Arkadaşım eğerki sitenin içerik ve yasal uyarılarını çiğnediğin vakit üyeliğini sonlandırma hakları vardır.ayrıca sende bende başka sitelere üye olmamız sadece 5 dk. alır.bu da bizim tercihimizdir.Ancak ben kadınlar kulubünün site içeriği ve yasal uyarı bölümünde dinle ilgilli konuların paylaşılamayacağı gibi bir uyarı gördüğümü hatırlamıyorum..bildiğim kadarıyla buradaki yazılanlar vs.sorumluluğu kişinin kendisine aittir.hakaret,müstehcen gibi şeyler oduğunda üyeliğin sona erdirilmesi ya da konunun kapatılması özgürlüğü siteye aittir.ya da T.K.'ya...ne demek istediğimi anlayan anlamıştır...sitede din olarak içerik yok ancak boşluklar var.misal sohbet bölümünde bu paylaşılabilir...eğer ki inandığın şeyde kararlıysan hakkını savunabilirsin...bunları hatırlatmakda fayda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?