cnm.birde şöyle bir önerim var.istersen konu açtığında "namaz kılmamanız için sebebler" yerine başka bir cümle kur bence...çünkü bu tarz konular tartışmaya çok dönük olabiliyor.islam dinini kabul etmeyen kişiler vardır mutlaka aramızda bu sefer onlarada yorum hakkı verilmiş olacağı için konu düşündüğümüzden farklı yerlere ve ithamlara dönebilir.böylecede konu kapatılmak zorunda kalır.herkese hitaben bir konu başlığı seçilmezse o kişilerde topiğe girseler bile yorum yapmazlar yapsalar bile işi tartışmaya dökmeden halletmek lazım.çünkü bu konu hakaretlere döneceği için bizlerde faydalanamayız.yararlanmak isteyenlere haksızlık olur böylece...sağlıcakla kalın...
cnm.özelden msj.atmak için msj.sayısı yetmiyor maalesef!telekomünikasyon kurumu cnm.araştır istersen...yani söylemek istediğim site içerik ve yasaklarında belirtilmediğine göre kullanıcıların yazı yazmaya hakkı var...iş tartışmaya döndüğü vakitde silmeye hakkı var..bu hakkı alamazlar...bilmem anlatabildimmi çünkü daha açık konuşmak istemiyorum...daha önceki yorumumda da belirttim konu olarak dini form yok ancak sohbet bölümünde içerik olarak kısıtlama yapmadıklarına göre biz istediğimiz sohbeti yaparız..istersen orada bir dene mesela namazda huzur bulan kişiler buraya sohbete gibi.o zaman da kapatılırsa hakkımızı arayabiliriz her türlü cnm..açarsan hbr.ver banada mutlaka...
bir çözemedim ki yanlış mısın doğru mu??
bir çözemedim ki yanlış mısın doğru mu??
söylediğin gibi;açtığım başlık eleştirilere açık gözüküyor,bu açıdan bakmamıştım !
canım buraya zaten fazla yazı gelmiyor görüyorsun.
eğer istek olsaydı belirtilirdi,üzülerek görüyorumki çoğu kişi önemsemedi !
'dini içerikli konu açmak yasak' diye bir kural okudum ben,bu yüzden üstelemeyi düşünmüyorum.
yardımların ve yorumların için teşekkür ederim..
şunuda söylemek istiyorum;cuma günleri çoğu topiglerde dualar yapılıyor..
yasak var ama....amaaaannn ben anlamadım bu kuralları !
dua topiği bi tane var, o tip topic açan oluyor ama kapatıp oraya yönlendiriyorlar.
3 senedir sitedeyim, bu konu hep açılır, tartışma çıkar kapatılır silinir.
dini başlıklar olması taraftarıyım bende ama malesef çabanızın sonucu olmayacak.
kazenle oturup bu konuda pazarlık edenler bile oldu ama nafile..
daha önceleri dini başlıklar varmış ama kavga gürültü çıkmış hep, o yüzden bi daha açılmamak üzere kapanmış.
siyaset konusundaki anketle ilgili tamamen haklısınız.
diyeceğim; çabanız malesef boşuna olacaktır. bu siteyi bu şekilde kabul etmelisiniz.
kimse bu kazen dediğiniz kim,bu konularda izin yetkisi ondamı,onunla nasıl irtibata geçebiliriz?ya da bu konuyla kim ilgileniyor ben msj.sayısı yüzünden herkese özelden yazamıyorum.sadece curly,editör,mune ve uzman a msj.atabiliyorum.bu tip konlarda kimle irtibata geçmek gerekiyor.
evet ama olmadı..
dini içerik yasakmış !
yetkili ; ' tesettürde dini birşey değil mi ' ? diye sorası geliyor insanın
kimse bu kazen dediğiniz kim,bu konularda izin yetkisi ondamı,onunla nasıl irtibata geçebiliriz?ya da bu konuyla kim ilgileniyor ben msj.sayısı yüzünden herkese özelden yazamıyorum.sadece curly,editör,mune ve uzman a msj.atabiliyorum.bu tip konlarda kimle irtibata geçmek gerekiyor.
İslam dini ile ilgili bilmek istediğim ,merak ettiğim herşeyi Diyanet İşleri'nden öğrenebilirim.
Yani doğru yerde doğru şeyler ararım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?