Yanlışım var mı?

Bu arada, belki beni aptallıkla suçlayanlar, horgörenler olabilir. Ama kalbim çok kırıldı. Çok çok çok.. Cidden çok ağladım. Şimdi daha iyi hissediyorum o ayrı. Hala beynimden o kız fotoğraflarını silmeye çalışıyorum. Yastığa başımı koyunca gözümün önüne geliyor.. Unutmaya çalışıyorum. Zaten sildim tamamen ve heryerden engelledim, hiç bir imkanımız yok artık diye gönül rahatlığımda var. Ama o fotoları hala silmeye çalışıyorum. Özgüvenim yerlebir......

gerçekten anlayamadım adam sana günlerce başkası var mı o mu bu mu diye sordu kendisi mi başkasıyla görüşüyormuş Ne biçim insanlar var şu dünyada

gerçekten anlayamadım adam sana günlerce başkası var mı o mu bu mu diye sordu kendisi mi başkasıyla görüşüyormuş Ne biçim insanlar var şu dünyada
Evet günlerce bana başkası var mı, bak ben tek kadın adamıyım, ben kadınımı paylaşamam, öyle bir dönemdeyizki anlıyorum ve normal, birsürü erkek sana yazıyordur, ama birinden etkilenirsen, konuşursan, yatarsan ne yaparsan yap bana söyle, ben saygı açıklık ve sadakat bekiyorum diyen adam.. sadece son konuşmamızdan bir gün sonra whatsapp storysinde başka bir kız fotosu paylaştı.....

Ama yazdık cano burda kafadan sakat diye, tam sakatmış ... neyse iyi gvat demişsin en azından kimliğini anlasın iyice.

Ama yazdık cano burda kafadan sakat diye, tam sakatmış ... neyse iyi gvat demişsin en azından kimliğini anlasın iyice.
Üstüne bastıra bastıra g.vat (cuckold) dedim ona. O da bana ' bak Aurora bana hakaret edip, saygısız konuşup kendinden daha fazla uzaklaştırma. Ben babasının hayatındaki son 2 yılında onunla saygısız bir adam olduğu için hç görüşmemiş biriyim. Benim için saygı çok önemli. ben iyi bir adamım ve sanada hiç kötü bir söz söylemedim bu güne kadari aramızdaki kimyayı çok seviyorum, muhtemelen sen şuan PMS dönemindesin o yüzden böyle konuşuyorsun, lütfen ara ver dedi. Dedim ki 'hayır PMS falan değil, sen gerçek bir cuckold' sun o yüzden bunları söylüyorum. Sana hiçbir saygım yok ve ne yaparsan yap.. sadece seninle tanıştığıma pişmanım çünkü ben o kız değilim, ve sen senin gibilere layıksın, sen bir cuckold sun, o yüzdende beni kendin gibi sanıp başkaları ile oldummu diye süreki sorguladın, çünkü bu sensin ve senin tarzın' dedim, açıkça ve uzunca. Ertesi gün uyandığımda onun whatsapp story sinde bir kız gördüm....Eminimki o kız ne akraba ne arkadaş, çünkü bunda ikiside yok... O kız bir süredir flört ettiği ve benide arada kaynattığı kız

Az bile demişsin yahu, başka adamla oldun mu diye ısrarla soran erkek net g.vattır hatta yüce g.vattır. Turrrppp sıkarım onun saygısına o yetmiyormuş gibi hemen yedeğini çıkarmış ortaya Allah aşkına ne saygı duyucam buna , aynı anda 10 kişiye yazılıyor üstüne g.vat acaip bir cins yani

There is a saying in my hometown, like this: The person knows himself deyip noktayı koysaymışsın.

Narsist bence o adam.Okb yok..Okb si olan böyle sanmıyorum ki başka bir kadını bulsun..

Böylelikle okb olmadığı çıktı ortaya.Niyeti başkaymış onun..Kızı bıktırmak için taktik uyguluyormuş resmen..Narsist pislik işte.Kendini önce seviyormuş gibi gösterip hemen başka bir kadına yönelmiş..

Onu da aldatmış oluyor o zaman.O gurursuz kadın nasıl kabul ediyor bu durumu..

Sevgi her sorunu çözemiyor maalesef. bu adamın esiniz olduğunu düşünün, bu mesajı her gün alacaksınız katlanabilir misiniz ? Acil tedavi görmesi gerek

Bence kızgınlık ve hakaret edici şeyler söyleme daha çok kaldırırsın bir yerlerini..Sadece benim duygularımla oynadın.Bana bunu neden yaptın? Senden mantıklı bir açıklama bekliyorum.Seni yargılamak istemiyorum ama ben bunu hak ettim mi de..Zaten diyeceğini demissin önceden..Buna benzer şeyler söyle.Baktın kıvırmaya başlıyor sen de o diğer kadına seninle birlikte olduğuna dair mesajlar ar.Senle birlikteyken benle de görüşüyordu.Bu durumu nasıl kabul ediyorsun de.

Yani ne söyleseniz de o kafasında kurmaya devam edecek, size güvenmiyor. böyle bir ilişkiyi sürdürmek gururunuzu kırmaz mi?

Evet şuan çok sinirlisiniz ama ona birseyler söylemeniz onu daha da sisirir. Engeli hiç kaldırmayın. Belki siz sinirlenerek ona ulaşın diye rastgele bir fotoğraf koydu, iletişim yolunu açmak için. Ben olsam uzak dururdum böyle bir tipe ne söyleseniz etki etmez, kaale almadığınızi gormesi onun için daha sinir bozucu olur

Ben de hocalara soru soracağımda önce kibar bir giriş yapıyorum, sonradan dank diye soruyu sorup devamında sağlıcakla kalına benzer bir ifade ile bitiriyorum :) O giriş ve bitiş kısımlarına takılmayın

Sizi aldattığını tahmin etmiştim, üzülmeyin bu da bir deneyim.

Edit: varsa siz de bir erkek arkadaşınızla fotoğraf paylaşsanıza.

Son düzenleme:
Bence artik bu fetish/kink haline gelmis! Sizi baskalariyla hayal ediyor bile olabilir. Sacma ama var boyle tipler. Yani henuz exclusive olmayan iliskilerde bunu demek normal olabilit ama bir dersin iki dersin tmm bitti gitti. Surekli vurgulamak aptalca.

I hope your limp dick was getting at least a bit harder when you imagined me with other guys. Would u like me to send u a pic when i am fucking a real man so you can get off better?

yok artık iletişim kurmam, numarasını falan herşeyini sildim zaten. O kızada nasıl ulaşayım ve niye kimdir nedir bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…