Yanlışmı yaptım , sorguluyorum kendimi

morrmnkse

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
9
0
16
Bartın
Kaç gündür uyku uyuyamıyorum, kendimle çelişiyorum bazı zamanlar, ne yapıyorum ben diye sorguluyorum kendimi ama elimde değil işte , duygularım mantığımın önüne geçiyor.. Tutulmuşum farkında olmadan, içimi acıtıyor onun yokluğu..
Elimden geldiğince kısaca özetlemeye çalışayım.. İşyerinde birisi vardı, bana ayrı bir ilgi gösterdi.. hep yanımdaydı, telefonlar, mesajlaşmalar sürdü gitti.. işlerimiz ortak olduğu için çoğu zamn yan yana diz dize çalıştık, bahanelerle elimi bile tuttu kaç kere, bende ona karşı boş değildim, elektrik alıyordum.. yanımdan geçerken imalı bakışlar, yada bir yemek vs. olduğunda hemen yanıma gelip oturmalar vs.. Ama bu çocuğun bir küs bir barışık bir sevgilisi vardı, her defasında kendimi onu düşünerek durdurmaya çalışıyordum, ama bana yaklaşımları buna hep engel oldu.. .. İlk başta kesinlikle ben yanlış anlıyorum deyip kendimi frenlemeye çalışsamda , davaranışları hareketleri düşüncelerimi değiştirdi.. Ama ikimizde hiç açılmadık birbirmize, sadece gözler konuştu, bir iş çıksa hemen derdi ayşede gelsin benimle diye, yemeğe çıkacaksak beni bekler bensiz gitmez, karşıma geçer kaçamak bakışlar atardı bana..bu 1 yıl böyle gitti…derken yaklaşık 4 ay önce ben iş değiştirdim, en öncelik sbebimde buydu kaçtım , uzaklaşırsam belki unutulur diye, işten ayrılırken sımsıkı sarıldı bana, çok ama çok kötüyüm bilmeni isterim dedi, bende zor ayrıldım.. hep aklımdaydı, birgün olmasa ertesi gün arayıp konuşuyorduk havadan sudan muhabbetler, yada mesajlaşmlarla.. Bir gün bana evine gelmek istiyorum dedi, şaşırdım tai nasıl yani dedim , yanlış anlama çayını içmeye gelicem , diğer iş arkadaşlarınıda ayarlayım tabi sende müsaitsen istersen dedi.. tamam dedim, buyrdun gelin.. Bir gün erken çıktım iş çıkışı geldiler, diğer arkaşlar asansörle çıkarken bu koştur koştur merdivenle çıkmış kaıyı bi açtım bu, yine sımsıkı sarıldı bana, içimden bir şeyler koptu, bende çok özlemiştim bende sarıldım ona.. ogün gözlerini hiç ayırmadı benden kahve ikram ederken onumu alayım bunum diye 5 dk. Bekletti başında beni, sonra ark. Biri fala bak diye ısrar etti bana bende bakayım dedim bu yanıma geldi fincanla birlikte elimi tutup işte bende bir şeyler görüyorum diye elimi uzunca bırakmadı.. kız arkadaşıyla aran nasıl diye sordum çok kötü dedi, benim ona açılmak için tek engelim o kızdı çünkü..Ertesi gün bana msj atmış çok güzel bir gündü teşekkürler diye, bende ona benim içinde çok güzeldi özlemişim sizi.. inşallah hep görüşürüz yazdım.. Bana biz fırsat buldukça görüşürz merak etme yazmış.. bende sıkıldım artık kaçak güreşmekten , bir adım atmam gerektiğine inandım ve benim duygularım farklı , görüşmesek daha iyi, çnkü imkansız bu iş yazdım, cvp yazmanada grk yok hayatta mutluklar sana yazdım.. cevap vermedi.. ama ertesi gün işe çok geç gitmiş, ve moreli çok bozukmuş hatta sormuşlar iştekiler neyin var kız arkadaşındanmı ayrıldın diye,( bunuda durumu bilen bi ark. Söyledi ben daha ona msj attığımı söylemeden )nolur beni kötü bilme ben sana karşı kötü bir şey düşünmedim diye mesaj atmış..Bende anlamadım nasıl yani diye karşılık verdim… Ben seni arkadaş olarak gördüm yazmış..bende akıllı bir kadın arkadaşça bakışıda, başka türlü bakışıda hisseder beni aptal yerine koyduğun için seni hiç affetmeyeceğim yazdım.. Canım ben sana arkadaşça yaklaşmakla kötülükmü yaptım yazmış.., bende cvp bile vermedim .öylece kaldı yani şimdi hiç ses yok bende bişey yapamıyorum.. gerçekten beynim durdu bu nedemek kadınlar hisseder duyguları, ben yanıldımmı yani, ama beni kendine balayan kendsi ben kaçtıkça o kovaladı hep, kendimi çok kötü hissediyorum, oda kötü bunuda hissediyorum, ki arkadaşımda diyor Leyla gibi geziniyor diye..

Oh paylaştım rahatladım, yorum yazan yazmayan herkese teşekkürler şimdiden.

Hoşlandığınız halde o kadar atarlı bir mesaj yazarak tüm arkadaşlığınızı sonlandırmaya karar vermeniz çok mantıksız değil mi? O kadar sert bir mesaja karşılık ne yazarak adım atmasını beklerdiniz ki? Sizinki adım atmak değil bariz köprüleri yıkmak olmuş.

bence böyle atarlı bir mesaj atmakla en doğru olanı yapmışsın. sonucta böyle bir mesajı durduk yere atmadın..onun bir kız arkadaşı var bunu göze alarak nasıl açılabilirdin ki bende olsam senin gibi yapardım

tuhaf olan küs barışık giden bir ilişkisi var. demek ki mutlu değil.senden hoşlandığını düşünüyorsun.. ee o zaman niye ayrılmıyo bu adam arkadaş :kkk:

belkide seni gerçekten çok yakın bir arkadaşı gibi görüyordur...:50:

ş... fantezi yapıyordur bence...
Belli ki sevgilisiyle kopamayan bağları var.
Senle ise kaçak göçek,ilişkisine heycan katıyor dokunmalar bakışlar yakın temaslar.
Çünkü bir iki gün değil koskoca 1 yıl geçirmişiniz böyle.
Demek böyle kaçamaklar adamın hoşuna gidiyor
Ne bilim işe giderken bir heycanı oluyordur sayende.
Başkada açıklaması olamaz zaten.
Hatta geç bile kalmışsın postayı koymakla.
Boş ver bugün başkasına yapan yarın aynısını sana yapardı.

hiç sevmem böyle kaçak güreşen insanları.
devekuşu misali.
deve desen yok ben kuşum der.
kuş desen yok ben deveyim der.
arkadaş desen sevgili gibi davranır.
sevgili desen yok ben seni arkadaş olarak gördüm der.
senide sanki kendi kendine gelin güvey olmuş gibi bırakır orta yerde.
kaç arkadaşına sana davrandığı gibi davranıyormuş acaba.
her arkadaşıyla böylemiymiş.
bu adam sevgilisinden ayrılıp gelse bile kabul etme.
sevgilisi olan adam sana böyle davranıyorsa sen onun sevgilisiykende başkalarına sana davrandığı gibi davranabilir.
güven problemi olur hep.
baştan ofsayt.

Son düzenleme:
Sevgilisiyle ayrılırsa ola ki yarabandı olarak görcekti sizi muhtemelen..

Kötü (kötüden kastım böyle küsüp barıştığı geçinemediği)kadınlara aşık olup iyi kadınlarla dertleşmek tabiri bu olsa gerek..

Bir anlık hevesi olmamışsınız sizinle flört edip sizi kandırmamış neyse ki bunada şükür..

En başında söyleyeceğinizi en sonunda söylemişsiniz..

Sevgilisi varsa zaten siz neden elinizi tutmasına müsade ediyorsunuz, her çağırdığında yemeğe filan birlikte çıkıyorsunuz..

Başkası sizin sevgilinizle bunları yapsa hiçte böyle masum birşeymiş gibi anlatmazdınız değil mi ?

Kusura bakmayın da o çocuk kadar siz de suçlusunuz.. Ona bu cesareti veren sizsiniz, o da kendini birşey zannetmiş.. Sizi ikinci kadın olarak görmüş..

Ne bekliyordunuz ki ? Siz öyle mesaj atınca , sevgilimden ayrılıp geleceğim demesini mi :19:

Ben kendimi haklı bulmuyorum zaten, benimde hatalarım var..
Ama ben uzak durmak istedikçe bana yaklaştı, dediğiniz gibi diğer arkadaşlarına neden bana gösterdiği ilgiyi göstermedi..
Ben onu başka telden arasam bile, sesimi tanır aa nasıl tanıdın hemen dediğimde senin sesini tanımamamam mümkünmü der, yada iyiki aradın sesisin duyurdun diye mesaj atar..Ne bilim bunun gibi bir sürü şey..

Ben kendimi haklı bulmuyorum zaten, benimde hatalarım var..
Ama ben uzak durmak istedikçe bana yaklaştı, dediğiniz gibi diğer arkadaşlarına neden bana gösterdiği ilgiyi göstermedi..
Ben onu başka telden arasam bile, sesimi tanır aa nasıl tanıdın hemen dediğimde senin sesini tanımamamam mümkünmü der, yada iyiki aradın sesisin duyurdun diye mesaj atar..Ne bilim bunun gibi bir sürü şey..

Ben kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz demedim ki zaten
Evet o size farklı davranmış ama sevdiğinden filan değil diyorum
Hatta sevgilisini bile sevmiyor
İkinizi bir idare etmek istemiş
Halk dilinde belli sıfatlar yüklense de , benim şimdi burda edebim elvermiyor o şahsın sıfatını yazmaya

Bu kişinin sevgilisi olmasa çok daha başka yaklaşırdım size ama sizde epey hayal aleminde yüzmeye devam etmişsiniz

Sizden başka da kimler kimler vardır onun böyle davrandığı, bu kadar hayal kırıklığı yaşamanıza gerek yok.. Esas kız siz değilmişsiniz zaten..

Birde bana cevap yazmış
-ben sana karşı kötü birşey asla düşünmedim cnm lütfen beni kötü bilme yazmış....
evet o kıza bunu yapan banada yapardı, kızla aynı evde birlikte yaşıyorlardı zeten şimdi ayrı yaşaıyorlarmış

arkana bakmadan kaç arkadaşım, görüşme, ararsa açma:51:

madem kötü sevgilisiyle ayrılsın o zaman, Allah bilir gayette iyidir araları, sana mavi boncuk vermiş, sonra da arkadaş ayağına yatmış

bu adamdan bi cacık olmaaazzz:19:

Güzel yorumlar var... Ama hayat yorumlarla yaşanmıyor....Sen aklına ve mantığına göre hareket et derim... Ama o çocuk sanırım seni arkadaşın birsinin dediği gibi fantazi aleti olarak görmüş...Heycan aramış sanırım.....:):):)

Birde bana cevap yazmış
-ben sana karşı kötü birşey asla düşünmedim cnm lütfen beni kötü bilme yazmış....
evet o kıza bunu yapan banada yapardı, kızla aynı evde birlikte yaşıyorlardı zeten şimdi ayrı yaşaıyorlarmış

Ne yazacaktı ? Sen ne ilksin ne de son olacaksın.. Ben her türlü devam ederim mi ?

Tv lerde bile görmüyor muyuz bu modelden..

Esas sevgilisiymiş gibi hayal kırıklığı yaşamanıza gerek yok..

O kız onun sevgilisiymiş, ister ayrı yaşar ister aynı evde.. O sizi de bizi de ilgilendirmez..

Doğrusunu yapmışsın, bu yaşamış olduğun yakınlık zaten hata, seni isteyen gelir.

Bir arada bir derede olmaz bu işler, sonlanması iyi olmuş, sen de yoluna bakarsın

Hayatında biri varken başka biriyle flörtleşmek yok ya neresinden bakarsan bak yanlış

Bence de en doğrusunu yapmışsın. Belirsizlik için de yaşamak en kötüsü.

Belki şimdi biraz üzülürsün ama zamanla unutursun . Kısmetlerini de kapatmamış olursun:)

Yukarıda bır arkadas yazmıs sızınle hayatına heyecan katmıs dıye bende oyle dusunuyorum ,
Kafana bıle takmana degmez belkı gec olmus bıraz ama dogru olanı yapmıssın

Şimdi öğrendim işten istifa etmiş bugün, şoklardayım.
zaten ailesi başka şehirde, burda kız arkadaşıyla birlikte kalıyordu, okız için gelmişti aslında buraya.. Arkadaşım diyor ailesinin yanına gidecekmiş ordan iş bakacakmış.. İyi oldu benim içinde, unutmam daha kolay olur, aynı şehirde bile olmayacağız artık..

Netlik iyidir.
Umut verici tavırlar sergileyip, sen beni yanlış anlamışsın deyip, duygularının arkasında durmayan bir adamla bu işin olmadıgını gördugunuz için sevinin bence.

Back
X