• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlizlik kocamm ve bebeğim

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Çok bunaldım belki yazınca rahatlarim diye düşündüm.

Eşimin ailesiyle görüşmüyorum son konumdan bilen bilir hakkımda yalan yanlış konuştular daha bir sürü şey .
Babam uzakta yaşıyor . Annem uzakta çalışıyor başka kardesimde yok binada komşuluk sıfır. Diğer tüm akrabalarım köyde uzakta.
Eşim gece 11e kadar çalışır gelir yatar çok yanlız hissediyorum ne yapmam gerek bilmiyorum ama gerçekten kötü hissediyorum. Bebeğim var 3 aylık Allah'a şükür oda olmasa kafayı yerim :((
Önerileriniz neler çok kötü hissediyorum :(((

Çok bunaldım belki yazınca rahatlarim diye düşündüm.

Eşimin ailesiyle görüşmüyorum son konumdan bilen bilir hakkımda yalan yanlış konuştular daha bir sürü şey .
Babam uzakta yaşıyor . Annem uzakta çalışıyor başka kardesimde yok binada komşuluk sıfır. Diğer tüm akrabalarım köyde uzakta.
Eşim gece 11e kadar çalışır gelir yatar çok yanlız hissediyorum ne yapmam gerek bilmiyorum ama gerçekten kötü hissediyorum. Bebeğim var 3 aylık Allah'a şükür oda olmasa kafayı yerim :KK43:(
Önerileriniz neler çok kötü hissediyorum :KK43:((

Kötü birşey ama bebeğin var madem bebeğinle geçirdiğin zamanı keyifle geçirmeye çalış :)
Çık onunla gez,havalar soğuk da olsa onlar için sıkk giyindikten sonra tehlikeli değil.
Alışveriş yap,keyif alacağın yerlere git kahvaltı yap tek başına da olur. Ben bugün mesela yürüyüş yaptım yarım saat,ordan da bir pastaneye girip kahvaltı yaptım. Ve çok da keyif aldım :)
Benim de ailem uzakta. Arkadaşlarım var ama çalışıyorlar veya uzak oturuyorlar. Bende keyif alacak birşeyler yapıyorum :))

Kötü birşey ama bebeğin var madem bebeğinle geçirdiğin zamanı keyifle geçirmeye çalış :)
Çık onunla gez,havalar soğuk da olsa onlar için sıkk giyindikten sonra tehlikeli değil.
Alışveriş yap,keyif alacağın yerlere git kahvaltı yap tek başına da olur. Ben bugün mesela yürüyüş yaptım yarım saat,ordan da bir pastaneye girip kahvaltı yaptım. Ve çok da keyif aldım :)
Benim de ailem uzakta. Arkadaşlarım var ama çalışıyorlar veya uzak oturuyorlar. Bende keyif alacak birşeyler yapıyorum :))

Evet bende gezmeyi seviyorum hasta olur diye korkuyodum ama sorun değil madem sıkı sıkı giydirip gezebilirim:))) önerinizi sevdim. Bı yandan yanlizlikta iyi ama işte..

Evet bende gezmeyi seviyorum hasta olur diye korkuyodum ama sorun değil madem sıkı sıkı giydirip gezebilirim:))) önerinizi sevdim. Bı yandan yanlizlikta iyi ama işte..

Yok hatta uzmanlar bile soğuk da olsa kar da yağsa bebekleri çıkarın dışarı diyorlar. Ben daha bebeğim doğmadı ama çok hayalim var :)) gezmeye götürücem soğuk da olsa çıkarıcam. Hem soğuğa alışması lazım evde olması onu daha çok hasta eder. Temiz hava gayet iyidir :)
Yakınlarınızda kahve içebileceğiniz yerler vardır alın bebişinizi bebek arabasına,gidin kahve keyfi yapın.
Alıştıktan sonra zevkli oluyor :)
Önceden sevmezdim ama son zamanlarda gayet hoşuma gitmeye başladı :))

:))))) cook teşekkür ederim uygulicam hemen yarın tek baismada vakit gecirebilirim mutlu olabilirm

Hemde nasıl olursun :) bak hobi de edinebilirsin. Ben bu aralar kızıma odası için birşeyler yapıyorum o kadar keyifli ki anlatamam.
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile :)

Ne yapıyorsunuz mesela odası için

Ne yapıyorsunuz mesela odası için

İsimli duvar süsü yaptım bugün mesela netten bakarak. İlk denemem okmasına rağmen hoş oldu diyebilirim :)
Bulut yastık yapıcam,malzemeleri almam lazım.. sonra başka şeyler de düşünüyorum.. lamba yapıcam led renkli yılbaşı ışıkları olur ya,pinpon topuna geçirip. Çok hoş oluyor :) araştır netten sonra internette bir sürü malzeme var alıp yapabilirsin.

Aslında tamda birşeyler yapabilmeniz icin en uygun zaman bebek ayaklanana kadar vaktiniz var yurumeye baslayinca oturmak hayal oluyor

Bende ilk cocugumda yanlizdim kendimi kitaplara vermistim sonra orguye merak sardim cocuguma bir suru sey ormustum

Ozamn internet boyle herkesin elinin altinda yoktu orgu kitaplari alir aksama kadar modeli cikarmaya ugrasirdim simdi bir suru aciklamali fotograf video var

Bence bu ayazda doktora danis oyle cik dolas derim benmki 6 aylik ben cok evhamli deilim ama disari zehir gibi insanin yuzunu felc eder nekadarda sıkı giydrsemde yuzu acikta kalacak yuzunu sarsam cocuk bogulacak millet aksiriyo tiksiriyo faha alt tarafi 6 aylik kizim 3 tane asi vuruldu vucudu hemn kapabilir savunayabilir ben acikcasi korkarim tabiki sizin isinize karismak deil nietim binde bir esimle.arabayla soyle bi turlariz sehirde marketten yada magazadan alacaklarimizi alir doneriz bunalinca bu havada cocugum icin biseyler yapmaya calisiyorum mesela ona ponponlarla dolu bi sandalye yaptim cok eski minik bi sandalyeydi birsuru ip aldim orgu ipleri ponpon yapip sandalyeye yapistrdim odasina koydum

Back
X