yap yada yapma diyin :S

bence de yapma..seni sevmediğine eminim diyorsun o bu kadar kafasına taksaydı illa adım atardı tepkisizliği seni kalbinde bir yere koymadığının belirtisi bence...durumun üniversitedeki arkadaşımı hatırlattı bana arkadaşım önceleri hiç farklı gözle bkmadığı adam onun biraz üzerine düşünce arkadaşım hoşlandı ama sonra adam kendini geri çekti. ama kızcağız acaba bir adım atsam mı belki de benden yüz bulamıyor(ki böle bir şey yok bence arkadaşımın dersleri iyi olduğu içn kullanmaya kalktı) falan gibilerinden baya kafasını karıştırdı ..ona da aynen bunu söyledim hep. sakın mesaj atma kendini bu kadar değersizleştirme. ileride karşına çıkacak seni sen olduğun l seveceklere haksızlık yapma.sana da aynını diyorum ama tab olayı tam bilmiyorum sen bilirsin ama mantığın devrede olsun..o keşkeleri keşke bir şey yazmasaydım diyerek de kullanabilirsin.:44::44::44::44:...

Sen çok haklisin ya :) ben de aynı şeyi düşünüyorum. Erkekler kaybettiğini düşündüğü zaman değer verdigini hissettirmeye basliyor ne yazık ki.

Yapma, cünkü zaten sevmedigine eminsin, gönderirsen
Ne degisirki. Sadece hala pesimden kosuyor der.
Sevmeyn birinin yolu acik olsun bosver

Seni sevmediğinden emin olduğun adamdan neden ve nasıl bir cevap bekliyorsun?

yapma canım benim seven adam sen bir şey yapmasanda gelir inan bana

sonuc ne oldu cok merak ettim.bu konudan ders cikarabilirim belki basima gelirse.ben yap derdim cunku

Son düzenleme:
Seni sevmediğinden emin olduğun adamdan neden ve nasıl bir cevap bekliyorsun?

Şöyle, aslında emin değilim. Ayrılmanın nedenine göre vardım bu kanıya. Ama 2 gündür asklımda daha önce söyledikleri, yaptıkları.....
Sonra kendi yaptıklarım. Acaba dedim cidden hepsi yalan mıydı?
Bi mesaj attım ve cevabı kötü olursa yalan olduğuna inanıcam tam olarak. Açıkcası acaba larla yaşamak beni yordu, 2 günde tükendim. net bir şey olsun bari ona üzüleyim ve zamanla geçsin. Böyle her şeyde tam geçti derken pörtlüyor. Şuan hala görmedi mesajı ç.içi olmadı.
Cevabı da yazarım size bakalım..

çok özel değilse gönderdiğiniz mesajda ne yazdınız

ya azcık özel aslında yaptığımız bazı şeylerden bahsettim ama konu olarak sorun gerçekten bensem yada sensen sorun bizden başkası değilse çözmeyi deneyebiliriz aslında çünkü ben şuan ki duruma pekte bayılmadım tarzında bir mesajdı. uzun ama sade süslü kelime olmadan. yazdım attım ve sildim.

Ya bi de sizin mesele aşılabilir bir şey. Eğer sizi seviyorsa geri döner bence cidden. Eğer dönmüyorsa o arama sorma işi bahanesiymiş onu anlamış olursunuz

Ya bi de sizin mesele aşılabilir bir şey. Eğer sizi seviyorsa geri döner bence cidden. Eğer dönmüyorsa o arama sorma işi bahanesiymiş onu anlamış olursunuz

Ya hay ağzını öpeyim dicem ayıp olcak :))
Tam olarak bu aynen bu noktası virgülüne tek amacım bu.
Çoook sağol.

Ya hay ağzını öpeyim dicem ayıp olcak :))
Tam olarak bu aynen bu noktası virgülüne tek amacım bu.
Çoook sağol.

Heheheh yanağımdan öp sen de Ben tam olarak aynı şeyleri yaşadım senle. Özelden de yazabilirsin yani anlatırım sana, o yüzden tecrübeliyim anlıyorum seni

Heheheh yanağımdan öp sen de Ben tam olarak aynı şeyleri yaşadım senle. Özelden de yazabilirsin yani anlatırım sana, o yüzden tecrübeliyim anlıyorum seni

şu cevap gelmeden adımı zor yazıyprum kafamı toplayamam ama konuşalım evet çok isterim.
hala last seen 20.15 . Ay off

sevmediğine emınsın ve ona mesaj atıp bir tarafını daha da havaya kaldıracaksın
bence yapma, ne mesaj
ne cagrı
ne ima...hiçbir şey yapma
sırra kadem bas hatta her yerden engelle onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…