şu cevap gelmeden adımı zor yazıyprum kafamı toplayamam ama konuşalım evet çok isterim.
hala last seen 20.15 . Ay off
Stres olma hiç ya. Hani ter bir cevap verirse derdi başkaymış sevmiyormuş diyeceksin sonuçta. Bu insanı rahatlatan bi şey, kafanda soru işareti olmaz yeni bi hayata başlarsın. En kötü ihtimalin bile ucunda ölüm yok ne olacak. Ama bana olumlu olur gibi geliyor.
hadi bakalım. Hayırlıysa öyle olsun ya valla.
Cidden şu ayrılıktan beri üzüldüğüm tek şey 'acaba?' lar..
bir sürü acaba.
Şu kafam öyle berrak olacak ki cevap olumsuz olursa bu kez emin bi şekilde sevmiyormuş diyebileceğim.
İnsan nedenini bilerek üzülmeli ya keşke, acaba, belki.. ömrümü çürüttü 2 günde.
Cevap gelince haberdar et
' Halı sahadaydım ondan cevap yazamadım kusura bakma. Eve gidiyorum detaylı okuyacam uzunmuş biraz :) ' yazdı.
resmen azzz sonra gibi bir mesaj trafiği. ben bişey yazmayacağım o tam yazmadan.
Kızlar,
Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya.(
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145
Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??
Kızlar,
Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya.(
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145
Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??
Konuyu ilmedgm icin yap yada yapma diyemiyorum :26: ama yazdiklarin guzelmis cok begendim senmi yazdin
teşekkürlerr
peki neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?