• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

şu cevap gelmeden adımı zor yazıyprum kafamı toplayamam ama konuşalım evet çok isterim.
hala last seen 20.15 . Ay off

Stres olma hiç ya. Hani ter bir cevap verirse derdi başkaymış sevmiyormuş diyeceksin sonuçta. Bu insanı rahatlatan bi şey, kafanda soru işareti olmaz yeni bi hayata başlarsın. En kötü ihtimalin bile ucunda ölüm yok ne olacak. Ama bana olumlu olur gibi geliyor.

Stres olma hiç ya. Hani ter bir cevap verirse derdi başkaymış sevmiyormuş diyeceksin sonuçta. Bu insanı rahatlatan bi şey, kafanda soru işareti olmaz yeni bi hayata başlarsın. En kötü ihtimalin bile ucunda ölüm yok ne olacak. Ama bana olumlu olur gibi geliyor.

hadi bakalım. Hayırlıysa öyle olsun ya valla.
Cidden şu ayrılıktan beri üzüldüğüm tek şey 'acaba?' lar..
bir sürü acaba.
Şu kafam öyle berrak olacak ki cevap olumsuz olursa bu kez emin bi şekilde sevmiyormuş diyebileceğim.
İnsan nedenini bilerek üzülmeli ya keşke, acaba, belki.. ömrümü çürüttü 2 günde.

hadi bakalım. Hayırlıysa öyle olsun ya valla.
Cidden şu ayrılıktan beri üzüldüğüm tek şey 'acaba?' lar..
bir sürü acaba.
Şu kafam öyle berrak olacak ki cevap olumsuz olursa bu kez emin bi şekilde sevmiyormuş diyebileceğim.
İnsan nedenini bilerek üzülmeli ya keşke, acaba, belki.. ömrümü çürüttü 2 günde.

Cevap gelince haberdar et:8:

' Halı sahadaydım ondan cevap yazamadım kusura bakma. Eve gidiyorum detaylı okuyacam uzunmuş biraz :) ' yazdı.
resmen azzz sonra gibi bir mesaj trafiği. ben bişey yazmayacağım o tam yazmadan.

Canim bence agirdan almalisin. Cunku ne yazikki erkeklerde zihniyet ortaktir git gel donemlerinde burunlari surtunce aklillari baslarina gelir. Tecrubeyle sabit.

Kızlar,

Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya. :((
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145

Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??

Konuyu ilmedgm icin yap yada yapma diyemiyorum :26: ama yazdiklarin guzelmis cok begendim senmi yazdin :31:

Kızlar,

Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya. :((
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145

Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??

yapma bencede:45::45::45::45::45::45::45:

İçinden geliyorsa yaz tabi, şuan zaten ayrısınız daha ne kadar kötü olabilir ki? Sonucu olumsuz olsa bile en azından sen bi zaman sonra kendine dönüp de "keşke yapsaydım" demezsin. Acabalarından kurtulursun işte. Sanırım başka birşey yazıp göndermişsin zaten, iyi de yaptın ama bunun sonucunda olumlu bir dönüş almazsan, yokmuş gibi davran. "Kaçan kovalanır" sözünün gerçek olduğunu birçok örnekle gördüm etrafımda :) Tabi herşey nasibimiz kadar :)

içinde kalmasın yap, düş gözünden. ve sıfırdan hayatına dön. onun hakkında kaybedecek bir şeyin kalmasın. kötü muamele ederse de, en azından değmezmiş deyip toparlama ihtimalin var.

kesinlikle yapma. gururlu davran. kaçan kovalanır. ama bir gün elde edersen de onun bir şey olmadığını anlayacağın için boşuna gözünde büyütmüş olursun. yani erkekler öyle büyük hayallere değmiyorlar.

sesli düşündüm ve şu an yazıyı atman daha iyi diye düşünüyorum. dibe vur. ve en zirveye sıçrama yap. soru işaretleri bırakmaya değmiyordur nasılsa. her erkek gibi o da.

at gitsin.

size ait olan bir şeyler yollasanız etkili olur ya da olmaz
Size ait olmayan bi yazı ne kadar da olsa hislerinizi tam anlamıyla anlatamaz diye düşünüyorum...

bence de atmayın hiç gerek yok,son çırpınışlar olur ve bir işe yaramaz,zaten olmayacak bir şey diyorsunuz,sevmiyormuş da,ne gerek var,boşuna gururunuzu da onun gözünde düşürmeyin derim...

cevap yazan & okuyan herkese ayrı ayrı teşekkürler ve öpücükler. Sağ olun.

Konuştuk hala seni çok seviyorumla başlayan ve öz eleştirilerle noktalanan tam barışma olmayan bir konuşmaydı. Bir arkadaşa maille attım konuşmayı zaten.
Ben şuan mutluyum neden? Sevmiyor değilmiş bu 1, 2. ve en önemlisi de acaba yok kafamda keşke yok son günlerin en huzurlu uykusunu uyuyacağım galiba.

Back
X