• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

kötü olma nolur. :21::21:
sana özel teşekkür ederim buraya yazmadığım bişeyleri de biliyorsun ama işte olduramadım yahu napalım..
umarım güzel olur dediğin gibi.

Zaten duygusaldım hemen açtım muslukları :1:
Sen bana bakma, yeni bir şehir çok iyi gelecek.
Hem sonsuza dek ayrılmıyorsun ya İzmir'e de gidersin.
İstanbul'a da aşık olacağının garantisini veriyorum. :52:

Zaten duygusaldım hemen açtım muslukları :1:
Sen bana bakma, yeni bir şehir çok iyi gelecek.
Hem sonsuza dek ayrılmıyorsun ya İzmir'e de gidersin.
İstanbul'a da aşık olacağının garantisini veriyorum. :52:

ayy biraz nadas lütfen :1::1:

ama sen garanti verdiysen sonrası tamamdır ya :54::54::54:

Kızlar selamlar,

beni bu konu nedeniyle düşünen, özel mesaj atan, dua eden, moral veren herkese, yada bu konuda emeği olan hepinize öncelikle tekrar tekrat teşekkürler.
bişey yazmamak için zor durdum, kendimi frenledim hep. çünkü aslında alacağım cevapları da biliyordum, durumunun farkında olan bir hasta gibi gezdim günlerce.. biliyorsunuz belki izmir liyim doğma büyüme. İzmir benim için çok başkadır beni tanıyan herkes bilir bunu, yani anlatamıyorum ama anlayın işte :kkk:

Ve taşınıyorum.. hayatımda ilk kez aşka bu denli yenildim, üzüldüm. taş değilim evvelden de sevmiştim elbet ama hiç gökyüzü içime doluyor gibi olmamıştı mesela. bu biraz başkaydı beni de başkalaştırdı. iş yerime giderken onun işyerinin önünden geçmek zorunda kalmam, öğle yemeklerinde görme ihtimalim.. konsantrasyonum her şeyim bozuldu. bırakın herkesi ben kendimi tanıyamaz oldum. her gün hayallerle uyumak, mutsuz uyanmak.. neşeliydim ya ben. neşe katardım herkese ama kendime gücümü yettiremedim.
bir teklif aldım istanbul dan. düşünme aşamasında O'nu gene yokladım aslında bir dal aradım. bulamadım. ve teklifi dün sabah kabul ettim. 1 aya oradayım nasipse.
dün aradım. ' ben gidiyorum dedim taşınıyorum. bilirsin telefonla bile olsa konuşmadan gidemem. aslında ayrıldığımızdan bu yana seni rahatsız etmem bu yüzdendi kendi kafa karışıklığımı senden çıkardım. gitmemek için bir sebep aradım ama bulamadım. kendine iyi bak sadece bi gün bi yerde görürsem seni iyi görmek istiyorum demek için aradım ' dedim e insanım tabii ağladım da yalan değil.
' neden? nereye? saçmalama' vs dedi. ' sadece kendine iyi bak demek için aradım kapatıyorum' dedim. ' sende kendine iyi bak görüşürüz ' dedi güldüm kapadım.
ardından, beni kimse sen gibi sevmedi diye mesaj attı. bende ' benim içinde bir ilkti ondan beceremedim. umarım sever. ' yazdım yolladım.
gerisi yine yok..
ama bu duruma alıştım. ha hala o bana kene gibi yapışan umudum yok değil ama artık içimdeki umuda ben bile inanmıyorum eskiden umudum kalsın bari derdim ama artık şu boş umudumu da al Allahım diye dua ediyorum.

merak edenler vardı yazmak istedim birazda ohh be yeniden buraya yazmak, yazabilmek iyi geldi.
bu süreçte mesajlarıma çokta bakamadım bana sorular gelmiş vs hepsine bu akşam oturup cevap yazıcam affedin.

kızlar, artık istanbul da bir kapınız var. bunu da bilin isterim.
iyiki varsınız.

:))) aramasana sunu kızım :)

neyse bosver istanbul iyidir iyi gelir

istanbulda yasayan izmirli ablan :) tabi simdi bi firsat ciksa da izmire gitmem mi? kosa kosa

:))) aramasana sunu kızım :)

neyse bosver istanbul iyidir iyi gelir

istanbulda yasayan izmirli ablan :) tabi simdi bi firsat ciksa da izmire gitmem mi? kosa kosa

çok özlicem tabii anlarsın sende izmir başka bir şey yaa :)

ama işte tedbil i mekan :21:

Zor bir karar vermişsin Aslı umarım senin için çok iyi ve faydalı olur . Ne güzel bak bir mesleğin var özgürlüğün ellerinde bence bu seçim senin için iyi olacak içime öyle doğdu.
Aramakla da iyi etmişsin hem bir veda konuşması hem son kez onun duygularını anlaman açısında güzel olmuş.
'Beni senin kadar kimse sevmedi' demiş madem öyle kıymet bilseydi demek ki sevilmek istemiyor bu adam . Hep böyle değil midir zaten bizi sevenin kıymetini bilmeyiz malesef.
Umarım İstanbul'da hem sevip hem sevilebileceğin seni hak eden biri ile tanışırsın .
Ama tabi bundan önce şehre alışmak var.
Belki başlarda zor olur ama başırırsın sen sana güveniyorum:70:
Yalnız hissetme ne zaman istersen özelden yazabilirsin unutma hayırlı günler canım :16:

Yapma
karşındaki bayan olsa bu mesaja ayılır bayılır döner
ama erkekler böyle duygusal şiirleri çocukça bulur tabi 20 den küçük değilse

Zor bir karar vermişsin Aslı umarım senin için çok iyi ve faydalı olur . Ne güzel bak bir mesleğin var özgürlüğün ellerinde bence bu seçim senin için iyi olacak içime öyle doğdu.
Aramakla da iyi etmişsin hem bir veda konuşması hem son kez onun duygularını anlaman açısında güzel olmuş.
'Beni senin kadar kimse sevmedi' demiş madem öyle kıymet bilseydi demek ki sevilmek istemiyor bu adam . Hep böyle değil midir zaten bizi sevenin kıymetini bilmeyiz malesef.
Umarım İstanbul'da hem sevip hem sevilebileceğin seni hak eden biri ile tanışırsın .
Ama tabi bundan önce şehre alışmak var.
Belki başlarda zor olur ama başırırsın sen sana güveniyorum:70:
Yalnız hissetme ne zaman istersen özelden yazabilirsin unutma hayırlı günler canım :16:

çok teşekkürler çok zordu evet.. gerçekten zorun kişiye göre tanımı değişir ya benim bugüne kadar ki en zorum buydu.. umarım böyle de kalır.
sen, siz.. tüm yardıma koşan ve destek verenler inanın kapım her zaman size açık :32::32:

Yapma
karşındaki bayan olsa bu mesaja ayılır bayılır döner
ama erkekler böyle duygusal şiirleri çocukça bulur tabi 20 den küçük değilse

:)))

ne kadar içtensin ne kadar samimi herşey gönlünce olsun iyi bir karar vermişsin tebdili mekanda hayır vardır derler neler çıkar karşına eminim zaten o şahıstaki kaporta havası senin ona verdiğin sevgi ve değerden kaynaklanmış eğer en başında mesafe koysaydın şuanda gitmemen için çaba sarfederdi ama erkek m illeti inan bana geneli aynı o sebeple herşeyde bir hayır vardır

ne kadar içtensin ne kadar samimi herşey gönlünce olsun iyi bir karar vermişsin tebdili mekanda hayır vardır derler neler çıkar karşına eminim zaten o şahıstaki kaporta havası senin ona verdiğin sevgi ve değerden kaynaklanmış eğer en başında mesafe koysaydın şuanda gitmemen için çaba sarfederdi ama erkek m illeti inan bana geneli aynı o sebeple herşeyde bir hayır vardır

canım sağol sende çok içtensin, teşekkür ederim ama verdiğim değer için asla pişman değilim olmıcam da.. pişmanlık yorar, sonuçta içimden geldi, geldiği gibi sevdim napayım dimi :1:
inşallah tedbil i mekanda huzur vardır, yeni ortam yeni iş yeni ev tek başına yaşam... en azından bunlar heyecanlandırıyor. bu güzel bir his.:54:

canım sağol sende çok içtensin, teşekkür ederim ama verdiğim değer için asla pişman değilim olmıcam da.. pişmanlık yorar, sonuçta içimden geldi, geldiği gibi sevdim napayım dimi :1:
inşallah tedbil i mekanda huzur vardır, yeni ortam yeni iş yeni ev tek başına yaşam... en azından bunlar heyecanlandırıyor. bu güzel bir his.:54:

kesinlikle pişman olma canım zaten en güzelini yaparsın.. pişmanlık ve keşkeler sadece huzur bozar can sıkar.. ileride bir gün bu sana sadece bir anı olarak kalacak belkide:) yıllar sonra bu forumu açtığında bu konuyu okuduğunda gülümseyip geçeceksin benim yaptığım gibi :)

kesinlikle pişman olma canım zaten en güzelini yaparsın.. pişmanlık ve keşkeler sadece huzur bozar can sıkar.. ileride bir gün bu sana sadece bir anı olarak kalacak belkide:) yıllar sonra bu forumu açtığında bu konuyu okuduğunda gülümseyip geçeceksin benim yaptığım gibi :)

bende bunu düşünüyorum, twitter da kullanıyorum bu nedenle. gerçekten aslında anılar bunlar belki aşk acısı çeken kızıma okutacağım güzel hisler. insan bazı zamanlarda neler hissettiğini dahi unutabiliyor. yazmak güzel şey gerçekten. ve bide cidden bugün tekrar fark ettim ki buraya yazmak yükümü hafifletiyormuş.:kkk::kkk:

bende bunu düşünüyorum, twitter da kullanıyorum bu nedenle. gerçekten aslında anılar bunlar belki aşk acısı çeken kızıma okutacağım güzel hisler. insan bazı zamanlarda neler hissettiğini dahi unutabiliyor. yazmak güzel şey gerçekten. ve bide cidden bugün tekrar fark ettim ki buraya yazmak yükümü hafifletiyormuş.:kkk::kkk:

kesinlikle burada paylaşmak terapi etkisi gösteriyor diyebilirim :) neler yaşamıştım zamanında büyük destek gördüm buradaki hatunlardan çıkardığım sonuç ise herşey geçiyor tecrübe oluyor ileriki hayatımız için

kesinlikle burada paylaşmak terapi etkisi gösteriyor diyebilirim :) neler yaşamıştım zamanında büyük destek gördüm buradaki hatunlardan çıkardığım sonuç ise herşey geçiyor tecrübe oluyor ileriki hayatımız için

umarım hepsi sadece anı olarak kalır yaşadığın son acılar olur.
yanına tecrübe olarak kalması ve bunun bilincinde olman ise harika.
böyle diyebilmeyi diliyorum bende :16:

umarım hepsi sadece anı olarak kalır yaşadığın son acılar olur.
yanına tecrübe olarak kalması ve bunun bilincinde olman ise harika.
böyle diyebilmeyi diliyorum bende :16:

teşekkür ederim inşallah aynı dilekleri bende senin için diliyorum canım
unutulmayan hiçbişey yok bunu unutma eğer unutamama duygumuz olmasaydı şuanda insanların tamamı deliydi :)

Kızlar selam,

yine ben.. nasılsınız? gerçi okuyorum bazılarınızı, tavsiye vermeye de çalışıyorum işte aklım yettikçe.
ben biraz şikayetçiyim.
buraya yazıp rahatlamak istedim. durumları biliyorsunuz. hala aynı.
artık açık açık sevdiğimi, unutmaya çalıştığımı, zamanla unutacağımı ama her hareketinden bir anlam çıkardığımı dolayısıyla bana yardımcı olmasını.. vs her şeyi biliyor karşı taraf.
unutmak istiyorum, deli gibi. insan ne yapar?
ya bu kız beni seviyo, iyide bir kız, kötülüğünü de görmeyim, bulaşmayım da unutsun. onada yazık der dimi insan olan?
tüm sosyal ağlardan, her yerden sildim, takipten çıkardım vs yaptım.
aramam sormam zaten artık onları geçtim çoktan. ama o beni takipten çıkarmıyor ne zaman kendi kendime girip bişey yazsam hoop fav.
başta da böyle yapardı herşeyi favorilere eklerdi falan.
sinir oluyorum. güzel bir gün geçirmişim girmişim aktif olarak kullandığım sosyal ağdan bişey yazıyorum bakıyorum fav.
yeter yardımcı olmuyor. ego desem? bilemem. neden yapıyorlar bunu.
yahu üzüyorsun insanı karşındaki seni hala seven ama senin sevmediğin biriyse neden umursuyorsun. git arkadaş ya :25:

kızlar gerçekten üzülüyorum salak gibiyim zaten, vitamin falan alıyoum anca ayakta duruyorum. bugün daha panik atak gibi bişey geçirdim ne oldu anlamadım bir ağlama krizim tuttu annem yazık beni görünce ' gidip bu çocuğu bi güzel benzeticem ' dedi babam bi yandan ' kızım yapma geçer herşey' falan. onlara da üzülüyorum.
ya bana bulaşmasın bişey mi istiyorum. eskiden ilk ayrılık zamanları söylemiştim , unutmam için yardımcı ol bırak unutayım nasılsın bilmem ne deme diye tamam dedi. seni üzmek en son isteyeceğim şey demişti yersen. istesem de yazmam, senin için yapcam bunu demişti.
eeee?
ya abartıyor olabilirim, deliriyor bile olabilirim bilemicem.
ama şu dönem en ufak hareketinden anlam çıkarıyorum. yapmasın beni rahat bıraksın, bir daha tekrarlamak istemiyorum ona bunu.

offf yazdım rahatladım yine.
:43::43:

Son düzenleme:
Kızlar selam,

yine ben.. nasılsınız? gerçi okuyorum bazılarınızı, tavsiye vermeye de çalışıyorum işte aklım yettikçe.
ben biraz şikayetçiyim.
buraya yazıp rahatlamak istedim. durumları biliyorsunuz. hala aynı.
artık açık açık sevdiğimi, unutmaya çalıştığımı, zamanla unutacağımı ama her hareketinden bir anlam çıkardığımı dolayısıyla bana yardımcı olmasını.. vs her şeyi biliyor karşı taraf.
unutmak istiyorum, deli gibi. insan ne yapar?
ya bu kız beni seviyo, iyide bir kız, kötülüğünü de görmeyim, bulaşmayım da unutsun. onada yazık der dimi insan olan?
tüm sosyal ağlardan, her yerden sildim, takipten çıkardım vs yaptım.
aramam sormam zaten artık onları geçtim çoktan. ama o beni takipten çıkarmıyor ne zaman kendi kendime girip bişey yazsam hoop fav.
başta da böyle yapardı herşeyi favorilere eklerdi falan.
sinir oluyorum. güzel bir gün geçirmişim girmişim aktif olarak kullandığım sosyal ağdan bişey yazıyorum bakıyorum fav.
yeter yardımcı olmuyor. ego desem? bilemem. neden yapıyorlar bunu.
yahu üzüyorsun insanı karşındaki seni hala seven ama senin sevmediğin biriyse neden umursuyorsun. git arkadaş ya :25:

kızlar gerçekten üzülüyorum salak gibiyim zaten, vitamin falan alıyoum anca ayakta duruyorum. bugün daha panik atak gibi bişey geçirdim ne oldu anlamadım bir ağlama krizim tuttu annem yazık beni görünce ' gidip bu çocuğu bi güzel benzeticem ' dedi babam bi yandan ' kızım yapma geçer herşey' falan. onlara da üzülüyorum.
ya bana bulaşmasın bişey mi istiyorum. eskiden ilk ayrılık zamanları söylemiştim , unutmam için yardımcı ol bırak unutayım nasılsın bilmem ne deme diye tamam dedi. seni üzmek en son isteyeceğim şey demişti yersen. istesem de yazmam, senin için yapcam bunu demişti.
eeee?
ya abartıyor olabilirim, deliriyor bile olabilirim bilemicem.
ama şu dönem en ufak hareketinden anlam çıkarıyorum. yapmasın beni rahat bıraksın, bir daha tekrarlamak istemiyorum ona bunu.

offf yazdım rahatladım yine.
:43::43:

Erkek mantığı işte tamamen kaybetmeyeyim, köşede dursun, beni hatırlasın istiyorlar.
Ama bu oyunlara gelme canım sen çabaladın, elinden geleni yaptın isteyen insan o zaman gelir karşına çıkar adam gibi konuşurdu. Kaç yaşında insan şu yaptığına bak.
Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor ama yok öyle.
Sen bu oyunlara gelme artık lütfen, bak anne babacığını da üzüyorsun yazık değil mi?

Sen artık yeni bir hayat kuruyorsun ve bu hayatta ona yer yok!!

Back
X