Kızlar selam,
yine ben.. nasılsınız? gerçi okuyorum bazılarınızı, tavsiye vermeye de çalışıyorum işte aklım yettikçe.
ben biraz şikayetçiyim.
buraya yazıp rahatlamak istedim. durumları biliyorsunuz. hala aynı.
artık açık açık sevdiğimi, unutmaya çalıştığımı, zamanla unutacağımı ama her hareketinden bir anlam çıkardığımı dolayısıyla bana yardımcı olmasını.. vs her şeyi biliyor karşı taraf.
unutmak istiyorum, deli gibi. insan ne yapar?
ya bu kız beni seviyo, iyide bir kız, kötülüğünü de görmeyim, bulaşmayım da unutsun. onada yazık der dimi insan olan?
tüm sosyal ağlardan, her yerden sildim, takipten çıkardım vs yaptım.
aramam sormam zaten artık onları geçtim çoktan. ama o beni takipten çıkarmıyor ne zaman kendi kendime girip bişey yazsam hoop fav.
başta da böyle yapardı herşeyi favorilere eklerdi falan.
sinir oluyorum. güzel bir gün geçirmişim girmişim aktif olarak kullandığım sosyal ağdan bişey yazıyorum bakıyorum fav.
yeter yardımcı olmuyor. ego desem? bilemem. neden yapıyorlar bunu.
yahu üzüyorsun insanı karşındaki seni hala seven ama senin sevmediğin biriyse neden umursuyorsun. git arkadaş ya
kızlar gerçekten üzülüyorum salak gibiyim zaten, vitamin falan alıyoum anca ayakta duruyorum. bugün daha panik atak gibi bişey geçirdim ne oldu anlamadım bir ağlama krizim tuttu annem yazık beni görünce ' gidip bu çocuğu bi güzel benzeticem ' dedi babam bi yandan ' kızım yapma geçer herşey' falan. onlara da üzülüyorum.
ya bana bulaşmasın bişey mi istiyorum. eskiden ilk ayrılık zamanları söylemiştim , unutmam için yardımcı ol bırak unutayım nasılsın bilmem ne deme diye tamam dedi. seni üzmek en son isteyeceğim şey demişti yersen. istesem de yazmam, senin için yapcam bunu demişti.
eeee?
ya abartıyor olabilirim, deliriyor bile olabilirim bilemicem.
ama şu dönem en ufak hareketinden anlam çıkarıyorum. yapmasın beni rahat bıraksın, bir daha tekrarlamak istemiyorum ona bunu.
offf yazdım rahatladım yine.