Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

bende bir ara humananın kimyonlu rezene çayını içiyordum baktım hemen bitiyor aktardan rezene aldım onu demledim
o zaman farkettim ne kadar yapay birşey içtiğimi..
üstelik daha kırkımdaydım çocuğu yapay gıdayla besledim resmen(ben içtim ama oğluma da geçmiştir)
bende pişmanım yani içtiğime...

bende size hep birşey soruyorum ama baktım nettesiniz
canım pırasa yemeğini nasıl yapıyorsun?
önce kavuruyor musunuz?
nette de araştırdım birsürü yöntem var
nasıl yapmamı önerirsiniz

canım öncelikle günaydın,pırasaları güzelce yıkayıp işaret parmağını üçe böldüğün şekilde doğra sonra tencerede bir soğen yağ ve salçayla kavur(tercihen domates çalçası)

sonra pırasaları ve havuçları veya parça et(ben şu aralar parça tavuk gösü kullanıyorum)koy şöyle bir çevir suyunu koy bir iki diş sarımsak ekleyip pişir.

tercihe göre nohutta ilave edilebilir. domates salçası koyunca domates rendesine ihtiyaç kalmıyor yoksa iki domates rendesi ekleyebilirsin.afiyet olsun.

yada diyet olacak şekilde pırasaları söğanla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyip yiyebilirsin.

yaptımmm çok güzel oldu teşekkür ederimmm

Son düzenleme:
sabah bir meyveli yoğurt

ara:bir bardak süt
öğlen:yumurta,peynir
ara:Türk kahvesi
akşam:birkaç kaşık pilav(pirinç),4 ızgara köfte ve yoğurt meyveler akşamdan sonraya kalıyor

günlerden kutsal cuma:)bu arada cumanız mübarek olsun ,kilo bildirimi
güncel kilo:61.800

bitki çayı hatta form çayı bile içmek zorunda kaldım maalesef.takıldım resmen yakamı kurtaramıyorum 6 lı kilolarda bir gün dikkat etmesen acayip bir hızla gramlar+oluyor .neyse umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğim kiloyaa kavuşurum tabi bu dileklerim sizin içinde...

canım gururla çizelgeni değiştir o zaman kutlarımmm

seninde cuman mübarek olsun

inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız..

şöyle bira daha kilo vereyim de inşallah değiştiririm çünkü yarın bakmışım bir kilo fazla çıkıyorum sabitmi ?bilemiyorum o yüzden biraz bekliyeceğim canım.çok sağol

sabah:bir aktivya
ara:Türk kahvesi
öğlen:bir yumurta,iki çay kaşığı bal,peynir
ara:bir elma,bir portakal
akşam:kuru fasulye,biraz pilav ve yoğur

bunlara ilaveten bir tabak salata,bir avuç çerez,iki kuru incir ve bir elma yedim.resmen tatlı kırizim tuttu bea

canım zaten şubatta işe başlayacaksın...
şimdilerde de misafirlerin var....
bari günlük on dkkkk nete gir
olmaz böyle özledikkkk

canım çok tatlısın yaaaa,sen de olmasan düşünen yok valla.sitem etme seni takip edip okuyorum sen akşamları pek giremiyorsun ben o zaman giriyorum ama şubatta işe başlasam bile öğle sonları nete girerim demiştim şükür okulum bu yıl yarım gün.önce 2.30 çıkıyorduk sistem değişti artık yarım gün .bol bol vaktim olur tabi oğluş beni bekler bebişimi özlerim işe başlarsam içim bir hoş ,bir boşluk var sanırım alıştım evde oğlumla olmaya.neyse sağlık olsun hem sınıflarım 3.katta bana da hareket olur biraz evde spor yapamıyorum.

bugün 8 kat inip tekrar çıktım merdiven çıkmak iyi geldi,hem iyi bir spor hem alıştırma olacak.keşke oğluşa bakan olsa hergün 8 kat inip çıkabilsem...:

AUSENCİAAA nerelerdesin canım???nasılsın?sadece benim günlüğüm değil eşlik etmenizden mutluluk duyarım

AUSENCİAAA nerelerdesin canım???nasılsın?sadece benim günlüğüm değil eşlik etmenizden mutluluk duyarım

Hay Allah iyiliğini versin

Tam da online akışa bakıyordum ne var ne yok ; büyük harflerle adımı görünce ne oluyoruz dedim

Ya yoktum bir süre sitede , iyiyim ben....Asıl sen ne yaptın ?

Nasıl gidiyor ?

Tamam tamam bundan sonra gözüm kulağım klavyem yine burada​

özelden cevap yazacaktım on dakikada bir msj hakkı süresini bekliyordum bende:)))beklerim canım.şuan sen kaç kilosun,diyet nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…