canım öncelikle günaydın,pırasaları güzelce yıkayıp işaret parmağını üçe böldüğün şekilde doğra sonra tencerede bir soğen yağ ve salçayla kavur(tercihen domates çalçası)
sonra pırasaları ve havuçları veya parça et(ben şu aralar parça tavuk gösü kullanıyorum)koy şöyle bir çevir suyunu koy bir iki diş sarımsak ekleyip pişir.
tercihe göre nohutta ilave edilebilir. domates salçası koyunca domates rendesine ihtiyaç kalmıyor yoksa iki domates rendesi ekleyebilirsin.afiyet olsun.
yada diyet olacak şekilde pırasaları söğanla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyip yiyebilirsin.
günlerden kutsal cuma:)bu arada cumanız mübarek olsun ,kilo bildirimi
güncel kilo:61.800
bitki çayı hatta form çayı bile içmek zorunda kaldım maalesef.takıldım resmen yakamı kurtaramıyorum 6 lı kilolarda bir gün dikkat etmesen acayip bir hızla gramlar+oluyor .neyse umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğim kiloyaa kavuşurum tabi bu dileklerim sizin içinde...
bunlara ilaveten bir tabak salata,bir avuç çerez,iki kuru incir ve bir elma yedim.resmen tatlı kırizim tuttu bea
AUSENCİAAA nerelerdesin canım???nasılsın?sadece benim günlüğüm değil eşlik etmenizden mutluluk duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?