canımsın yaaa,ne güzel moral verdin umarım öyle olur evet bu bir işaret:))ama çok komikti gerçekten.hani diyor ya şair:bana inanabileceğim güzel yalanlar söyle diye.
tabi ben fazlasıyla realistim biraz güleyim istedim.
osibuleb azmini kutluyorum hayır demeyi biliyorsun,kutlarım canım
umarım işe yarar aslında eminim kilo verme konusunda gaza gelmek iyidir:))kilo çizelgen çok cici ve kokoş
çok tatlısın canım benim,umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya düşersin bebişinle genç ,şık ve çıtır bir anne olarak bol bol gezersin.ben de şimdilik evdeyim şubatta işe başlayacağım inşallah.küçük bebeğin olunca herşey ona göre gezme ,plan ,uyku herşeyimizi onlar ayarlıyor bir yerde ama bugünler de geçecek önümüz bahar
bu arada bakıcı buldum şükür umarım bir terslik olmaz.en azından birkaç saat dışarı çıkıp bebekle gidemediğim yerlere de gidebilirim
canım sağ tarafta start up diye bir yazı var tıkla liste orda ama emziren anneler için olanını görmedim sen bir bak
Ben 16 yaşındayım. Son doktora gittiğimde 121 kiloydum. Doktorum eğer kilo vermezsen şeker hastası olacaksın dedi ve o gün bir program verdi bu program sayesinde spor yapmadan iki buçuk ay gibi bir sürede 17 kilo verdim (Şimdi bir çok kişi sağlıksız diyecek ama doktor var işin içinde :) ). Ve açıkcası kilo vermem durdu. Şimdi tekrar spora başlayacağım inanın göründüğü kadar zor birşey değil :) Okuduğunuz için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?