Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

ooo çok fena gaza geldim yalnız
teşekkür ederim

yok yok vereceğiz canım
ben eminim

umarım işe yarar aslında eminim kilo verme konusunda gaza gelmek iyidir:))kilo çizelgen çok cici ve kokoş

umarım işe yarar aslında eminim kilo verme konusunda gaza gelmek iyidir:))kilo çizelgen çok cici ve kokoş

canım sen bir de beni gör

dışarı çıkmadan da hergün evin içinde full makyaj dolaşan birinden bahsediyorum
teşekkür ederim

ama gerçekten ben inanıyorum kaçamak olmayınca veriliyor yani(inşallah)

bu gün sabah haberlerinde vardı kilo verememe sebepleri diye
1az su içmek
2dışarda yemek yemek
3erkeklerin bundan ne olacak ye demeleri
4öğün atlamak

2 tane daha vardı da unuttum canım

biz bunları yapmadığımız sürece sorun yok

çok tatlısın canım benim,umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya düşersin bebişinle genç ,şık ve çıtır bir anne olarak bol bol gezersin.ben de şimdilik evdeyim şubatta işe başlayacağım inşallah.küçük bebeğin olunca herşey ona göre gezme ,plan ,uyku herşeyimizi onlar ayarlıyor bir yerde ama bugünler de geçecek önümüz bahar

bu arada bakıcı buldum şükür umarım bir terslik olmaz.en azından birkaç saat dışarı çıkıp bebekle gidemediğim yerlere de gidebilirim

adına çok mutlu oldum canım

ama işe başlayınca giremezsin heralde neteüzüldüm

girerim merak etme okulum yarım gün.sana desteğim sonsuz unutma...sütünü etkilemeyecek şekilde sporlada desteklersen kilolarını verirsin canım.spor derken zıpla yani ip atla hayali bile olabilir illa ip olması şart değil.

sabah:biraz bal ,bir dilim( ince)ekmek,üç mandalina ,haşlanmış yumurta,biraz peynir

öğlen:avuç içi kadar kızartma(komşum verdi ben yapmıyorum ama özlemişim),iki kaşık pilav,üç kaşık k.fasulye

ara:Türk kahvesi

akşam:??

ikindi:iki portakal,bir kaç kaşık daha pilav ve k.fasulye
akşam:bir küçük tabak patates kavurma,biraz yoğurt ve salata

birşey sorsam ?

mevsimlerden romaya baktım da emziren anneler için olsn diyeti bulamadım

bulursanız bana bir adını söyleseniz?

canım sağ tarafta start up diye bir yazı var tıkla liste orda ama emziren anneler için olanını görmedim sen bir bak

halbuki pazartesi yayınlayacağım demişti

unuttum bnde pazartesi bakmayı senin hatırlatmanla aklıma geldi baktım baktım bulamadım canım

neyse biraz daha bakarım vaktim olunca yazıların arasındadır belki

sabah:bir bardak su ,aktivya

öğlen:bir haşlanmış yumurta,pişmiş domates,bir zeytin,birkaç çatal labne,bir dilim ekmek

ara:Türk kahvesi

canım kafein hakkında benim konumda bir yazı var onu okumanı veya kafeinin kiloya etkisi diye araştırmanı öneririm

bende türk kahvesini seviyorum ama içemiyorum malesef

bir de sarımsaklı çay ı dene istersen ben yararını görmeye başladım

ikindi:bir elma,iki mandalina
akşam:yarım kase kadar bamya,biraz yoğurt,çeyrek adana kebap,biraz buğday çorbası veeeeeeeeeekomşum kandil olduğu için un helvası getirmiş bir küçük dilim yedim

gel benide ye derseniz haklısınız :)kendimi durduramıyorum kilo vermek bir yana galiba kilo aldım((cuma tartılıp yazarım bakalım

Ben 16 yaşındayım. Son doktora gittiğimde 121 kiloydum. Doktorum eğer kilo vermezsen şeker hastası olacaksın dedi ve o gün bir program verdi bu program sayesinde spor yapmadan iki buçuk ay gibi bir sürede 17 kilo verdim (Şimdi bir çok kişi sağlıksız diyecek ama doktor var işin içinde :) ). Ve açıkcası kilo vermem durdu. Şimdi tekrar spora başlayacağım inanın göründüğü kadar zor birşey değil :) Okuduğunuz için teşekkürler :)

canım ben teşekkür ederim çok geçmiş olsun ayrıca azmini kutlarım umarım en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin.tavsiyelerin için sağol

Ekmek , makarna , patates , pirin, bulgur, tatlı , hamurişi kızartma yok!
Sabah kahvaltıda 6-8 zeytin, domates peynir salatalık mutlaka yenicek fakat kışın pek kendi tadı olmadığı için ben nestle nesfit yemeyi tercih ediyorum :)
Öğle ve akşam yemeklerinde sebze tüketiyorum. tabi ette yiyebilirsiniz. Yediğiniz sulu yemeklerin suyundan kesinlikle koymayın ve tuzu azaltın. Bu kadar :
Birde yatmadan nar yemenizi tavsiye ederim ben bir kaç gündür yapıyorum çok yağ yakıyor :) Başarılar inşallah kilo veririz :)

çok sağol tatlım .bu sulu yemeklerin miktarı var mı?meyve miktarı falan ne kadar bir küçük meyve mi?ben doğumda 76 kilo olmuştum en son 64 oldum.tekrar süt yapsın diye içtiğim çaydan dolayı 4 kilo alıp 66 oldum hala o kilolarla cebelleşiyorum.(stil tii)içmez olaydım çok iştah açtı ve kilo yaptı üzerime yapışıp kaldı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…