Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

sabah:bir bardak su,süt,Türk kahvesi
öğlen:haşlanmış yumurta,bir kaşık bal ,biraz labne,üç zeytin,iki çatal reçel,iki dilim kepek ekmeği(çok tok tutuyor)
ara:sütlü mısır gevreği ve bir yeşil elma
akşam:bir kaç kaşık patlıcan,bir kase mercimek çorbası ve 5,6 yemek kaşığı yoğurt

birazdan sarımsaklı çay içerim(osibulebin çayı) ve mutlaka portakall

özelden cevap yazacaktım on dakikada bir msj hakkı süresini bekliyordum bende:)))beklerim canım.şuan sen kaç kilosun,diyet nasıl gidiyor?

Ya ben ne yazık ki diyet yapamıyorum bu ara.Ders çalışmam gerekli ,10 gün sonra finaller var ve diyet beni stres içine sokuyor.

Biraz verdim ama 2,5 kg. kadar ....63-64 gidip geliyorum .

Sen ?

spor yerde yatarak bel ve popo hareketleri yaptım biraz vakit bulursam 8 kat apart.inip çıkacağım.20 tane mekik ancak çekebiliyorum bazen 50 kez ip atlıyorum.

Merhaba

Ay ben de tam, yerini kaybedip bulamadığım yemek yarışmasıyla ilgili bir yorum geçer mi acaba diye online akışa bakarken; yukarıdaki renkli kısmı görünce bir telaşla "acaba bir şey mi oldu?" düşüncesiyle burada buldum kendimi...

Uğramışken de selam vermeden geçmeyeyim dedim hem size, hem topic sahibine.

Kolay gelsin. Başarılar ve iyi akşamlar...

başarılar canım 2.5 kilo iyi vermişsinbenimki de pek diyet sayılmaz yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorum.ben 62.200,62.500 gidip geliyor hedef 52.yolum uzun

çok teşekkür ederim iyi ettiniz hoşgeldiniz.yemek yarışması ilgi alanınızsa diyetle ilgilenmiyorsunuzdur muhtemelen

çok teşekkür ederim iyi ettiniz hoşgeldiniz.yemek yarışması ilgi alanınızsa diyetle ilgilenmiyorsunuzdur muhtemelen

Hayır hayır.

Tabi ki yemek yemeyi çok seviyorum ve büyük bir keyif alıyorum.

Lakin, ilgi alanım adına asıl "diyet" benim hayatım boyunca hep beraber olduğum birşey. Porsiyonlarımı sürekli kısıtlı tutmuyor olsam, en aşağı 100 kiloyu bulabilecek kadar da kilo almaya çok ama çok müsait biriyim çünkü.

Bazen günlerce forumla ilgilenemiyor olduğum için;

Yemek yarışması bölümünü, ilk kategori olan "Çorbalar" da yarışmış arkadaşları gecikmeli de olsa tebrik ettikten sonra, en azından yeni kategoride, sıcağı sıcağına emeklerini görebilmek ve yarışma için başarılar dilemek adına bulmaya çalışıyorum.

Sağolasın candann...
Ama öyle selam verip geçtiğine göre kilolarla derdin yok heralde

başarılar canım 2.5 kilo iyi vermişsinbenimki de pek diyet sayılmaz yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorum.ben 62.200,62.500 gidip geliyor hedef 52.yolum uzun

Yolun uzun olmasından yılma sakın.
Ben de 9 ay uğraşmıştım biliyorsun , önemli olan arada kaçamak yapsan da bir sonraki öğün kaldığın yerden dikkat etmeye devam.

170boyum sizce ideal kilom kaç olmalıı kızlarr ??

Nasıl bir vücüd tipi istediğine bağlı bu biraz , biraz da kilonun yağ mı yoksa kas mı olduğuna bağlı.
60 kilo ile çok kilolu da gözükebilirsin , gayet hoşta...

canım ben de çok pisboğazım keyfle yemek yapar önce ben yer,sonra da ilk ben eleştiririm:))hatta boğazım için hiç üşenmem bu da işleri zorlaştırıyor ama artık daha diyete yönelik şeyler yapıyorum ,börek ,çörek ,tatlı yapmıyorm çünkü yerim.misafir için yaptıklarımı da az yemeye çalışıyorum yoksa alıp başımı gideceğim.seni anlıyorumm

Ya ben ne yazık ki diyet yapamıyorum bu ara.Ders çalışmam gerekli ,10 gün sonra finaller var ve diyet beni stres içine sokuyor.

Biraz verdim ama 2,5 kg. kadar ....63-64 gidip geliyorum .

Sen ?

Aso, geçenlerde gecenin 3ünde birileri soğuk sandviç yemişti, hatta yazamıyordu yemekten o derece kaptırmıştı kendini..
Data sıkıştırması nedeniyle hafızam silindi, hele bir hatırlatıver arkadaşım

Bu gerçeği suratına şappırdaaaakkk diye vurmak istemezdim ama hain bir dostum ben, kusura bakma

Candaannn selam
Ben de 59.98676509 kiloyum, işimiz yok buralarda gel çıkalımEki Görüntüle 619855

Bu arada vakti zamanında kortizondan aldığım 25 kiloyu vermiş biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki, evet yapabilirsiniz...
Hadi bakalım, o kilolar gidecek

Son düzenleyen: Moderatör:
minikkelebekkk nasılsın hoşgeldin canımm.sana geçen cevap yazamadım yaşadığım tatsızlıktan dolayı ,kusura bakma.ama seni takip ediyorum

Evet ben yedim , hatta senin olmadığın gecelerden birinde de pizza yaptım uyduruktan gecenin 2 sinde

Hem yedim hem verdim işte ; hıhhh.

Bu arada vakti zamanında kortizondan aldığım 25 kiloyu vermiş biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki, evet yapabilirsiniz...
Hadi bakalım, o kilolar gidecek

Yapabilirsiniz ne demek...Yapabiliriz melooo,kendini neden hesaba katmıyorsun

minikkelebekkk nasılsın hoşgeldin canımm.sana geçen cevap yazamadım yaşadığım tatsızlıktan dolayı ,kusura bakma.ama seni takip ediyorum
:)) bunu yeni gördüm canım ... Can'ın sagolsun mühim degil... Burdan yazdiginida ben şimdi gördüm :))

sabah:iki bardak su,bir incir ,bir elma
öğlen:yumurta,bir kaşık bal,1.5 dilim kepek ekmeği,çay,4 zeytin,biraz labne ve birkaç lokma menemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…