özelden cevap yazacaktım on dakikada bir msj hakkı süresini bekliyordum bende:)))beklerim canım.şuan sen kaç kilosun,diyet nasıl gidiyor?
Hay Allah iyiliğini versin
Tam da online akışa bakıyordum ne var ne yok ; büyük harflerle adımı görünce ne oluyoruz dedim
Ya yoktum bir süre sitede , iyiyim ben....Asıl sen ne yaptın ?
Nasıl gidiyor ?
Tamam tamam bundan sonra gözüm kulağım klavyem yine burada​
Merhaba
Ay ben de tam, yerini kaybedip bulamadığım yemek yarışmasıyla ilgili bir yorum geçer mi acaba diye online akışa bakarken; yukarıdaki renkli kısmı görünce bir telaşla "acaba bir şey mi oldu?" düşüncesiyle burada buldum kendimi...
Uğramışken de selam vermeden geçmeyeyim dedim hem size, hem topic sahibine.
Kolay gelsin. Başarılar ve iyi akşamlar...
çok teşekkür ederim iyi ettiniz hoşgeldiniz.yemek yarışması ilgi alanınızsa diyetle ilgilenmiyorsunuzdur muhtemelen
Merhaba
Ay ben de tam, yerini kaybedip bulamadığım yemek yarışmasıyla ilgili bir yorum geçer mi acaba diye online akışa bakarken; yukarıdaki renkli kısmı görünce bir telaşla "acaba bir şey mi oldu?" düşüncesiyle burada buldum kendimi...
başarılar canım 2.5 kilo iyi vermişsinbenimki de pek diyet sayılmaz yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorum.ben 62.200,62.500 gidip geliyor hedef 52.yolum uzun
170boyum sizce ideal kilom kaç olmalıı kızlarr ??
Ya ben ne yazık ki diyet yapamıyorum bu ara.Ders çalışmam gerekli ,10 gün sonra finaller var ve diyet beni stres içine sokuyor.
Biraz verdim ama 2,5 kg. kadar ....63-64 gidip geliyorum .
Sen ?
Merhaba
Bu arada vakti zamanında kortizondan aldığım 25 kiloyu vermiş biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki, evet yapabilirsiniz...
Hadi bakalım, o kilolar gidecek
Aso, geçenlerde gecenin 3ünde birileri soğuk sandviç yemişti, hatta yazamıyordu yemekten o derece kaptırmıştı kendini..
Data sıkıştırması nedeniyle hafızam silindi, hele bir hatırlatıver arkadaşım
Bu gerçeği suratına şappırdaaaakkk diye vurmak istemezdim ama hain bir dostum ben, kusura bakma
Candaannn selam
Ben de 59.98676509 kiloyum, işimiz yok buralarda gel çıkalımEki Görüntüle 619855
Bu arada vakti zamanında kortizondan aldığım 25 kiloyu vermiş biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki, evet yapabilirsiniz...
Hadi bakalım, o kilolar gidecek
:)) bunu yeni gördüm canım ... Can'ın sagolsun mühim degil... Burdan yazdiginida ben şimdi gördüm :))minikkelebekkk nasılsın hoşgeldin canımm.sana geçen cevap yazamadım yaşadığım tatsızlıktan dolayı ,kusura bakma.ama seni takip ediyorum
canım ideal kilo hesapla dedin mi?ama sen kendini nasıl iyi ve güzel hissedeceksen önemli olan bu bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?