Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

canım çok teşekkür ederim ama ikindi:biraz menemen yine,bir dilim ekmek,yarım kase mercimek çorbası yedim.birrazdan bir portakal ve Türk kahvesi

Akşam:çorba,salata ve meyve ile geçiştireceğim acıkırsam ki acıkırım sütle mısır gevreği yerim bir kase

sabah:bir bardak su,aktivya
öğlen:batırdımmm beyaz ekmek (kaç dilim yedim bilmiyorum)haşlanmış yumurta,10 yeşil zeytin,bir tatlı kaşığı pekmez ve küçük bir dilim beyaz peynir+4 çeri domates
ara:Türk kahvesi

canımmmm ne yaptın
ekmek yeme lütfennnnnn hemde beyazzzz...

bir de doğruysa eğer zeytin de vücutta su tutuyormuş
ben yine yemeyeceğim sanırım

haklısın canım ama midem delinmiş gibi acıkıyorum üzgünüm valla akşam da kaçırdım.kepek ekmeğim bitmişti yeni aldım ,beyaz ekmek çok acıktırıyor gerçekten.yarın daha dikkatli olurum

galiba kilo alıyorum misafirlerim var il dışından geldiler,hoşgeldiler fakat diyet falan hak getire spor da yok bu hafta bari fazla kilo almasam.((

okullar açılacak çok heyecanlıyım ,oğluşum için de biraz içim buruk umarım bakıcısını sever de ağlayıp üzülmez,biraz kaygılıyım çünkü beni arıyor:26:

yok yok canım benim birşey olmaz
az yemeye çalış

bu arada ben de sen oğlundan ayrılacaksın diye çok üzülüyorum
neyse eve gelince çok çok öpüp koklarsın
sıkma canını güçlü ol
canım benim

üzülme canım benim kaygım bakıcı ablaya alışması,inşallah çok sever yoksa yarım gün şükürler olsun.bakıcımı haftaya çağırdım biraz zaman geçirsinler hem alışırlar birbirlerine.inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.misafirlerimin bir kısmı bugün gidiyor bir kısmı burda.gelsin yemekler..kahveler çaylar.spor falan hak getire .olsun sağlık olsun düzenimi kurarım tekrar onları görmek güzel

silkinip kendime gelme vakti ,haftaya işe başlayacağım ve yeni pantolon almam gerek istikrarlı olabilseydim şimdiye 36 beden olmuştum(neyseee

sabah:bir bardak su
aktivya
yeşil elma

öğlen:haşlanmış yumurta
bir kaşık labne
yarım dilim beyaz peynir
7 zeytin
iki dilim kepek ekmeği
bir kaşık bal

birazdan Türk kahvesi

öyle valla.bak bu yorum daha güzel olmuş.

şimdi bir yeşil elma daha yiyorum ,sabah sirkeli su deneyeceğim umarım midemi kötü atmez:

canım ben aç karnıma sadece bal kürü içiyorum

bence sirkeli suyu aç karnına içme

canım ben baya büyük bir bardağa yapıyorum 300ml falandır(miktarı önemli değil 1 bardak su öneriliyor)
çubuk tarçını cezvede kaynatıyorum
suyunu bardağa koyuyorum üzerine de 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp içiyorum
sabah aç karnına gece yatmadan önce

sağol canım, çubuk tarçınım yok toz tarçın var evde.onunla deneyim en kısa zamanda çubuk tarçın alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…