Yapabilirsin demenize ihtiyacım var!

ben de patates yemedim, ama muz yedim mesela, hurma yedim, kuru kaysı yedim tabii ölçülü şekilde, abanarak değil. makarna bile tükettim ve verdim kilo ama benim biraz da psikolojim bozuldu artık kilo kilo kilo muhabbetinden! annemlere gidiyoruz babam kilo almışın diyor. ofiste mevzu aynı, herkes diyette zaten. her sabah ne yiycem öğlen ne yapıcam gözümde o kadar büyüyor anlatamam.

Sen diyetisyenin listesini bozma ama bana sorarsan ekmek saf şeker. Yani yemesen daha iyi.
İnsulin direncini kirmak icin bir 3 ay ketojenik beslen, belinde yağ kalırsa bende tulumba değilim :)
Ya beli eritmek için spor lazım ben yapayım derken sakatlandım üç aydır :/ zor eriyor zaten o bölge

olur elbette ama diyetisyen elma verir muz vermez şekerli diye genelde. gerçi yeni nesil diyetisyenler instagramda maşallah muzlar, hurma arasına fıstık ezmeli tatlılar falan derken epey veriyor şekeri ama bilemedim.

Olabilir belki bana meyve yazmıştı sadece hepsini kapsıyor sanırım

Olabilir belki bana meyve yazmıştı sadece hepsini kapsıyor sanırım

instagram diyetisyenlerine ne diyosun? benim bildiğim doktorların ve Karatayın da yasakladığı herşeyi veriyorlar hastalarına. tabii ölçülü olmak kaydıyla.

Bende de pco var. Hic asiri kilolu bir insan olmadim ama asla acliga dayanamam. Benim hassas bir midem olmasi avantajim sanirim. Canim cok istese de hamur isi yedigim zaman gunlerce mide agrisi cekiyorum. Benim gobek cevrem kalin, pcoli kadinlarin cogunda oldugu gibi. Evlendigimde korunmadigimiz halde hamile kalamayinca ogrendim bu rahatsizligi. Sonra spor, saglikli beslenme, birkac kilo verme ve bazi bitkisel kurlerle hamile kaldim. O gunden beridir 62-64 arasi gidip geliyorum. Tabi mide hassas olunca cok da yiyemiyorum. Bu sebeple hamileliklerimde maksimum 8 kilo aldim. Simdi biri 2 yas biri 2 aylik iki bebekle evde oturma sansim da olmadigi icin ne kadar yesem de kilo almiyorum. Isin sirri hareket etmekte. Tabi ki yediklerine dikkat edeceksin ama olabildigince hareket et, yoksa enerjin yerine asla gelmez. Kendimden biliyorum. Bir de sigara kullanıyorsan hemen birak. Enerjini somuren en buyuk etken o.

100ml Kefir icinde yaklaşık 5 gram şeker olur.
0,3 ml bardakta 15 gram şeker eder.

Az değil :) sonucda süt yani...sütun şekeri ucup gitmiyorki

aboooo 15 gram mı? :O kefir sevmiyorum neyseki içemiyorum ağır geliyor bana.

instagram diyetisyenlerine ne diyosun? benim bildiğim doktorların ve Karatayın da yasakladığı herşeyi veriyorlar hastalarına. tabii ölçülü olmak kaydıyla.
Benim instagramım olmadığı için takip etmiyorum onları.
Canan Karatayın seveninden çok sevmeyeni var ama doğruları söylüyor diye. Karataydan şaşmamak lazım bence.

aboooo 15 gram mı? :O kefir sevmiyorum neyseki içemiyorum ağır geliyor bana.

Bir su bardağında olan :)
Ben cok severim ama kilolu insana diyet amacli önermek olmaz. Bazıları icine birde meyve atiyor :) oldumu sana şeker bombasi.

Bağırsak icin sağlıklı ama vücut iceri giren şekeri " bu iyi Şeker" bu "tüh kaka şeker" diye ayırt etmiyor. Cak diye yapıştırıyor göbüşe

yapabilir miyim? hiç araştırmadım biraz anlatır mısınız?
Karbonhidrat ve seker tuketmiyorsunuz. Bu. Kulaga biraz zor geliyor fakat 3. Gunden sonra cikolata bagimlisi olan ben seker ihtiyaci duymadim. 1. Haftadan sonra ekmek ihtiyacim kalmadi. Sabahlari 2 dilim ekmekle doymayan ben suan sabahlari 2 yumurtadan omlet yapip yiyorum saat 9 gibi aksam 4 5 e kadar acıkmıyorum. O yuzden bir suredir 2 ogune dustum yemek icin.

Ben bunların çeyreğini yiyorum, gram kilo vermedim.
Çeyreği derken gerçekten çeyreği!
Örneğin öğlen 3 yumurta, akşam bir kase çorba.
Ya da öğlen bir gözleme, kaşarlı tost vb ertesi gün öğlene kadar aç.
Ya da akşamdan akşama 1 kase çorba, yarım tabak ana yemek.
Sadece yumurtayla ekmek tüketirim, 2 tost ekmeği.
Aralarda aburcubur asla yemem, bir bardak sütlü nescafe falan içerim o kadar.
Bu listeyle vallahi 20 kilo alırım 1 ayda.

Benim bünyem mi tuhaf?

Karatay diyetini araştırın derim,zira beyazlar yasak(karbonhidrat) kahvaltıda bile tüketilmiyor,tatlı zaten koruma dışında yenmiyor.
İnsülin direncine rağmen güzel kilo vermiştim ben yaparken. Aşırı bir fazlam yok ama bende haftaya başlıyorum Karataya.
Basitçe şöyle;
Kahvaltıda yumurta,mevsim sebzeleri,havuc turp olabilir,domates salatalıkta ama mevsimi değil,zeytinyağı ekleyerek tabi,zeytin,peynir ve 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş
Öğlen yemeği yemiyoruz,türk kahvesi,filtre kahve,şekersiz çay iciyoruz ama,acıkırsak 1 bardak ayranda icilebilir yada alışana kadar buçuk öğün olabilir.
Akşamda sebzeyse sebze,etse et,salata ile yada yoğurtla karbonhidratsız tüketiyoruz.
Leptin hormonu çalışıyor âç kaldığımız 5 saat ve sonrasında bu sayede kilo veriliyor.
Bana çok uymuştu karatay zira ben ara öğün tüketince ucu kacıyor. Ilk 3 gün zorlanabilirsiniz ama sonra alışıyor insan. Yanina yürüyüşte ekleme şansınız olursa ilerleyen dönemlerde, istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…