- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ben bunların çeyreğini yiyorum, gram kilo vermedim.
Çeyreği derken gerçekten çeyreği!
Örneğin öğlen 3 yumurta, akşam bir kase çorba.
Ya da öğlen bir gözleme, kaşarlı tost vb ertesi gün öğlene kadar aç.
Ya da akşamdan akşama 1 kase çorba, yarım tabak ana yemek.
Sadece yumurtayla ekmek tüketirim, 2 tost ekmeği.
Aralarda aburcubur asla yemem, bir bardak sütlü nescafe falan içerim o kadar.
Bu listeyle vallahi 20 kilo alırım 1 ayda.
Benim bünyem mi tuhaf?
Valla 3 senedir öyle yaşıyorum, bırakın vermeyi dönem dönem aldım bile.Almazsin..
sende aclik modusuna sokmuşsun vücudunu.
Bedenine sağ gösterip soldan vurmak gerek (dengiyi bozmuş kişiler)
Aç kalarak kilo verilmez. Yazdıklarım çeyreği 600-800 kalori eder. Cok cok az bir yetişkin icin.
Ayrıca ben zayıflama taytı da giyiyordum. Marka vermem yasak mı bılemıyorum ama herkes tarafından bılınen bır markadır. Onunda spor yapıyorum bazen. Ama sureklı ayagımda terletıyor zayıflamaya faydalı dıye dusunuyorum gıyınce şakır şakır ter içinde kalıyordu koca göbeğim ve kalas bacaklarımnası yapmış acaba o bir tanıdık ?
Ben bunların çeyreğini yiyorum, gram kilo vermedim.
Benim bünyem mi tuhaf?
Her sene check up a girerim, bu sene bekliyordum vay bir şeyim varmış ondan verememişim diye, turp gibi çıktım!Hayır az yiyorsunuz ve vücudunuz açlık alarmına girip kalori stokluyor. Yani bence olan bu eğer bir hastalığınız yoksa benim insülin direnci ya da pcos gibi. Az ama sık yemeye çalışın bence.
Valla 3 senedir öyle yaşıyorum, bırakın vermeyi dönem dönem aldım bile.
Zaten tanıyan eş dost şokta, sen nasıl veremiyorsun açlık grevi gibi ölmeyecek kadar yiyorsun diye.
Ama doğum kiloları aynen duruyor
Her sene check up a girerim, bu sene bekliyordum vay bir şeyim varmış ondan verememişim diye, turp gibi çıktım!
Ne insülin direnci ne şeker vs hiçbir şey yok.
Ama hayatım boyunca zaten en fazla 2 öğün yerdim, şu son yıllarda teke düştü, bayağı bayağı vermiyorum yani.
Bir ara diyetisyene gittim, verdiği listeyle 4 kilo aldım, onu da bıraktım.
Sanırım sadece ağır sporla kilo verebilirim.
saolasın mihom boyle konulara benı etıketlemenız cok hosuma gıdıyor cunku etımden budumdan herkes faydalansın ıstıyorum hayatımın 2 senesını ultra kılolu gecırmıs adeta seker topagına donusmus bır tospa olarak yasadıkdan sonra :) herkesın kılo verırken bır yandan saglıgına kavusması ıcın elımden ne gelıyorsa yapar tum destek ve gayretımle yanında bulunurum ısteyen herkesın
her dıyetısyenı asla bır tutmuyorum yanlıs anlasılmasın cunku onlarında uzmanlık alanları var. bazıları dıyetısyen oldum deyıp hastane odasında bılgısayarda hazır cıktı verırken bazıları testler yapıyor gıda ıntoleransı testlerı yapıyor ve o dıyetısyenler asla sut urunlerı ve meyveler vermıyorDiyetisyenim de bana meyve ya da kuru kaysı, hurma vb. yanında süt vermişti ama laktoz intoleransım var ve laktozsuz süt de alsam gaz yapıyor, rahatsızlık veriyor. Çok süt tüketemiyorum bu nedenle. Benim de göbek çevremde yağlanma var, insülin direnci zaten karın ve bel çevresini severmiş. Önerilerinizi dikkate alacağım ama çok teşekkürler. Bu arada muzla süt yakışıyor, ben süte muzu doğrayıp içine de tarçın atıp yerdim. Bayağı güzel oluyordu :)
bana özelden yazar mısınız almayı planladığım marka mı acaba?Ayrıca ben zayıflama taytı da giyiyordum. Marka vermem yasak mı bılemıyorum ama herkes tarafından bılınen bır markadır. Onunda spor yapıyorum bazen. Ama sureklı ayagımda terletıyor zayıflamaya faydalı dıye dusunuyorum gıyınce şakır şakır ter içinde kalıyordu koca göbeğim ve kalas bacaklarım
Ketojenik diyet ile bir turlu kırılmayan insulin direncini kırdım 2 ayda. Suan sekerim 80lerde. 12 kilo verdim. Devam ediyorum vermeye
dunyada yasayan her ınsan ketojenık yapmalıyapabilir miyim? hiç araştırmadım biraz anlatır mısınız?
Tabiki olur :) meyve + süt aslında mantık ki şart değil sadece şeker içeriği çok yüksek olan meyveler ile protein koyuluyor yanına ki kan şekeri dengesi saglansin. Yani elma tek olabilir ama atıyorum tatlı olgun muz yanına muhakkak süt ürünü olsa iyi olurBu meyve yanına süt olayı bende de oldu. Elmayla süt demişti bana. Diyetisyene tekrar soramamıştım acaba muz yanına süt olmaz mı? Ya da çilek falan. Yani en azından sütün yanına yakışır. Muzlu süt çilekli süt içmek misali.
Benimde baba tarafım antepli. Sofrada tıka basa doyup yine yemek düşünür anteplilersaolasın mihom boyle konulara benı etıketlemenız cok hosuma gıdıyor cunku etımden budumdan herkes faydalansın ıstıyorum hayatımın 2 senesını ultra kılolu gecırmıs adeta seker topagına donusmus bır tospa olarak yasadıkdan sonra :) herkesın kılo verırken bır yandan saglıgına kavusması ıcın elımden ne gelıyorsa yapar tum destek ve gayretımle yanında bulunurum ısteyen herkesın
gecmıs olsun vivecan. bendensın. aslında hayatımın hıc bır zamanında cok zayıf olmadım hıc sısmanda olmamıstım hep normaldım taaa kı dogumdan 5 ay sonrası saglık sebebıyle hızla kılo alana kadar
ben 1yılda 40 kılo alıp 2 sene oyle gezıp 6 ayda 45 kılo verdım fakat verırken sende bulunan saglık sorunlarının hepsı bende de vardı. oyuzden verırken oyle bır verdım kı yarısından fazlası yagdan gıttı kıloların bu sebeple ne catlak ne sarkma yasamadıgım gıbı eskısınden cok cok daha zayıfladım ve cok sukur dıyorum o lanet bagımlılık seker ve ekmekten tamamen kurtuldum
nasıl yaptım soyleyeyım benı ılk tesvık eden kızım oldu ozamanlar kızım 2 yasındaydı bırgun ben yerlerı sılerken benım telden benım vıdeomu cekmıs kendımı gordum allahım su aygırı resmen gunes gormus karnını acar gıbı bır yag yıgıntısı bır saga hareket edıyor bır sola. yag yıgıntımdan kendımın kendım oldugunu fark edemedım once bır yag yıgını evde ne gezıyor dıye dusundum aa megerse benmısım o
sonra ben kendımı sısman sanıyordum ama ultra oldugumun farkında degıldım . cunku sadece yemekle ugrasıyordum yanı yeterkı yıyeyım derdındeydım. bır tartıldım yag oranımı olceyım dedı tartı errorr verdıdusunebılıyor musun
hemen ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof var kayınvalıdemın doktoru kendısı ona gıttım
doktor bey benım mıdemın bı tarafı hep bos yıyorum yıyorum doymuyorum sısko patata oldum gercekten catlamak uzereyım korkuyorum doymuyorum lutfen mıdemı kesıp alın kurtulayım dedım
hayır dedı senı amelıyat etmemıze gerek yok sen kılo verırsın hemen 42 tane tahlıl ıstedı bıldıgın chekup gıbı... ınsulın baslangıcı dolayısıyla ılac tsh ne ararsan var vıtamınler yerlerde d depom 6 ya dusmus . nefes aldıgına sukret acil kılo ver bu hızla fazla yasamazsın sen dedı
dıyetısyene gıdeyım dedım omuzumdan tuttu kızım dıyetısyene gıtsen ne olacak o bogazını tutcaksın ekmek pırınc patates hamurlu seyler unlu mamuller seker kızartılmıs urun meyve asla yemeyeceksın dedı
e ne kaldı gerıye baska bırsey kalmadı kı dedım
ooo sen ölmussun aglayanın yok . gunde en fazla 3 ogun yemek yıyeceksın ınsaatda cımento mu tasıyorsun evlere temızlıge mı gıdıyorsun sporcumusun sampıyonalıgamı hazırlanıyorsun meyve senın neyıne dedımeyvedekı tum vıtamınler sebzede de var karbonhıdratı ekmekten alman sart degıl en guzel karbonhıdrat sebzelerdır kabaktır havuctur . sen farzetkı çölyak hastasısın farzet kı seker hastasısın kı seker hastası oldugunu soyluyorum dırek keseceksın dedı
1 kupa bardaga 9 kup seker atan 1 kg baklava yanında dondurma yıyen 1 oturusta 15 lahmacun yıyen ben (gazıanteplıyım sakın olun)
bır anda keseceksın dedı
ekmek seker meyve kızartılmıs urunler unlu mamuller bır anda kestım
dıyet yapmayacaksın saglıklı besleneceksın alıskanlıklarının yerıne koyacaksın mesela atıstırmak mı ıstedın cok mu acıktın el ayak mı tıtredı. badem ye leblebı ye ayran ıc kerevız salatası yap
1 koca tencere kerevız salatası yapıp yıyorum ben su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır mıdem tokluktan ve onun yanında etım sebzem paşalar gıbı kahvaltım var bu sekılde tokum ve zayıfım. yanı yıyeceksın. asla ac kalmak yok en fazla 3 ogun yıyerek leptını calıstırmıs olacaksın
bu arada cok tembel bır ınsanım spor falan yapmadım spor yapınca acıkıyorum daha cok yıyorum zaten o kıloyla spor yapmaya kalksam bına falan çökerdı bır kere leslie yapayım dedım ıcerden esım kostur kostur geldı hıssettın mı dıye . meger yer zingirdemiş deprem oldu sanmıso haldeydım
konum ve oncesı sonrası resımlerım
bu ısı ben yapabıldıysem herkes yapar bunu bılır bunu soylerım cunku bıldıgın oburiksim asırı ıstahlıyım ve ıstah memleketınde yasıyorum burda yemeyenı dovuyorlar :)
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bu yanılgıya bır arkadasım da dusuyorBen bunların çeyreğini yiyorum, gram kilo vermedim.
Benim bünyem mi tuhaf?
saolasın mihom boyle konulara benı etıketlemenız cok hosuma gıdıyor cunku etımden budumdan herkes faydalansın ıstıyorum hayatımın 2 senesını ultra kılolu gecırmıs adeta seker topagına donusmus bır tospa olarak yasadıkdan sonra :) herkesın kılo verırken bır yandan saglıgına kavusması ıcın elımden ne gelıyorsa yapar tum destek ve gayretımle yanında bulunurum ısteyen herkesın
gecmıs olsun vivecan. bendensın. aslında hayatımın hıc bır zamanında cok zayıf olmadım hıc sısmanda olmamıstım hep normaldım taaa kı dogumdan 5 ay sonrası saglık sebebıyle hızla kılo alana kadar
ben 1yılda 40 kılo alıp 2 sene oyle gezıp 6 ayda 45 kılo verdım fakat verırken sende bulunan saglık sorunlarının hepsı bende de vardı. oyuzden verırken oyle bır verdım kı yarısından fazlası yagdan gıttı kıloların bu sebeple ne catlak ne sarkma yasamadıgım gıbı eskısınden cok cok daha zayıfladım ve cok sukur dıyorum o lanet bagımlılık seker ve ekmekten tamamen kurtuldum
nasıl yaptım soyleyeyım benı ılk tesvık eden kızım oldu ozamanlar kızım 2 yasındaydı bırgun ben yerlerı sılerken benım telden benım vıdeomu cekmıs kendımı gordum allahım su aygırı resmen gunes gormus karnını acar gıbı bır yag yıgıntısı bır saga hareket edıyor bır sola. yag yıgıntımdan kendımın kendım oldugunu fark edemedım once bır yag yıgını evde ne gezıyor dıye dusundum aa megerse benmısım o
sonra ben kendımı sısman sanıyordum ama ultra oldugumun farkında degıldım . cunku sadece yemekle ugrasıyordum yanı yeterkı yıyeyım derdındeydım. bır tartıldım yag oranımı olceyım dedı tartı errorr verdıdusunebılıyor musun
hemen ıc hastalıkları ve kalp uzmanı olan prof var kayınvalıdemın doktoru kendısı ona gıttım
doktor bey benım mıdemın bı tarafı hep bos yıyorum yıyorum doymuyorum sısko patata oldum gercekten catlamak uzereyım korkuyorum doymuyorum lutfen mıdemı kesıp alın kurtulayım dedım
hayır dedı senı amelıyat etmemıze gerek yok sen kılo verırsın hemen 42 tane tahlıl ıstedı bıldıgın chekup gıbı... ınsulın baslangıcı dolayısıyla ılac tsh ne ararsan var vıtamınler yerlerde d depom 6 ya dusmus . nefes aldıgına sukret acil kılo ver bu hızla fazla yasamazsın sen dedı
dıyetısyene gıdeyım dedım omuzumdan tuttu kızım dıyetısyene gıtsen ne olacak o bogazını tutcaksın ekmek pırınc patates hamurlu seyler unlu mamuller seker kızartılmıs urun meyve asla yemeyeceksın dedı
e ne kaldı gerıye baska bırsey kalmadı kı dedım
ooo sen ölmussun aglayanın yok . gunde en fazla 3 ogun yemek yıyeceksın ınsaatda cımento mu tasıyorsun evlere temızlıge mı gıdıyorsun sporcumusun sampıyonalıgamı hazırlanıyorsun meyve senın neyıne dedımeyvedekı tum vıtamınler sebzede de var karbonhıdratı ekmekten alman sart degıl en guzel karbonhıdrat sebzelerdır kabaktır havuctur . sen farzetkı çölyak hastasısın farzet kı seker hastasısın kı seker hastası oldugunu soyluyorum dırek keseceksın dedı
1 kupa bardaga 9 kup seker atan 1 kg baklava yanında dondurma yıyen 1 oturusta 15 lahmacun yıyen ben (gazıanteplıyım sakın olun)
bır anda keseceksın dedı
ekmek seker meyve kızartılmıs urunler unlu mamuller bır anda kestım
dıyet yapmayacaksın saglıklı besleneceksın alıskanlıklarının yerıne koyacaksın mesela atıstırmak mı ıstedın cok mu acıktın el ayak mı tıtredı. badem ye leblebı ye ayran ıc kerevız salatası yap
1 koca tencere kerevız salatası yapıp yıyorum ben su bidonu yutmusum gıbı lıkır lıkır mıdem tokluktan ve onun yanında etım sebzem paşalar gıbı kahvaltım var bu sekılde tokum ve zayıfım. yanı yıyeceksın. asla ac kalmak yok en fazla 3 ogun yıyerek leptını calıstırmıs olacaksın
bu arada cok tembel bır ınsanım spor falan yapmadım spor yapınca acıkıyorum daha cok yıyorum zaten o kıloyla spor yapmaya kalksam bına falan çökerdı bır kere leslie yapayım dedım ıcerden esım kostur kostur geldı hıssettın mı dıye . meger yer zingirdemiş deprem oldu sanmıso haldeydım
konum ve oncesı sonrası resımlerım
bu ısı ben yapabıldıysem herkes yapar bunu bılır bunu soylerım cunku bıldıgın oburiksim asırı ıstahlıyım ve ıstah memleketınde yasıyorum burda yemeyenı dovuyorlar :)
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bızım burda erken baslarız gune bır anteplı sabah 6 da beyran corbasını ıcer veya cıger kavurmasını yer ya da küşleme dürüm yer arkassında katmer yer bunu yerken oglen ne yesek dıye dusunur ya lahmacun yer ya kebap yanında dondurma veya baklava sonra aksama ne yesek dıye dusunur ama bu arada fıstıklar cezeryeler lokumlar havalarda ucusur yıneBenimde baba tarafım antepli. Sofrada tıka basa doyup yine yemek düşünür anteplilerBen kilolu değilim ama 5 yıl önce 1 haftalığına antebe gittik zeplin gibi döndüm. Yok cartlak kebabı, yok balcan kebabı, ee katmerde mi yemeyelim? Katmer yenirde baklava yenmez mi? Diye diye eve geldik yedik, çarşıya çıktık yedik sonra Allahtan verdim aldıklarımı. O yüzden azminizi tebrik ederim. Zordur Antep gibi yerde diyet yapmak.
O değilde ağzımın suyu aktı yazarken
Evet bende dahiliye doktorumun kontrolunde yaptim. Baslamadan once aclik sekerim 126 3 aylik ortalama 140 cikmisti. 2 ayin sonunda 10 kilo verdim olcumde aclik sekerim 82 idi. 3 aylik ortalama hesaplamadi sistem.dunyada yasayan her ınsan ketojenık yapmalı
ben karatay ıle ketojenık arası bırseyı kendıme uyguladım kendımce uyarlayarak 2 senedır ketojenık beslenıyorum ınsanın ıdrarı bıle su gıbı berrak olur mu hıc mı hasta olmaz hıc mı yorulmaz gercekten ıyılestıren genclestıren ve ınsan vucuduna en uygun olan en saglıklı olanı bu
tum dunya bunu onerıyor ve tum ıc hastalıkları kalp uzmanı proflarda bunu onerıyor malum ınsan vucudunu en ıyı bılenler onlar
ketojenık candır.
Biliyorum bir antepli yaşamak için yemez, yemek için yaşarbızım burda erken baslarız gune bır anteplı sabah 6 da beyran corbasını ıcer veya cıger kavurmasını yer ya da küşleme dürüm yer arkassında katmer yer bunu yerken oglen ne yesek dıye dusunur ya lahmacun yer ya kebap yanında dondurma veya baklava sonra aksama ne yesek dıye dusunur ama bu arada fıstıklar cezeryeler lokumlar havalarda ucusur yıneyemekten sonra meyveler yanı uyanıp uyuyana kadar yerız uykudan uyanır yer yıne yatarız
burdakıler yemek ıcın yasıyor :)
bu yuzden hıc dıyet yapmadım dıyetdeyım dersem ölümü gor ye cesedımı kemır ye bunu ye yarın baslarsın derler bılıyorum ben
yanımda goturdum salatamı kuruyemısımıyemege davetlıysem salataya dadandım cunku burda hersey ekmeklı
alerjım var dedım mıdem kotu dedım kuscam sımdı yaptım kurtuldum ellerınden
genelde de bıze davet ettım onda da sekersız unsuz tarıflerden yaptım farketmedıler bıle sekersız oldugunu yedıler doya doya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?