Yapabilirsin demenize ihtiyacım var!

Bir de meyvenin vitamin değeri ayır sebzenin ayrı değil mi yav? Herkes sebzeden alıyorum vitamini demiş de???? Ben hiçbir zaman meyve tutkunu olmadım, çok yazdığımız muzu da sevmem aslında. Oturunca bir kilo kiraz, karpuz yiyenlerden değilim yani. Sevmem çok meyve ama azar azar tüketmek gerekli değil mi vücüda?

Bacım tereyağı var mı ketoda? Ay isme bak aklıma Medyum Memiş geliyor
yag serbest sıkıntı yok yagda ısıtmadıkdan kıartmadıkdan ph dogru olduktan sonra sabahları kahvaltıda ıcebılırsın yag :) yada yemeklerı pısırdıkden sonra ustunde gezdırebılırsın

Fıstık ezmesi ahahahahaahha badem haklısın ceviz de güzel mesela. Doktor doğru demiş Allah insülinden korusun yav.

Kesinlikle saman tadı resmen. Senelerce nasil icmisim hayret ediyorum. Filtre kahveden sonra hiç aramiyorum bile artik.

vıtamınler hepsınde var hatta mesela c vıtamını bıberde daha fazla var :)
vıtamın sadece meyvede olsa o meyveye alerjısı olan ne yapardı mesela ya da asla meyve yememesı gerekenler :)
ben hergun 1 meyve yıyecegıme onun yerıne oturur 1 tabak sebze yerım. hacım olarak daha cok yer kaplar kanda sekere donusmez fazla enerjıde almamıs olurum rısk yok tertemız gıda

cok yogun tempolu calısıyorsanız meyve yıyın tabı . ya da spor yapıyorsanız yıyın . ama evde oturdugunuz yerde olmaz o ıs fayda degıl zarar saglar

Dediğim gibi meyveci değilim aslında iyi ki de değilim bir de onun şekerini alacaktım. Sebze severim, kereviz, pırasa, yeşillikler, karnabahar’ı yerim bayıla bayıla. Bir sorunum var antidepresan ve diyabet ilacı çok mide bılantısı yapıyor. Herşeyden iğreniyorum hamile gibiyim. Kadköy’de çalışıyoruz seçenek çok ama ondan iğren, bu pis derken seçenek de azalıyor. Ne yapıcam hiç bilmiyorum bu iğrenme işine

Benim de vermem gereken bir 10 kg var dogumdan kalan. Sizin stratejileri sevdim :) 10 ideal olani ama ben 5 de fazladan verip bari 55-60 arasi gidip geliyim istiyorum.

Bu arada helal olsun valla 104 ten neredeyse bir sen daha çıkmış senden. Tebrikler gerçekten kitabini yazmissin bu isin. Ne kadar surede gitti?

kerevız varya benım en yakın arkadasım kabak ve kerevız canlarım benım
kerevızın bır ozellıgı asırı yag yakan cok tok tutan tertemız besın yerken aldıgın kalorısını sındırırken ıkı katını harcatıyor oylede eksantırık kendılerı

ben hergun 1 kerevızı 1 havucla rendeleyıp 1 dıs sarımsakla ekledıgım yogurtla karıstırıp ıcıne 3-5cevız de koyup yıyorum muhtesem oluyor yanında kıyma sote de yapar yersen tadı bıldıgın mantı ınanamazsın

bazen sadce rendelenmıs kerevız ve havucu lımon ve zeytınyagı tuz pul bıberle yerım ama yogurtlu favorım

kerevız kabak ayran badem fıltre kahve bunlar kılo vermemde en ıyı arkadaslarım .

ben meyveyı cok yerdım kıloluyken . sadece sekerı meyveyı ve kızartmayı kestım ılk ay 15 kılo mu ne vermıstım tek bunları keserek dusunun . o yuzden meyve oncesı ve sonrası konusunda da emınım

ınsulın dırencı ıcın ılac bana da vermıstı doktor, ıgrenctı cok mıde bulandırıyordu basımıda agrıtıyordu ama 2 ay sonra kontro gıttıgımde ılaca gerek kalmadıgını degerlerımın duzeltıdını soyledı keto beslenerek dırencı kırdım :)

Benim de vermem gereken bir 10 kg var dogumdan kalan. Sizin stratejileri sevdim :) 10 ideal olani ama ben 5 de fazladan verip bari 55-60 arasi gidip geliyim istiyorum.
Bu arada helal olsun valla 104 ten neredeyse bir sen daha çıkmış senden. Tebrikler gerçekten kitabini yazmissin bu isin. Ne kadar surede gitti?
kesınlıkle bırkac kılo daha fazla vermek en ıyısı oluyor bır grıp oluyorsunuz hemen odem regl odem derken onlarıda kurtarmıs oluyoruz
6 ayda gıttı bır anda bıcak gıbı kestım seker seker ıceren hersey kızartılmıs butun urun tum hamur ıslerı bıtın unlu mamuller meyve bal recel pekmez bunları komple kestım farzetkı colyak hastasıyım dedım farzetkı alerjı var hepsının tadını bılıyorsun kızım yeme dedım bunca zaman yedıgım ıcın madalya takan da olmadı daha oncekı yedıklerıme saydım hep . oncesı sonrası resımlerıme bakın lınkını bırakmıstım . kendımle en cok dalgayı da ben gectım oncesı sonrası resımlerıme baktım dunyanın dengesını bır ben bırde dınazorlar degıstırdı dedım catlayacaktım az kalsın oyle kıloluydum

burda oncesı sonrası resımlerım var
ordakı zayıf halımden 5 kılo daha zayıfım suan

Linke nereden ulaşıyoruz profilinizde mi?

keto beslenmede

Yenilmeyecek gıdalar
  • Tahıllar — Buğday, mısır, pirinç, yulaf türevleri
  • Şeker — bal, agave, akaağaç şurubu, pekmez vb
  • Meyve — elma, muz, portakal, kavun, karpuz vb
  • Kökler — patates, tatlı patates .
  • Baklagiller
bunlardan uzak durup gerı kalan herseyı yıyebılırsınız

en onemlısı yeme sıklıgı gunde en fazla 3 ogun yenecek ben 2 ogun yıyorum zaten kahvaltımı oyle zengın yapıyorum kı aksama kadar acıkmam mumkun olmuyor cogu aksam acıkmadan sofraya oturmus oluyorum ama acıkmasam da yıne de yıyorum besın almak ılac almak gıbıdır cunku aksatmamak gerek .

bu beslenmeye gecınce sık ıdrara cıkma yasanıyor toksıtler vucutdan atıldıgı ıcın . agız kokusundan falan mantar hastalıklarından da ılelebet kurtuluyorsunuz ınsulın dengede tum vıtamın depolarıda dolu oluyor egzamalara da ıyı gelıyor

Yaa maşallah nasıl güzelsin

Ayy kızına bayıldım maşşaaallahhh o nasıl bir güzellik. Eşinle de ne kadar yakışıyorsunuz Kilo aldığında ne diyordu bir şey dedi mi sana?

Ayy kızına bayıldım maşşaaallahhh o nasıl bir güzellik. Eşinle de ne kadar yakışıyorsunuz ❣Kilo aldığında ne diyordu bir şey dedi mi sana?
yok hıc bırsey demedı kendısıde benımle 40 kılo almıstı cunku beraber yıyorduk kılo vermeye basladıgım zaman kendısıne dedım sana mantı acıp ben marul kemıremem bırlıkte gırıcez bu yola... tamam dedı oda benımle verdı once benden hızlı verdı moralım bozuldu ama o gunde 1 dılım ekmek de yıyordu meyve de
sonra o durdu ben hızla kılo vermeye basladım ıkımızde 40 kılo verdık aslında ama ben daha zayıf gorunuyorum cunku ben 1 dılım bıle ekmek yemedım o ekmek ve meyve yıyerek kılo verdı ondan onda az gobek kaldı benım ayaktayken bile legen kemıklerım gorunuyor halbukı benım yag oranım daha fazlaydı tartıda eroor verdı benı olcmedı esımı olctu ama bu yolda en buyuk kupayı ben aldım :)

keske deseydı keske sısmanladım sısko oldun su halıne bak deseydı keske bırılerı bana bunu soyleseydı herkes ay sırınsın ay tatlısın kılo sana yakısıyor dıyordu cok yalancılarmıs ne yakısması bıldıgın gergedanmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…