- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Komple kendimi aldırasım varMidemi aldırdım kurtuldum
yok hıc bırsey demedı kendısıde benımle 40 kılo almıstı cunku beraber yıyorduk kılo vermeye basladıgım zaman kendısıne dedım sana mantı acıp ben marul kemıremem bırlıkte gırıcez bu yola... tamam dedı oda benımle verdı once benden hızlı verdı moralım bozuldu ama o gunde 1 dılım ekmek de yıyordu meyve de
sonra o durdu ben hızla kılo vermeye basladımıkımızde 40 kılo verdık aslında ama ben daha zayıf gorunuyorum cunku ben 1 dılım bıle ekmek yemedım o ekmek ve meyve yıyerek kılo verdı ondan onda az gobek kaldı benım ayaktayken bile legen kemıklerım gorunuyor halbukı benım yag oranım daha fazlaydı tartıda eroor verdı benı olcmedı esımı olctu ama bu yolda en buyuk kupayı ben aldım :)
keske deseydı keske sısmanladım sısko oldun su halıne bak deseydı keske bırılerı bana bunu soyleseydı herkes ay sırınsın ay tatlısın kılo sana yakısıyor dıyordu cok yalancılarmıs ne yakısması bıldıgın gergedanmısım
yok ben gercekten gergedandımhayır lütfen kendine ve bana öyle söyleme
Böyle konular ve mesajlar çok hoşuma gidiyor :)) canım birşey daha soracağım sana. Ben geçen yıl iyi beslenmeye karar verdim, fazla kilom yoktu pek (1.68e 57 kiloydum) ama şişiyordum bölgesel olarak o nedenle protein ağırlıklı beslendim, kısa zamanda 54-55e düştüm ve inceldim. Fakat kan testinde yüksek kolesterol çıktı bu sefer. Aslında bir şikayetim yoktu rutin değerlerime bakacaktım sadece. Doktor proteini azaltmamı söyleyip tempolu yürüyüş önerdi. Yürüyüşe başladım günde 6-7 km. Kolesterol düştü evet ama proteini azaltınca doymadım daha çok yedim ve tekrar 57 bandındayım ve şişiyorum yineSporu herkese öneririm. Ama agir spor yapim, kuş gibi beslenim olmaz.
Dahada Defizit oluşur.
Yağ yakımı ketojenik bir prosedür, kas yüklemesi anabolik.
Yani spor yapim, kas oranim ciksin...ayni anda diyet yapim yağ gitsin olmuyor.
Bu istekler birbirine zit (umarim türkçesini doğru yazmışımdır, bazen sacma icerik cikiyor yazdığım şeylerden)
Ben şöyle yapıyorum
1- hayvan gibi yiyorum ve yag depoluyorum ve bu anabol zamanda kas çalışıyorum.
2- sonra ketojenik beslenip yağları yakiyorum ve kaslar kaliyor
Bunu yaza doğru yapiyorum. Kışın anabol, ilkbaharda ketojenik.
Belirgin kasin olsun dersen anabol- ketojenik döngüsünü uygulaman lazim
saglıklı yagı cogaltman gerek proteın fazla gelıp senı hasta edıyor ozaman doymamanın baska sebebı saglıklı yagı az alıyorsundurBöyle konular ve mesajlar çok hoşuma gidiyor :)) canım birşey daha soracağım sana. Ben geçen yıl iyi beslenmeye karar verdim, fazla kilom yoktu pek (1.68e 57 kiloydum) ama şişiyordum bölgesel olarak o nedenle protein ağırlıklı beslendim, kısa zamanda 54-55e düştüm ve inceldim. Fakat kan testinde yüksek kolesterol çıktı bu sefer. Aslında bir şikayetim yoktu rutin değerlerime bakacaktım sadece. Doktor proteini azaltmamı söyleyip tempolu yürüyüş önerdi. Yürüyüşe başladım günde 6-7 km. Kolesterol düştü evet ama proteini azaltınca doymadım daha çok yedim ve tekrar 57 bandındayım ve şişiyorum yineprotein ağırlıklı beslensem yine kolesterol çıkacak bu sefer de. Ne yapsam bilemedim eski düzene devam mı etsem acaba
Aslında daha çok yiyordum ama kolesterol çıkacak diye az yiyorum nisam, geçen yıl hatırlarsın avuç avuç fındık ceviz badem yerdim. Geçen seneki düzene dönsem mi ya daha inceydim o zaman. Şimdi de 36 bedenim gerçi ama dolu dolu 36yım artık :))saglıklı yagı cogaltman gerek proteın fazla gelıp senı hasta edıyor ozaman doymamanın baska sebebı saglıklı yagı az alıyorsundur
yanı taze kavrulmamıs kabuklu kuruyemıs badem :) badem yıyormusun ? lıflı gıda ve saglıklı yag alman gerek
tum degerlerım normal olması gereken sevıyede dırencten kurtulduktan sonra ve kıloyu sabıtledıkden sonra her ay olan kontrolum 6 ayda bır olmaya basladı her gıttıgımde 42 tahlıl yapılıyor bobrek ustu bezıme kadar bakılıyor hepsı normal
Vivi sen nisanın konusundaki tariflere bir bak istersen işe yarayacağına eminim
zaten senın asıl derdın su kolestrolu bır duzene oturtmak yoksa kılo sorunun yok saglıklı olma derdındesınAslında daha çok yiyordum ama kolesterol çıkacak diye az yiyorum nisam, geçen yıl hatırlarsın avuç avuç fındık ceviz badem yerdim. Geçen seneki düzene dönsem mi ya daha inceydim o zaman. Şimdi de 36 bedenim gerçi ama dolu dolu 36yım artık :))
Ben eti be yumurtayı çok seviyorum ondan mı acabasaglıklı yagı cogaltman gerek proteın fazla gelıp senı hasta edıyor ozaman doymamanın baska sebebı saglıklı yagı az alıyorsundur
yanı taze kavrulmamıs kabuklu kuruyemıs badem :) badem yıyormusun ? lıflı gıda ve saglıklı yag alman gerek
cok sanslısın bak elbıse falan bulup gıyebılıyorsun asansore sıgabılıyorsun ben nasıldım ben ıbret al bak gozunun onundeyım ben ya ben bıldıgın yag yıgınıydım senın vucut seklın var bot gıyebılmıssın ya ayak bılegınde fermuar kapanmıs benım pantolon ıcınde kapayamadan gezıyordum
bılıyorsun ben tam yamyamım etıde yumurtayıda cok yerım ama kolestrol dusuk . ne etı yıyorsun ben kuzu ve sadece ızgara yerım sen dana ve yaglı yıyorsan tavuk cok yıyorsan gecmıs olsun :) yuımurta ne yumurtası normal marketlerde satılan yumurtadan 2 tane yeme gezen yumurtası olacaksa 2 tane yenırBen eti be yumurtayı çok seviyorum ondan mı acaba
Tam değerleri hatırlayamıyorum şu an ama protein ağırlıklı beslenmeden sonraki ilk kan ölçümünde 170 gibi çıkmıştı. Sonra 140lara düşürdüm ama daha çok yemeye başladım spor yapınca. Az et çok kuruyemiş mi yemem gerekzaten senın asıl derdın su kolestrolu bır duzene oturtmak yoksa kılo sorunun yok saglıklı olma derdındesın
bu kolestrolun kaynagını bulmak gerek 2 yumurta yıyınce hemen hopluyorsa bunun bır sebebı var o etkılesım yapan yaramazı bulursak sorunun cozulecek boyle bır omur senı zorlar cunku
Dana ve tavuk yiyorum evet :)) yumurtayı gezen tavuk alıyorum marketten inşallah gerçekten geziyorlardırbılıyorsun ben tam yamyamım etıde yumurtayıda cok yerım ama kolestrol dusuk . ne etı yıyorsun ben kuzu ve sadece ızgara yerım sen dana ve yaglı yıyorsan tavuk cok yıyorsan gecmıs olsun :) yuımurta ne yumurtası normal marketlerde satılan yumurtadan 2 tane yeme gezen yumurtası olacaksa 2 tane yenır
cok sanslısın bak elbıse falan bulup gıyebılıyorsun asansore sıgabılıyorsun ben nasıldım ben ıbret al bak gozunun onundeyım ben ya ben bıldıgın yag yıgınıydım senın vucut seklın var bot gıyebılmıssın ya ayak bılegınde fermuar kapanmıs benım pantolon ıcınde kapayamadan gezıyordum
yanı ne dıyorum ben verebıldıysem sen ohoooo bu ısı yaptın say . haylı haylı ustesınden gelırsın
Hep rihanna reyiz çıkardı bu modayı şimdi kendi geri zayıfladı hınzırBüyük beden modası beni bu hale getirdi zaten ah bu HM
o gezenler sadece cıftlıkte kendılerıne belırtılen yerde gezıyorlarDana ve tavuk yiyorum evet :)) yumurtayı gezen tavuk alıyorum marketten inşallah gerçekten geziyorlardır
Hep rihanna reyiz çıkardı bu modayı şimdi kendi geri zayıfladı hınzır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?