Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

acaba bu işin olmayacağını söylediğinde erkek arkadaşının tavrı ne olacak..????
iyi düşün tatil sonrası forumda yeni konu açacak kadar sorun yaşayabilirsin...

Ben de şu görüşe katılıyorum huzursuzsan gerçektn arkadaşında kal,erkek arkadaşında otelde kalsın diyoruz ya niyeti kötü olan gündüzde bi şekilde hadi gel odaya çıkalım falan der bişi uydurur falan filan ...

Eğer ki erkek arkadaşın senin evde kalıp onun otelde kalmasına tepki verirse o zaman anla ki zaten düşünceleri bozuk yani sonçta gün içinde deniz,yemek,akşam gezmesi birlkte olcaksnız kabul etmeli diye düşündüm

Çoğu erkeğin düşüncesi cinsellik olabilir ama bunu herkese de uydurmamak lazım diyorum ama snin aklındaki kötü şey de bu sanırım hani zaten arkadaşına gitme izni çıkmş ama aynı otelde kalma çekincesi ...En iyisi sen arkadaşının evinde kal böyle bi imkan varken erkek arkadaşn otelde kalır ailene yalan söylememiş olursun gece yatarken kafan rahat yatarsın hani erkek arkadaşınında orda olma durumuda şimdi kimse de inkar etmesinn bazen böyle şeyler olabiliyo

Hanimlar farkindamisiniz herkes kendince yorum yaziyor ancak esas kiz basrol oyuncusu ortada yok o zaman niye fikir vermek icin kendimizi parcalioruz

Herkese tekrar merhaba

Okuldaydım o yüzden yeni yazıyorum ama tüm mesajlarınızı okudum. İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aklımda kalan bi kaç kişinin sorusuna cevap veriyim. Ablam yok bu konuyu 2 kız arkadaşıma anlattım. Onlar sevgilimi tanıdıkları için sadece ailemin öğrenmesi halinde napıcağım üzerine düşünmemi söylediler. Bi de sevgilimin ayrıldığımız zaman bu olanları ailene söyleme ihtimalini düşün demişti birisi. Haklısın bu olay başına geldi bi kaç arkadaşımın. Daha önceki büyük tartışmalarımızda hiç böyle bişeye yeltenmedi. Üstelik o da ailesine yalan söyledi onlar da bilmiyo tatili. Benim de elimde kozum var anlayacağınız.

Ben gidicem. Ve size yemin ederim tensel anlamda sınırlarımız dışında hiç bişey olmıcak. O açıdan içim gerçekten rahat. Eğer olur da kaza geçirirsem ailem benimle ilgilenir yalanımla değil.

Burada 50 kere soyledim cogu kisi tensel temastan bahsetmior sonradan pisman olma diyor ancak sen zaten gitmeyi kafana koymussan sana fikirler bos gelir iyi eglenceler canim

:))) e öyle ama adam gitcek otelde kalcak 5 gun göz göze bakcaklar öyle şeymı olur o zaman adam da bı problem var :)))

Burada 50 kere soyledim cogu kisi tensel temastan bahsetmior sonradan pisman olma diyor ancak sen zaten gitmeyi kafana koymussan sana fikirler bos gelir iyi eglenceler canim

Teşekkür ederim. Daha 2 hafta var gitmemize. Her gün buraya yazarım olanları :)

ah tatlım ah senin elinde hiç bir koz yok.. neyse nasıl olsa gideceksin, musibet-nasihat olayına dönmez umarım iş..

Teşekkür ederim. Daha 2 hafta var gitmemize. Her gün buraya yazarım olanları :)

İyi bakalim ablacim kazasiz belasiz sorunsuz git gel ancak kendinede ailenede toz kondurma su an altin olan degerini pula cevirme

şimdi için kıpır kıpır olduğu için erkek arkadaşına güvenip böyle birşey yapmak istiyorsun büyük cesaret.ama sana bir abla tavsiyesi.yalanıncının mumu yatsıya kadar yanar boşuna dememişler.kk yı ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama erkek arkadaşına nişanlısına sözlüsüne güvenen pek çok kızcağızlarımızın başına hiç hoş şeyler gelmedi.cinsel birliktelikler,yalanlar,korkular,acılar,ve (kusura bakma üzerine sakın alınma düşünmen açısından söylüyorum)iş kızlık zarı dikimi topiği açmaya kadar gidiyor.ateşle barut yanyana durmaz hele aynı odada başbaşa hiç durmaz.ayrıca erkek arkadaşının bunu çok iyi bilmesi ve eğer sana, dugularına, onuruna gerçekten saygısı varsa otel odasında yalnız kalmayı istememesi lazım.geri dönüşü olmayacak hataya düşmemen dileğiyle.ayrıca anne babanın sana nasıl değer verdikelerini,seni gözünden sakındıklarını,senin kılına zarar gelirse onların taaa ciğerlerinin yanacağını unutma.senin için ne hayaller kurduklarınıda unutma öyle hareket et.

Son düzenleme:
sen zaten kararını vermişsin sonuçta senin ilişkin sen tanıyorsun. Burdaki herkes kendi veya çevresindeki tecrübeleri aktarıyor.

elimde koz var demişsin ne kozu tatım ailesi ne der öğrenirse biliyor musun aferim oğluma , kız arkadaşıyla tatile de çıkarmış.

sana iyi tatiller

onun ailesi de tatili bilmiyomuş da bundan koz mu olur? ne diceksin öyle bşy olsa oğlunuz benimle tatil yaptı 5 gece otel odasında birlikte mi kaldık diceksin erkek ailesi sonuçta

illaki kötü bşy olur demiyorum ama herşeye hazırlıklı olmam lazım hayatta yoksa insan istedikten sonra 1 saat bile başbaşa kalsa neler yapar ama 5 gün gece gndüz birliktee olunca ortam farklı olur tabi

off kusura bakma ama kızıcam yani..ne bu ergen tavırlar ya.sorma madem gideceksin.kaza geçirirse yalanla değil onla ilgilenecekmiş...sen hiç utanmayacak mısın ailene yalan söylediğine peki? hani o anki durumu bir düşün bakalım..

Ailen senin okula gittiğini biliyor, sen farklı yerdesin.yazık değil mi onlara? annen baban sana bunun için mi baktı? bunun için mi seni yetiştirdiler? iğne ucu kadar bile yalanı haketmiyor onlar...Ölsen yine gitme onunla tatile..

ama tabi dinleyen kim, aklın beş karış havada şimdi senin..birlikte uyicaz hiç dokunmicak bana fasa fiso... inşallah dokunmaz..seni tanımıyor olsam da, kötü şeyler yaşamanı inan hiç istemem..iki gün sonra buraya gelip, istemeyerek oldu cok pişmanım diye konu açmazsın umarım..karşındaki insan dünyanın en iyi erkeği dahi olsa GİDİLMEZ.ateşle barut yanyana durmaz..

bak bu söylediklerimi kötü algılama..bı abla tavsiyesi sadece.inan hiçbir kızın kötü duruma düşmesini istemem.Anneni babanı düşünerek gitme derim..dünya bu binbir türlü hali var..

Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıcam. Tatilde de tedirgin olursam zehir olur biliyorum.

Tabiki böyle şeyler olabiliyo. Beni zorlamıcağını biliyorum öyle olursa valizimi toplar giderim çok sert davranırım.

niyemi sordum bende 3 yıllık evliyim hayatın gerçeklerini laf süslemelerine gerek duymadan direk söylüyosun bu bekarlar erkekleri ne sanıyo ya

ben bekarım ama fırsatını bulup kaçıracak erkek sayısı bir elin parmağını geçmez. :d bi çift vardı kız erkeğin elini zorla tutmuştu. çocuk evlenemden kızın elini bile tutak istemiyordu düşün :d var ama çoook az

tedirginliğini anlıyorum, zamanında bizim de kucuk kacamaklarımız oldu bu sekılde. erkek arkadasına guvenıyorsan, ileride hatırlayacagın hos anıların olur, kımse robot degıl sonucta. ben de hep aılemın ıstedgı sekılde yasasaydım, herkes o sekılde yasasaydı ot gıbı gelır gıderdık, eglenmene bak derım, harıka bır yastasın. zaten yazdıklarına bakılırsa sorumluluk sahıbı bır kızsın kotu seyler yasayacagına ınanmıyorum.. tatılın tadını cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…