ailenin öğrenemeyeceğini düşünmen hata!!!!!!!
herşey planladığın gibi olmayabilir....bi kere bunu göz ardı etme...o zaman da ailenin güvenini kaybedeceksin ki bu da her zaman sanki alnında yazılı bişey miş gibi duracak.
diyelim k, sorun çıkmadı vicdanına nasıl hesap vereceksin...
yani bi de ni ye otelde kalamak istemeler?????
Herkese tekrar merhaba
Okuldaydım o yüzden yeni yazıyorum ama tüm mesajlarınızı okudum. İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aklımda kalan bi kaç kişinin sorusuna cevap veriyim. Ablam yok bu konuyu 2 kız arkadaşıma anlattım. Onlar sevgilimi tanıdıkları için sadece ailemin öğrenmesi halinde napıcağım üzerine düşünmemi söylediler. Bi de sevgilimin ayrıldığımız zaman bu olanları ailene söyleme ihtimalini düşün demişti birisi. Haklısın bu olay başına geldi bi kaç arkadaşımın. Daha önceki büyük tartışmalarımızda hiç böyle bişeye yeltenmedi. Üstelik o da ailesine yalan söyledi onlar da bilmiyo tatili. Benim de elimde kozum var anlayacağınız.
Ben gidicem. Ve size yemin ederim tensel anlamda sınırlarımız dışında hiç bişey olmıcak. O açıdan içim gerçekten rahat. Eğer olur da kaza geçirirsem ailem benimle ilgilenir yalanımla değil.
Bir erkeğin bir kadına neler yapabileceğini çok iyi biliyorum demişsin,Bayıldımaaahhh aaahh diye iç geçirdim resmen. Oruç olmasaydık da, hayatııımmm diye sokulsaydım kocama.
Konu için görüş bildiremiyorum ne yazık ki, aşağı yukarı her şey konuşulmuş zaten.
Burada 50 kere soyledim cogu kisi tensel temastan bahsetmior sonradan pisman olma diyor ancak sen zaten gitmeyi kafana koymussan sana fikirler bos gelir iyi eglenceler canim
Herkese tekrar merhaba
Okuldaydım o yüzden yeni yazıyorum ama tüm mesajlarınızı okudum. İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aklımda kalan bi kaç kişinin sorusuna cevap veriyim. Ablam yok bu konuyu 2 kız arkadaşıma anlattım. Onlar sevgilimi tanıdıkları için sadece ailemin öğrenmesi halinde napıcağım üzerine düşünmemi söylediler. Bi de sevgilimin ayrıldığımız zaman bu olanları ailene söyleme ihtimalini düşün demişti birisi. Haklısın bu olay başına geldi bi kaç arkadaşımın. Daha önceki büyük tartışmalarımızda hiç böyle bişeye yeltenmedi. Üstelik o da ailesine yalan söyledi onlar da bilmiyo tatili. Benim de elimde kozum var anlayacağınız.
Ben gidicem. Ve size yemin ederim tensel anlamda sınırlarımız dışında hiç bişey olmıcak. O açıdan içim gerçekten rahat. Eğer olur da kaza geçirirsem ailem benimle ilgilenir yalanımla değil.
Teşekkür ederim. Daha 2 hafta var gitmemize. Her gün buraya yazarım olanları :)
:))) e öyle ama adam gitcek otelde kalcak 5 gun göz göze bakcaklar öyle şeymı olur o zaman adam da bı problem var :)))
Herkese tekrar merhaba
off kusura bakma ama kızıcam yani..ne bu ergen tavırlar ya.sorma madem gideceksin.kaza geçirirse yalanla değil onla ilgilenecekmiş...sen hiç utanmayacak mısın ailene yalan söylediğine peki? hani o anki durumu bir düşün bakalım..
Ailen senin okula gittiğini biliyor, sen farklı yerdesin.yazık değil mi onlara? annen baban sana bunun için mi baktı? bunun için mi seni yetiştirdiler? iğne ucu kadar bile yalanı haketmiyor onlar...Ölsen yine gitme onunla tatile..
ama tabi dinleyen kim, aklın beş karış havada şimdi senin..birlikte uyicaz hiç dokunmicak bana fasa fiso... inşallah dokunmaz..seni tanımıyor olsam da, kötü şeyler yaşamanı inan hiç istemem..iki gün sonra buraya gelip, istemeyerek oldu cok pişmanım diye konu açmazsın umarım..karşındaki insan dünyanın en iyi erkeği dahi olsa GİDİLMEZ.ateşle barut yanyana durmaz..
bak bu söylediklerimi kötü algılama..bı abla tavsiyesi sadece.inan hiçbir kızın kötü duruma düşmesini istemem.Anneni babanı düşünerek gitme derim..dünya bu binbir türlü hali var..
şimdi için kıpır kıpır olduğu için erkek arkadaşına güvenip böyle birşey yapmak istiyorsun büyük cesaret.ama sana bir abla tavsiyesi.yalanıncının mumu yatsıya kadar yanar boşuna dememişler.kk yı ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama erkek arkadaşına nişanlısına sözlüsüne güvenen pek çok kızcağızlarımızın başına hiç hoş şeyler gelmedi.cinsel birliktelikler,yalanlar,korkular,acılar,ve (kusura bakma üzerine sakın alınma düşünmen açısından söylüyorum)iş kızlık zarı dikimi topiği açmaya kadar gidiyor.ateşle barut yanyana durmaz hele aynı odada başbaşa hiç durmaz.ayrıca erkek arkadaşının bunu çok iyi bilmesi ve eğer sana, dugularına, onuruna gerçekten saygısı varsa otel odasında yalnız kalmayı istememesi lazım.geri dönüşü olmayacak hataya düşmemen dileğiyle.ayrıca anne babanın sana nasıl değer verdikelerini,seni gözünden sakındıklarını,senin kılına zarar gelirse onların taaa ciğerlerinin yanacağını unutma.senin için ne hayaller kurduklarınıda unutma öyle hareket et.
Kiiz sen evlimisin
P evvvet canım 2. yılı kutadık gecenlerde :)
niyemi sordum bende 3 yıllık evliyim hayatın gerçeklerini laf süslemelerine gerek duymadan direk söylüyosun bu bekarlar erkekleri ne sanıyo ya
Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay öncesinden beri kafama takılan bir şeyler olduğunda bu foruma girdim. Benim sorunlarımı yaşayan başka insanlarında olması içimi fazlasıyla rahatlattı.
Şimdi gelelim asıl konumuza. 20 yaşındayım. 2 yıldır da devam eden arkadaş ortamı sayesinde tanıştığım bi sevgilim var. Derslerden çok bunaldığım bi sırada tatile gitme önerisinde bulundu. Ortak arkadaşımızın yazlığına 15 dakika mesafede bi otelde kalmayı planlıyoruz. Ailem o arkadaşımın evinde kalacağımı biliyor. Her şey planlı. 5 gün kalıcaz ve arkadaşımızda en az 3 gün bizimle olacak. Annemi genelde o yanımdayken arıcam.
Buraya kadar her şey güzel ama benim çok büyük kaygılarım var. Bu zamana kadar ailemden gizli hiçbir şey yapmadım. Onlar da beni biraz sıktılar açıkçası. Bi arkadaşımda yatılı kalmama bile izin vermezler. Annemle mesafeli bi ilişkimiz var onunla bir şey paylaşamam. Başlarda tatil fikri beni heyecanlandırsa da gün yaklaştıkça korkularım artıyo. Öğrenemeyeceklerini biliyorum. Peki ya ben? Ben bilicem naptığımı. Ailemin gözlerinin içine bakmaktan çekiniyorum. Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı? Sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?