Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

ya bi de ınanamıyorum, herkes cınsellıkten ocu gıbı bahsetmıs, yok kızlık zarı dıkımı yok altın olanı pula cevırmei arkadaslar evlılıkten once cınselllıge karsı olan hanımlar yuzunden Turkıye'de evlılıklerın yuzde 70i cinsellık yuzunden bıtıyor. bence cınsel ılıskı yasanabılır, yanı bu devırde ne oluyoruz allahaskına? adam hasta mı sapık mı ıktıdarsız mı sonra sayfalarca bununla ılgılı de yazılıyor, bu neyın kafası allah askına? bır avukat televızyonda bar bar bagırmıstı sıddetlı gecımsızlıklerın cogu aslında cınsel uyumsuzluk dıye. bence bıraz rahatlık artık..

evet öcü değil. kız okuyor ayrıca evli değil... hadi onuda geçtim öle birşeye karşı bir kız anladığım kadarıyla. evlenmeden istemiyor... birde Allah aşkına yazma canım savunduğun cümlelerin sonuna... herneyse...

konu sahibi; senin değer yargıların zaten o olaya karşı.. onu anladım.. ama aynı otele gitmek istemeni anlamadım. birşey yaşamadığını sen bileceksin başkası bilmiyecek.

burada bir konu vardı. şöyle birşeydi sanırım. foruma üye olan birisinin eşi. kankisinin sevgilisini araştırıyor.. emniyetten bayanın bir otele bir erkekle gittiği kayıtlarına ulaşıyordu. haliyle kankiside sevgilisini terkediyordu.. onun hakkındaydı konu...

pişman olacağın birşey yapma. baksana bazı şeyler gizli kalmıyor..

Bu kaçamak seni kötü bi evlat yapmaz elbette. Kötü bir kız da olmazsın. Ama ben ailenden gizli bir şey yapmamanı öneririm sana arkadaşım. Şuan çok heveslisin muhtemelen, erkek arkadaşınla o tatilin hayalini kuruyorsun ama bence bu tür güzel anları evlilik sonrasına ertelesen daha mutlu olursun.
Sevgiliyken yaşanacak çoğu şeyi tüketmeden evlenmeyi daha mutlu bi evliliğin habercisi olarak görüyorum. Karar senin :)

bende kızlık zarını hafife alan cinselliği her an yaşanabilen birşeymiş gibi yazılan yazılara inanamıyorum.bazıları aa nevar bunda kızlık zarıı.ya biraz gerçekçi olalım arkadaşlar.bu soğan zarı değilki önemsiz diye çöpe atalım.kimileride namus iki bacak arasında değil gibi laflar ediyor.bana acayip derecede saçma geliyor ve bu düşüncelere sahip insalarada acıyorum doğrusu.burdan haykırmak istiyorum eveeett namuss iki bacak arasındadır milleett.kim kınarsa kınasın kim nederse desin.bu gerçeği hiçkimse değiştiremez.böyle lafların altına saklanmasın kimse.öyle olmasaydı hiçkimse o birlikteliği yaşadıktan sonra aman yandım bittim demez kendini rahat hisseder vicdanıda rahat olurdu.

konu sahibi kardeşim özür dilerim.tepkiler çok olacaktır.konun dağılacaktır.ama ben kimseye cevap verip daha fazla konunu bölmeyeceğim.seninlede hiçbir alakası yok sakın üzerine alınma ablacım.ama bu içimdekileri burdan söylemek istedim.özürdilerim tekrar senden.

Her şeyin yeri ve zamanı var bencede. Değmez kesinlikle değmez. Sen şimdi ayrılmam diye düşünüyorsun ama yarının ne getireceğini nerden bileceksin? Hem belki sen onu bırakmazsın ama ya o seni bırakırsa? İleride düşününce vicdanın rahat etmez.

Baştan gitmeye kararlısın, ne diye burda boşuboşuna geziyorsun. Git git Arayan bulurmuş Mevlasını da belasını da.

acık soyluyum konuna ınanmıyorum ve erkek olduunu dusunuyorum nedense ama ya doğru soyluosan dye yazıorum bunları kimse kımseyı küçük düşürmez sen kendını kucuk dusuruyosun modern dusunduunu sanan kızlar da sana destek oluo kımse sana yanlış bısey oylemıo uslupmus bılmem neymıs sana tavsıye verıyo mıllet sen banane ben guvenıom gıdecem dıosun fırsatı oldu zarar vermedı dedıııne gore siz zaten bişeyler yaşamıssınız sadece karı koca olmamıssınız galıba zaten boyle bi ilişkınız varsa kal yanı nolcakkı zaten onemlı olan kızlık zarı değil mi helal miş namusmus ne onemı var zar orda durduktan sonra hersey mubahtır dı mı moderlık anlayıınıza sizin hem bu cınsellık öyle hayvanı bişey değil ınsansın sen cınsellık sevgıyle aşkla olur arada sevgı ve aşk varsa tepe noktasıdır o sen cınselliği ne sanıosun o kdar muhtesem bışeyı hayvanı duygularla karıstırmazsın

20 yaşındasın ama konuşmaların 17-18 yaşındaki ergenlerin konuşması, bu kadar saf olunmaz ki! ya saf ayağına yatıyorsun ya da gerçekten safsın! elinde ne kozun var Allah aşkına, gidip ben oğlunuzla aynı otelde kaldım mı diyeceksin, güldürtme insanları. erkektir yapar derler (malesef zihniyet bu) onun kaybedeceği bir şey yok ama sen her şeyini kaybedebilirsin başta da ailenin sana olan güvenini!
ayrıca 20 yaş az bir yaş değil artık, mantıklı kararlar alabilecek yaşa gelmişsin..tatile git, gitme senin bileceğin iş ama madem tavsiye istiyorsun GİTME. hoş gideceksin biliyorum sen sadece sana "git canım nolcak" tarzında yorumlar alıp vicadanını rahatlatmaya çalışıyorsun..
bir de "babamlar beni düşünür" tarzında bir cümle kurşmuşsun, evet doğru düşünürler, sonuçta evlatlarısın ama sende evlat olarak biraz olsun onları düşün... tatile git, eğlen ama geceleri yalnız kalmamaya çalış çünkü bir öpüşmeyle başlar ve.....biter. Gideceksen de dikkat et kendine..

aynen katılıyorum
ama bende olsam tavsiyeleri dinlemez giderdim :) insan deneyimlemeden anlamak istemiyo bazı şeyleri

tamam canım sen o kozuna güven tatlım ...
biz hepimiz senin iyiliğin için bi kızkardeşimize konuşur gibi konuşmaya çalıştık...umarım yüzünü asıp düşündürecek ufacık bişey bile olmaz...biz sana tensel l anlamda ille olcak demedik sadece erkeklere o kadar fazla güvenme ...devir kötü kimseyi kendin gibi sanma demeye çalıştık... kararını zaten çokkktan verip de öyle konunu açmışsın ....iyi tatiller...

ben demiştim boşuna öğüt vermeyelim diye. her türlü gidecekti, inşallah başına kötü bir şey gelmez de bdv'de bir yeni konu daha açmaz.

Değerli şeyler saklanır hem kız hem erkek bence eşine saklamalı kendini....bir zümrüt yada elmas neden kasalarda saklanıyor sahibinin alacağı güne kadar ya da en basiti bir mektup zarfı neden açılmıyor alıcısına gelene kadar acaba??????!!!!!
Allah vermesin tecavüz kaza vs durumlarda elbette kızlık önemli değildir insanın kendisi önemlidir..ama toplumun yozlaşmasına "cinsellik yaşansa nolur ki "gibi batıya özenti fikirler neden oluyor..sonra da mutsuz gençlik sokaklara wc lere bırakılan bebekler..bu bebekler büyüdüğünde yine mutsuz bireyler ;suç oranı artan toplumlar....Allah zinayı yapmayın dan önce zinaya yaklaşmayın diyorsa vardır bir hikmeti güzel arkadaşım...kendimizi haramdan sakınmanın vardır hikmeti....devir hangi devir olursa olsun ahlaki kurallar devir değişti diye göz ardı ediliyorsa toplumun ayakları kırılmaya başlar ...devirin değişmesi acaba nasıl algılanıyor onu da merak ettim doğrusu?1400 sene evvel indirilen yani eski devirlerde indirilen Kuranı Kerimde daha açıklanamayan hala yeni yeni bilim adamlarınca keşfedilip ortaya çıkarılan o kadar bilimsel şeyler var ki..kıyamate kadar da keşfedilmeye devam edilecek yeniliklerle dopdolu olan Kuran da zina yasaklanmış yaklaşmayın sakının emirleri yer alıyorsa devir hangi devir olursa olsun kadın ve erkeğin kendini haramdan sakınması eşine saklaması daima yenidir.. BU arada istatistikleri arada takip eden biri olarak türkiyedeki evliliklerin yüzde 70 i kızlık zarı vs den bitmiyor.....ya da kızlığı önemli gören bayanlardan kaynaklanmıyor buna emin olabilirsin...mesele kızlık da değil hadi diyelim mesele erkek yada bayanın kendini elmas gibi değerli görüp açık zarfı olan bi mektup gibbi ifşa ettirmemesi bilakis kapalı bir zarf gibi okuyucusuna gönül rahatlığıyla ilk elden varması...

Son düzenleme:
Yahu burda kıza öyle bir baskı oluşmuş ki son mesajında '' Yemin ederim tensel bir şey olmayacak. '' diyor. KK baskısı mahalle baskısını geçmiş anlaşılan

Kız fikrinizi sordu ölçtü biçti zaten içinden de % 90 gideceği belliydi. Ve gidiyor. Olay bu ya bu kadar basit

Ama olay yine bekaret tartışmasına gidecek bir kk klasiği olarak.

İyi tatiller arkadaşım bol bol eğlen.

Son düzenleme:
İzin vermiyorlarsa bir bildikleri vardır değil mi? ben bunu 15 yaşında anlamışım, sen kaç yaşındasın?

sevgili konu sahibi arkadaşım, konunu okudum ,ve seninde ne sorduğunu hatırlamanı rica ediyorum ,burda arkadaşlar alınmasınlar ama gereğinden fazla senaryo üretilmiş,benim düşüncelerime gelirsek ,zamanı gelince yaşa diyenlerde olmuş neyin zamanı kime göre neye göre zaman?zamanı gelince ne yaşayacak? biz tensellikten bahsetmiyoruz diyip zamanı gelince yaşa demek çelişkili geliyor bana,namusu isteyen istediği yerde arayabilir bana göre namus beyindedir,zira siz birşey olmayacağını söylüyorsunuz, eğer olursa varsay ki oldu o zaman ne olur? bu soruyu size soruyorum konu sahibi .. çünkü bu kişisine göre değişir , bazı bölgelerde töre cinayetine kadar varırken bazı insanlar için tecrübedir. yani bu tamamen sizin bakışınıza bağlı öyle bir durumun olabilme ihtimalini yok saymanız anlamsız olur o ihtimali göz önüne alın ve ona göre hareket edin, ben bu otel işinden çok arkadaşın yazlığı kısmına takıldım,nasıl ki bu hayat sizin hayatınızsa kendinizden ötürü başkalarını sorumluluk altına sokma yanlışı yapmamakta o özgür irade ve hayatınıza dahildir, eğer hayat benim hayatım benim kararım benim yaşantım diyorsanız çıkın ailenizin karşısına otelde kalacağım deyin ,başka insanları sorumluluk altına sokmayın riske alamadığınız olayları yaşamak için çaba harcamayın ,eğer yazlıkta kalıcam dediyseniz yazlıkta kalın bütün gün e.arkadaşınızla beraber zaman geçirin yüzün gezin oynayın sonra herkes oteline ve yazlığına dönsün birşey olacaksa zaten bütün gün olur değil mi , benim yazlığa dönün deme sebebim yazlıktaki arkadaşınızın ailesine yüklediğiniz sorumluluğa dayanmaktadır. şahsen ben o abi o baba olsaydım ,bir aileye benim adıma laflar edilip yanıma gelinmişse bir genç kız .. ama ben o kızı yazlıkta göremiyorsam yazlığımda uyumuyorsa direkt ailesini ararım ve böyle bir sorumluluk kabul edemeyeceğimi bildiririm,siz sorumluluklarınızın farkında olup ona göre davranmıyorsanız bende vebal alamam der ve evet ispiyon ise bunun adı ispiyon ederim, 20 yaşında reşit bir birey olarak özgürsünüz özgürlükleriniz başka insanların özgürlüğünü kısıtladığı an biter .sizde bir aileyi referans göstererek planlar yapıyorsunuz ama anlattığınızdan farklı birşeyler yaşamak istiyorsunuz bu o referans gösterdiğiniz ailenin özgürlüğünün bittiği noktadıryani işin özü 20 yaşında reşit bir birey olduğunuzu savunup otel odasında kalmayı kendinize hak görüyor iseniz yaşınızın verdiği reşitlikle başka insanları sorumluluk altına sokmanızın hata olduğunun farkına varın,ve otelde kalacağım diyin yapamıyorsanız ailenize nasıl anlattıysanız ona uyun başka insanları sıkıntıya sokmayın

18 yaşını aşmış herkes bir bireydir, yetişkindir. iki kişinin birlikte tatile çıkması, baş başa zaman geçirmesi illa hemen sevişecekleri anlamına gelmiyor. sevişseler de bu kimseyi ilgilendirmiyor üstelik.

bence konu sahibi gayet aklı başında bi kız. kimse istemediği bir şeyi yaşamaz ve kaldıramayacağı bir şeyi yapmaz, bunun bilincindedir mutlaka. 2 yıllık sevgilisi de tecavüzcü bi sapık değildir herhalde..
ilahi siz

Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.
Bu yorumu okuyunca kusura bakma ama 20 yaşında değil de 11 yaşında falan olduğunu düşünüyorum. Ben bile 17 yaşındayım bu dediğini yemedim hiçbir zaman. Hayat senin izlediğin diziler gibi değil, çok yanlış yapıyorsun ve çok pişman olacaksın. İlerde evlendiğin erkekle tatile gittiğinde yüzüne nasıl bakacaksın?

Dimi? Her konu dönüp dolaşıp nasıl da buraya geliyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…