- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
niyemi sordum bende 3 yıllık evliyim hayatın gerçeklerini laf süslemelerine gerek duymadan direk söylüyosun bu bekarlar erkekleri ne sanıyo ya[/QUOT
onlarda aslında bi şekılde farkında ben fen öğretmenıyım 5 6 7 8 sınıflarda derse giriyorum ınan kızların erkeklerın cınsel dusuncelerı daha 5 6. sınıflarda baslıo bırıkıo bırıkıo bırıkıo dusun 20 yasına gelınce hele de bı deneyım yaşamamıssa ne halde ALLAH bilio bunlar gercekler ama o kız olaya bu yonde bakmıo yaaa çokkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkk saf kı zaten onu kaçırmazlar bu saflıkla ya da pir olmus naptıını çok iyi bılıo
ya bi de ınanamıyorum, herkes cınsellıkten ocu gıbı bahsetmıs, yok kızlık zarı dıkımı yok altın olanı pula cevırmei arkadaslar evlılıkten once cınselllıge karsı olan hanımlar yuzunden Turkıye'de evlılıklerın yuzde 70i cinsellık yuzunden bıtıyor. bence cınsel ılıskı yasanabılır, yanı bu devırde ne oluyoruz allahaskına? adam hasta mı sapık mı ıktıdarsız mı sonra sayfalarca bununla ılgılı de yazılıyor, bu neyın kafası allah askına? bır avukat televızyonda bar bar bagırmıstı sıddetlı gecımsızlıklerın cogu aslında cınsel uyumsuzluk dıye. bence bıraz rahatlık artık..
Ben buraya kimseyi kandirmaya ya da alay etmeye gelmedim. Cok bunaliyodum arkadasim da yanina cagirinca sevgilim de beraber gidelim dedi. Her seyi konustuk acik acik. Senin istegin disinda hic bisey olmicak dedi. Bu konuyu acma amacim benden buyuk insanlarin tavsiyelerini ogrenmekti. Cok da faydali oldu. Bazi arkadaslar sagolsun kizlariymisim gibi benimle mantikli ve seviyeli bir sekilde konustular. Bazilarinizinsa o kadar asagilayici ve saygisiz usluplari vardi ki. Yok efendim zarimi diktirmek istermisim de hormonlarim harekete gecmis merak ediyomusum da. Haliyle bende oyle karsilik verdim. Takdir edersiniz ki bu platformda kimsenin kimseyi kucuk dusurmeye hakki yoktur.
canım daha çok gençsin tabikide sevgilin olucak tabikide tatile gidiceksin ama ben bi ablan olarak seninle açık açık konuşayım eyer sevgilinle o otele gidersen aranızda mutlaka bi şeyler yaşanıcak her ne kadar sen sadece masumca uyuruz diye düşünsen asla öyle olmıycak emin ol buna.
öncelikle buna karar ver sen böyle bişiy yapmak istiyomusun buna şu anda gerek varmı sence
benim anladığım kadarıyla sende böyle bişiy istemiyosun ki bu kadar huzursuzsun bence illede tatile gitmek istiyosan git arkadaşında kal sevgilinde oradaki oteldde kalsın yine görüşün gün içinde yine gezin dolaşın ama inan sevdiğin adamla tatil yapmak için önünde çoookk uzun yıllar var acele etme her şey yerinde ve zamanında güzel
ne kendini nede aileni üzme zaten eyer birlikte olduğun kişi senin duygularını önemsiyo ve sana kıymet veriyorsa onada bunu yapamıycağını onunla otelde kalırsan kendini kötü hissediceğini henüz böyle bi duruma hazır olmadığı ailene karşı sorumluluğun olduğunu anlat eyer sana sana değer veriyorsa inan bana bu onun hoşuna bile gider anlayışla karşılar yok eyer ısrarcı olursa bence sen gayet aklı başında bir kızsın niyetini anlarsın
aynen katılıyorum
ama bende olsam tavsiyeleri dinlemez giderdim :) insan deneyimlemeden anlamak istemiyo bazı şeyleri
Herkese tekrar merhaba
Okuldaydım o yüzden yeni yazıyorum ama tüm mesajlarınızı okudum. İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aklımda kalan bi kaç kişinin sorusuna cevap veriyim. Ablam yok bu konuyu 2 kız arkadaşıma anlattım. Onlar sevgilimi tanıdıkları için sadece ailemin öğrenmesi halinde napıcağım üzerine düşünmemi söylediler. Bi de sevgilimin ayrıldığımız zaman bu olanları ailene söyleme ihtimalini düşün demişti birisi. Haklısın bu olay başına geldi bi kaç arkadaşımın. Daha önceki büyük tartışmalarımızda hiç böyle bişeye yeltenmedi. Üstelik o da ailesine yalan söyledi onlar da bilmiyo tatili. Benim de elimde kozum var anlayacağınız.
Ben gidicem. Ve size yemin ederim tensel anlamda sınırlarımız dışında hiç bişey olmıcak. O açıdan içim gerçekten rahat. Eğer olur da kaza geçirirsem ailem benimle ilgilenir yalanımla değil.
tamam canım sen o kozuna güven tatlım ...
biz hepimiz senin iyiliğin için bi kızkardeşimize konuşur gibi konuşmaya çalıştık...umarım yüzünü asıp düşündürecek ufacık bişey bile olmaz...biz sana tensel l anlamda ille olcak demedik sadece erkeklere o kadar fazla güvenme ...devir kötü kimseyi kendin gibi sanma demeye çalıştık... kararını zaten çokkktan verip de öyle konunu açmışsın ....iyi tatiller...
ya bi de ınanamıyorum, herkes cınsellıkten ocu gıbı bahsetmıs, yok kızlık zarı dıkımı yok altın olanı pula cevırmei arkadaslar evlılıkten once cınselllıge karsı olan hanımlar yuzunden Turkıye'de evlılıklerın yuzde 70i cinsellık yuzunden bıtıyor. bence cınsel ılıskı yasanabılır, yanı bu devırde ne oluyoruz allahaskına? adam hasta mı sapık mı ıktıdarsız mı sonra sayfalarca bununla ılgılı de yazılıyor, bu neyın kafası allah askına? bır avukat televızyonda bar bar bagırmıstı sıddetlı gecımsızlıklerın cogu aslında cınsel uyumsuzluk dıye. bence bıraz rahatlık artık..
Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.
Yahu burda kıza öyle bir baskı oluşmuş ki son mesajında '' Yemin ederim tensel bir şey olmayacak. '' diyor. KK baskısı mahalle baskısını geçmiş anlaşılan
Kız fikrinizi sordu ölçtü biçti zaten içinden de % 90 gideceği belliydi. Ve gidiyor. Olay bu ya bu kadar basit
Ama olay yine bekaret tartışmasına gidecek bir kk klasiği olarak.
İyi tatiller arkadaşım bol bol eğlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?