Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

Eger buraya bir konu actiysa herkes yorumunu yazicak hangimiz taniyoruz arkadasi cogu yorumlar arkadas arkasina donup baktignda keske demesin diye yapilio yoksa kime ne ister kardes kardes yatsinlar isterse romantizmin doruguna ciksinlar bu kadar abla anne yanilio olamaz ya

20 yaşındasın, çocuk değilsin, bence gitme kararı verebilecek bir yaştasın. Aileni haberdar etme lüzumun da yok bence bir arkadaşını ne olur ne olmaz haberdar et, sanırım zaten yanınızda olacak, başına bir şey gelmesi durumunda ailen seni onun vasıtasıyla bulabilsin. Gidersin, çok da güzel vakit geçirirsin tatilinde. Bazı arkadaşların dediği gibi yakınlaşmalar da olabilir, 20 yaşında bu normaldir. İleri gidip gitmemek kişinin kendi kararıdır ama 20 yaşında bir genç kızın sevgilisi olur, yakınlaşırlar bu da normal.

Benim asıl sorum, sen erkek arkadaşına güveniyor musun? Senin için baş başa tatil geçirecek kadar özel biri mi, bunu hak ediyor mu? Tatilden sonra aranızda geçenlerle ilgili konuşur mu arkandan, asla konuşmaz diyebiliyor musun? Ne kadar zamandır tanıyorsun? Sonuçta kapalı kapılar ardında baş başa kalacaksınız ve bu aranızda bir şey geçsin geçmesin özel bir anı. Seni bu konuda hiçbir şekilde üzmeyeceğine, sana zarar vermeyeceğine, arkandan konuşmayacağına emin misin? Ve bu özel anıyı paylaşacağın kişinin o olduğuna?

tabiki öyle yalnız..
fikir beyan etmek ayrı
gittiği için kızıp trip atmak
hatta yargılamak çok çok ayrı

bi dolu yorum yapılmış ama bunun çoğu yapma, etme, gitme.. gibi emir kipiyle kurulmuş cümleler.. gidersen şöyle olur böyle olur şunu yaparlar bunu yaparlar gibi korkutma çabaları..
endişeniz çok güzel, saygı duyulası. yalnız 20 yaşında 2 yıllık ilişkisi olan başına gelebileceklerden ziyade sadece ailesine yalan söyleyeceği için biraz huzursuz bi kız var karşınızda, 15 yaşında evden kaçan biri değil. okurken ben sıkıldım, gerildim. kızın gitmeyeceği varsa da artık gider o derece yani.
ayrıca bende sadece fikrimi beyan ettim canım. sevgiler

Son düzenleme:
11-13 yaşlarındaki çocuğa bile tecavüz eden kazık kadar 40 yaşlarındaki savcı, doktor, hakim sıfatındaki ve hayata hertürlü doymuş adam iradesine hakim olamayıp bu işi yapıyorsa ( işi bittikten sonrada al şu 20 lirayı harçlık yap kızım yaşındasın diyen adamlar bile aklına getirebiliyorsa ) 14-18 yaşlarındaki hormonları tavan yapmış durumdaki hertürlü açlıkla dolu merakla dolu genç ERGEN neden yapmasın ? diye sormalı önce insan kendine, poliannacılık yapmaya gerek yok bence, allah insana akıl vermiş fikir vermiş tartsın diye, BENCE ARKADAŞIN HER TÜRLÜ BİR GÜN PİŞMAN OLACAĞI KESİN AMA kabullenmek istemiyorsa yapacak bir şey yok , o tatil bir gün bir şekilde içinde pişmanlık yaratacak kızlık bozulmasa da gururu bi şekilde bozulacak sırf çocuğa güvenmekle olmuyor kimse bilmez diye de bir şey yok başka arkadaşları da biliyor sonunda ve çocuk zaten övünmek için anlatacaktır arkadaşlarına , keşke duymak istediklerini değilde gerçekleri duysa , bence de arkadaşında kalıp yine tatilini yapabilirsin hem kimseye fırsat vermezsin somut ve soyut olarak hem vicdanını ve sorumluluklarını göz ardı etmemiş olursun yaşadım bitti diye de hiç bir ley yok hayatta bir gün insan mutlaka yüzleşir yaşantısıyla ne olursa olsun,

ben de gitsin diyorum ama yazdığı yorumlar da hakkaten 11 yaş.

Kisiyi yargilayip trip atmak kimsenin haddine dusmez benim tedırginligm masumane davranislarinin suanki hayallerinin pismanligni ve keskelerini yasamasin yoksa ozelindn banane dun ona sen anne olsan ne yapardin sorusunu sordum cvp ben annem gibi bi anne olmazdim oldu sorumu bile idrak edemedi daha ne diyelim

Canım tabiki bizden izin alacak değilsin, gidersin gitmezsin kafana koymuşsun kim ne derse yine de istediğini yapacaksın zaten.

Ben bazan kızıyorum, yani yapmayı zaten kafasına koymuş ve ne olursa olsun yapacak bir insan niye bukadar polemiğe girer ki, kim ne derse "ama öyle, ama böyle" tarzı savunmalara geçer... ne gerek var oysa bukadar insanı zaten dinlemeyeceksin, bak beni bile şuan meşgul ettin cevap yazıyorum :)))

Şimdi desemki sana "evet sorunun cevabı şu, iyi bir evlat olmazsın gidersen"... sen vaz mı geçeceksin? hayır :) gideceksin ve sonunda o pişmanlıpı paşa paşa yaşayacaksın kendi kendine, bana bunu demişlerdi diye düşünmen bile umrunda olmayacak.

Yorumlarındaki saflık, arkadaşların yaşı 11 gibi konuşuyor gibi söylemlerine de katılıyorum, fazlaca küçük biri gibi cevaplamışsın :)

Eh ne diyelim ozaman iyi tatiller dileyelim. Anacağın da inşallah öğrenip azap çekmez, yazık bu anneciklere ne diyeyim.

Hanimlar bu kardes ne denirse densin kendi bildigini okuyacaksa bende kocaman bir banane deyip cekiliyorum daral geldi

tatile git güzel güzel zaman geçir..iyi eğlenceler.
sonrasındada cok güzel hatırlıyorsunuz.

Hanimlar bu kardes ne denirse densin kendi bildigini okuyacaksa bende kocaman bir banane deyip cekiliyorum daral geldi

aloşum cevap vermek sacmaydı zaten bugun başka bı topıkte kadının bırıne boşan dıolar kadın da ne ıstedıını bılmıo oyle demeyın etkılenır vebalını alırsınız dedım kadına da sende tatlı dılle eşini kendıne bağla dedım ayyyyyyyyy demez olayıdm :9))) sonunda banane yhaa dedım kım ne halı varssa görsun yardım edıyım dıosun soyledıının doru olduunu bıle bıle savunmaya gecıolar :))))))) bu da naparsa yapsın yanı zaten sınırları varmıs bunların otesıne gecmıceklermiş kiiiii ablasııı

sizin gibi düşünmüyorum. bu da en dogal hakkım sanırım. benı yanlıs anlamıssınız, mesajımı dıkkatlıce okuyun derım. turkıye dekı evlılıklerın %70ı kızlık zarından bıtıyor demedım ama oraya takılı kaldıgınızdan olacak tam tersı seyı soylemeye calıstıgımın ayırdına varamamıssınız, evlılıklerın tamamına yakını karsılıklı bırbırını cınsel anlamda tanıyamamıs olmaktan, cok fazla beklentıden veyahut da cınsel olarak uyusamamaktan bıtıyor. ıstatıstıklerı hangı kaynaktan takıp edıyorsunuz acaba merak ettım? ayrıca ben kendımı bır tas parcası, elmas yakut mektup olarak, erkeklerı veya esımı de mektup acacagı olarak gormuyorum uzgunum. benım kastettıgım batılılasma ozentısı degıl bazı seylerı ozgurce yasamak artık, ama benı anlamaktan maalesef oyle uzaksınız kı sızınle tartısabılecegımızı dusunmuyorum.

basustune pekı ne yazayım? sız bana yazıp verın onları kullanırım ben. tey allahım yarabbım. ups pardon gene allah dedım, sızın tekelnızdeydı sanırım oyle mı?

Onlar da beni biraz sıktılar açıkçası. Bi arkadaşımda yatılı kalmama bile izin vermezler. Annemle mesafeli bi ilişkimiz var onunla bir şey paylaşamam.

bu nedene sığınıp mı söylemiceksin ailene
ayrıca yukarıdaki neden onların hiç tanımadığı biriyle tatile gitmene bahane olamaz
izin vermezler tabi
biz yavrularımızı (kardeşim var benden oldukça küçük çocuğum gibidir) gözümüzden sakınalım
elin işe yaramazları gelsin evlatlarımıza gözünü kırpmadan işkence yapsın
hergün neler okuyor neler görüyoruz gazetelerde ajanslarda
işte bu yüzden ailen izin vermiyor
sen sıkıyorlar diye düşünebilirsin ama onlar koruyor

yapma desek de yapacaksın. yaşanıyor bunlar maalesef. ben de yaptım zamanında, ayrıldık, pişmanım... sonra pişman olacaksın ama yapacaksın, biliyorum...

inan ortaya çıkmaz sanılan şeyler ortaya çıkar.
daha 20 yaşındasın ve sevgilin seni 5 günlüğüne otele evcilik oynamaya çağırmıyo biliyosun dimi.

Madem sordun cevap vermek istiyorum , Ailenden hiç bir sekılde korkma kımse için değmez... bu kadar korkuyorsan gitmemelisin ... Üstelik bır kac sayfa okudum sorduğun soruda yardımcı olmuş arkadaşlar ama her birine bir cevap bulmuşşun , Fikirleri ciddiye almayacaksan sormayıp kendi bıldıgını yapmaya devam etmelisin.

Baştan gitmeye kararlısın, ne diye burda boşuboşuna geziyorsun. Git git Arayan bulurmuş Mevlasını da belasını da.

Oy ne güldüm Allah ta seni güldürsün

Git ablacım sen, inatçısın baya. Senden 3 yaş küçüğüm ama inan olacakları görebiliyorum. Aileme bir kere büyük bir yalan söylemiştim, sonra arkadaşım aradı annemi böyle böyle kızınız size yalan söyledi. Babam aldı beni karşıma bir güzel konuştu. O yüzümün kızarmasını hiç unutmam. Arkadaşımla 2 ay küs kaldık ama sonra gerçekten ne kadar doğru bir şey yapmış olduğunu anladım. Yalanın ardı arkası kesilmiyor be güzelim, bak herkes sana abla tavsiyesi vermiş ben sana kardeş tavsiyesi vereceğim. Yapma. Lütfen gitme. Keşke annenin numarasını bilsem de arasam kızın böyle böyle yapıyor diye. O arkadaşlardan da sana bir cacık olmaz ben diyeyim. O yalan bir gün emin ol gözünün önünde bitecek. Ne demişler, zamanında yediğin hurmalar şimdi totonu tırmalar
Bir erkekle aynı odada kalma mevzusu bile insanı delirtiyor. Nasıl kalırım ya? Kocamın gözüne nasıl bakarım ben? Kocamdan başka birinin elini nasıl tutarım? Bir erkek sevdim ben, o beni sevmedi. Ama inan sevseydi evlenmeden elini tutamazdım. Utanırdım. Umarım çok geç olmadan hatanı anlarsın. Minik bir kızın tavsiyesi bu. Senden 3 yaş küçük bir kızın.​

Namus bekçileri ve özgürlükçüler karşı karşıya. Kaçıncı sayfada kapanır konu acaba

sizin dediğiniz durum ;ailesi çevreside yazdığınız görüşte olup evlilik öncesi cinselliği normal görenler için uygun sanırım
burdaki konu sahibinin ailesi arkadaşında yatılı kalmasına izin vermiyor ,böyle bir durum olursa nasıl karşılayacakları malum
sizden alıntı yaptım ama genel olarak konu sahibine yazıyorum..ailenin onaylamadığı ve senin tereddüt ettiğin şeyi yapma
haberleri olunca ,hiçbişey olmazsa ailenin güvenini kaybedersin ..evden burnunu uzatmazlar bundan sonra..

genç kızlar evlilik öncesi cinsel ilşki yaşadıktan sonra terkedildiklerinde trravma geçiriyor yada erkeği kendileriyle evlenmeye zorluyor bunun uğruna da gururlarını çiğneyip geçiyorlar öncelikle şunu kafana sok bişeyler yaşayacaksan eğer,ayrılma ihtimalinde bunu kaldırabilecekmisin çünkü sorumluluk sana ait olacak.hiçbir şekilde bunun için erkek arkadaşını evliliğe zorlama gibi bir hakkın yok çünkü reşitsin yaptıklarından kendin sorumlusun üstelik ilerde erkek arkadaşından sen ayrılmak da isteyebilirsin.
kızlar cinsellikten sonra erkeğe daha çok bağlanıp bir yanılsama hissediyorlar,sevmedikleri halde ona aidiyet hissedip ilşkiyi sürdürebiliyor ona mecbur olduğunuda düşünebiliyor hayatlarını karartıyorlar
olyın ilerde önüne çıkma ihtimalide var,yaptığının arkasında durup hayatına girebilme ihtimali olan 2. insana yalan sölemiyeceğinden eminmisin.bire otel kayıtlarına aynı odada kalınca bu geçiyor diye biliyorum ben.ayrıca öle sevgililer varki kızarkadaşlarını aileye anlatmayla tehfdit eden bu olasılığıda aklında tutu
tüm bunları düşündükten sonra hala istiyorsan git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…