- 28 Ekim 2017
- 203
- 185
- 33
- Konu Sahibi zaman yolcusu11
-
Gecen konularda aile de gördüğü baskının aynısını kocasının yaptığını söylemiştiBurda aşık değilsen de evlen gitsin yazıyorlar
Onu da herkes yapamıyor işte. Hiç aşk, şehvet hissetmediğin biriyle olmak işkence
Konu sahibi de vicdan, duygu sömürüsü vb şeyler yazmış 1 mg aşk yok içinde
Konu sahibesi ben sizin bu adamı sevmeyerek evlendiğinizi düşünüyorum, haksız mıyım?
Bence etmiyor eski konusuna bir bakınİlişkiniz bir şans daha hak ediyor bana kalırsa
Eski konuları bilmiyorum ama son günlerde seçilmiş algı mı nedir o kadar çok boşanma olayıyla karşılaşıyorumBence etmiyor eski konusuna bir bakın
Cimri ve baskıcı bir kocadan bahsediliyor
izin gerekmiyor bana kalırsaTek sorun bu mu iş için olan mevzuda izin vermemesi mı? Neden izin vermiyormuş ve neden izin gerekiyor böyle durumlarda?
gitmeyi cok istiyorum ama defol git benzeri kırıcı şeyler söyleyemiyorumKararli olsaydiniz biterdi sizde pek istememissiniz gibi. Umarim araniz düzelir ciddi problemler yoktur.
Tabiki her boşanma kötüdürEski konuları bilmiyorum ama son günlerde seçilmiş algı mı nedir o kadar çok boşanma olayıyla karşılaşıyorum
Kimse mükemmel değildir
Gidebildiği kadar gitmeli emek ve çaba sarf etmeli
uzun vadede iyilik yapmıyorum elbetteAyrılmayı becerebilmek karşı tarafı ikna etmek mi oluyor? Kararında ve söylediklerinde ciddiysen çeker gidersin. Bu yaptığın ona iyilik mi sanıyorsun? Uzun vadede daha çok üzüleceksiniz ikiniz de.
yeniden başlamaya gücüm yok belki evetİçinizde sevgi olmasa kalmaya devam etmezsiniz. Bence sakin sakin tekrar düşünün.
Hayatınızı sevmediğiniz mutlu olmadığınız ve istemediğiniz birinin yanında geçiremezsiniz. Neticede dünyaya bir kere geliyoruz ve ne olursa olsun hayat yaşamaya değer.
Farkedemediğiniz bir noktada şu ki kimse aşktan ölmüyor. Eşinizde ölmez. Hayatıda mahvolmaz.
Sizin yapmanız gereken kendiniz için gerçek bir karar vermek ve uygulamak. Eğer gitmek istiyorsanız izin beklemeyin. Sanki sizinde pek gidesiniz yok. Ya da yeniden başlamaya gücünüz yok?
Olabiliyor ise olabildiğince olsunTabiki her boşanma kötüdür
Kimse bosanayim diye evlenmez
Ama bir insan kendini bu kadar mutsuzeden hayat enerjisini çalan biriyle olsun ki
Küçüklüğünden beri ailende gördüğün "onay" almayı bekliyorsun eşinden de boşanma konusunda..ama nafile..uzun vadede iyilik yapmıyorum elbette
ama o an basip gidemiyorum
madem beni istemiyorsun git filan demesini bekliyorum
hatta o da kızsın sinirlensin böylece daha kolay olur diye düşünüyorum
ama ikinci kez aynı şey oldu
ağlayıp af diliyor
ağlama karşımda diye kızıyorum
ben de cok problemliyim baksana diyorum
git kendine sana uygun birini bul diyorum
sus diyor başkasını istemem diyor
nefret etmeden birbirinden tiksinmeden bitirebilen yok mu su hayattaKüçüklüğünden beri ailende gördüğün "onay" almayı bekliyorsun eşinden de boşanma konusunda..ama nafile..
Tabi ki var o şekilde ayrılan..ama adamın senin mutsuzluğunu düşündüğü yok ki..sen çok olağanüstü bi beklenti içindesin..gerçekten mutsuzsan bırakıp gidebilmelisin..bırakıp gitmeni engelleyen şey bence;ailenin küçüklüğünden beri sana işlediği vicdan,baskı..aynısını eşin devam ettiriyor,bi sıyrılıp çıkamıyorsun ilişkiden o yüzden..çok zor gerçekten bunu başarabilmek..ama bağlantıları kurup olayı çözebiliyorsan,yetti artık dediğin yerde bırakırsın..demek ki yetmemiş hala..yalnız devam edersen sen gerçekten çok mutsuz olursunnefret etmeden birbirinden tiksinmeden bitirebilen yok mu su hayatta
karşılıklı anlayış istedigim tek şey
evet sen mutsuzsun hatta belki ben de o halde bitsin diyemez mi
tek sorunumuz bu değil
bu son sebep oldu
izin gerekmiyor bana kalırsa
ama elbette başka bir ile gidiliyorsa eğitim de olsa bir haber verilir
kendisi gitmeyi cok istememe ragmen buna engel oldu
bu belki sizce haklı gelebilir başka il oldugu için
ama aynı ilde arkadaşlarımla görüşmek istedigimde de bahanelerle gitmemi engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?