- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.373
- 133
Bunları yaşamamış birine yazmıyorsunuz.Hanimefendi
Kizim 6aylikdi ayrildigimda
Hic bizaman bir baba gibi yaninda olmadi.
10 yasinda babasinin ilgisizliginden ve babannesinin asalamalarindan dolayi gitmek istemedigini soyledi. 11 ay gorusmedi, baba kisisi bir msja bile tenezul etmedi.
Bir sekilde babanin yanina gitti 3gun sonra geldi, babayi seviyor ama sirtini manevi olarak yaslayacak bir kapasiteye sahip olmadigini biliyor.
Ben onun hem annesi hem babasi olmaya calistim. Herzaman babasini gorebilir. Hicbizaman cocugu ne yem olarak nede tehdit olarak kullanmadim. Yeri geldi ben hediye alip aaaa bak baban almis gondermis dedim sevindi
Diger yanda esimde ilk evliliginden kizi bebekken ayrilmis. Ayri sehirlerde yasiyoruz kiziyla. Kizi annede yasiyor, okula 200 metre yakinlikda ama ne ogretmenlerini tanir nede okula birgun gitmis bir anne degil. Bisey olsun esimi ararlar okuldan. Gerekirse is yerinde isini birakip gidiyor. Kizi gecenin korunde gel dese gider.
Yani diyecem suki ne yaparsaniz yapin bir adama babaligi baba sevgisini vermeyi siz ogretemezsiniz.
Kendimi ornek verim bide
Annemde ayni sizin gibi olmayan yurumeyen huzursuz bir evlilik surdurdu neymis cocuklar babasiz buyumesinmis, sonuç ne oldu. Ben 18 yasimda evden kactim yanlis bir evlilik yaptim. 20 yasimda kucagimda bebekle ayrilirken annemde 25yillik evliligini bitirdi.. E be kadin madem ayrilacaktin ne diye once yapmadin niye bunlari yasattin
Ama cok sukurki 9 yil boyunca kizimla mutlu huzurlu hayat yasadim. Asla onume her gelene evet demedim onume baktim okudum calistim evimi aldim bidaha okudum Allah karsima simdiki esimi cikardi....
Uzun oldu ama umarim mesajimdan biraz ders alirsiniz
23 yaşımda ilk eşimden ayrıldım. 4,5 yaşında kızımı yeri geldik beraber aç uyuduk ama yanımdan ayırmadım. Babası asla babalık yapmadı gün geldi arayıp yalvardım kızını ara sor diye. Ama hiç birşey değişmedi. 15 yaşında annesine kızgın babasına kinli bir birey oldu. Benim kızım için değil hepsi için geçerli bir yerlerinde eksikliği ömürleri boyunca hissedecekler açığa vursalarda vurmasalarda.
boşanmak yada babasız büyütebilmek değil mesele. Allahın izniyle yaptım yine yaparım ama kızımın içinde o boşluğu asla dolduramam.