Yapayalnızlık...

Yazım tarzınızdan belli zaten sizin tatlılığınız☺ asla kendinize "ben söyleyim ondan yalnizim" demeyin hem aslanlar neşeli, kalbinden geldiği gibi konuşan ve doğal insanlar olurlar, severim ben. Kent konseyi deyince bile belli bi yas grubunu cağristiriyor sanki ama haklisiniz, her yere guven olmuyor. Bahsettiğiniz proje beni bile heyecanlandırdı, ins kalbinize göre olur.
Bu arada ins en yakın arkadasiniz esiniz olsun. Öyle biri nasip olsun.

İnanın ki postu okurken kendim yazmış gibi hissettim. Benimde anne babam var akrabalar uzaklarda hep, kardeş de yok. Arkadaşlar deseniz hepsi kendi hayatında 2 3 haftada 1 anca görüşürüz. Ben de freelance çalışıyorum, birlikte takılabileceğim iş arkadaşlarım da yok. Nişanlıyım o biraz yalnızlık duygusunu alıyor bazen, o da başka şehirde. Birlikte yapabildiğimiz hiç bir şey yok.Şuan İstanbuldayım, ailesinin akrabalarının yanına gidicem evlenince. Asla beni anlamayacaklar, asla yaptığım işi anlamayacaklar. O teyze grubuna da dahil olmak istemiyorum. Kısır yiyip dedikodu yaparlar sadece hiç bana göre değil. Orda arkadaş da edinemicem daha da yalnızlaşıcam. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Siz hangi şehirdesiniz?

Ahaha çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..

Merhaba
Gaziantepdeyim ben.. ya bu iş konusu zaten çok ilginç.. akrabalarımın demedikleri kalmadı.. yok ne kadar kolay para kazanıyormuşum.. yok ben yata yata iş yapıyormuşum, bu işte bir bit yeniği varmış Çok insan anlamıyor.. Halbuki 11 saat çalıştığım işimde şimdikinin yarısını falan kazanıyordum. Kulaklarınızı tıkayın, bu konuda da bayağı çektim. Şimdi yavaş yavaş anlıyorlar..
Nişanlınız olduğu için çok şanslısınız en azından bir yoldaşınız olucak.. Bebişiniz olup onunla ilgilenirsiniz inşallah.. Çünkü güne yaşama amacı olmadan uyanmak çok kötü bir his.. Size de teşekkür ediyorum umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaaa gerçekten mi keşke olsa Gaziantep'teyim ben
sana çok yakınım bana gel ben de 30 yaşındayım bu yaşlarda normal ya hepimiz öyleyiz. hatta arkadaşların olunca da hepsinden şikayet edersin yalnız kalmak istersin. Yalnızlığa alışınca kimseye tahammül edemiyoruz. Ama ben alıştım vala hiç sıkılmıyorum. Hatta arkadaşlarım aradıklarında görmemiş gibi yapıyorum

aaaa biz de çocuklu arkadaşlarımızı davet ederken yalvarıyoruz gelmiyorlar. ben de ona kızıyorum. çocuk var diye eve kapanıyorlar hiçbir etkinliğe katılmak istemiyorlar. öyle olunca biz de çağırmıyoruz

ARKADAŞIM BENDE ÇOCUKLU HALİNİM SENİN. NE KÖTÜ BİR DURUM BİLİRİM . İSTANBULDAYSAN SENİ MİSAFİRLİĞE DAVET EDERİM :)

Son birkaç aydır öyle iyi anlıyorum ki sizi.
Büyüdüğüm, senelerdir yaşadığım şehirden başka şehre taşındım. Çok sosyal bir insanım, İstanbul'dayken geniş bir arkadaş çevrem, dostlarım vardı, devamlı bir yerlerde olurduk. Geziler, ev oturmaları, konserler, yemekler, rakı sofraları, sahile yayılmalar, kahve içmeler, iş çıkışı birer bira içmeler... Neredeyse her haftasonu dışarıdaydım, haftaiçi iş çıkışı koştur koştur bir yerlere giderdim.

Burada doğru düzgün arkadaşım yok. Yine haftada iki üç gün dışarıdayım ama "arkadaşım" değiller, sadece ortak zevkimiz olduğu için beraber vakit geçirdiğim insanlar. Öyle evde otururken "hadi kahve içelim" diye arayabileceğim kimse yok. O kadar zor geliyor ki. O kadar özledim ki İstanbul'u, sosyal hayatımı, çevremi.

Sizin adınıza da çok üzüldüm..

Bende İstanbuldan gideceğim. Ailemi kurmak için gitmek zorundayım ama öyle üzülüyorum ki... İstanbulumu, altından taşını toprağını, fırsatlarını.. Siz nereye taşındınız?

Bende İstanbuldan gideceğim. Ailemi kurmak için gitmek zorundayım ama öyle üzülüyorum ki... İstanbulumu, altından taşını toprağını, fırsatlarını.. Siz nereye taşındınız?
Spesifik bir yere taşındım simdi isim vermeyeyim
Istedigim cevreyi kurabilsem yaşadığım yerle ilgili sıkıntım yok aslinda.
Ama benim kadar sosyal birinin arkadassiz kalmasi cok zor, zorlaniyorum gercekten. Soyle bir ay gidip biraz Istanbul'da kalma planlari yapiyorum

Nohutlu durum ısmarlayacaksan ben kahve içmeye geleyim

Anneannenizle annem ayni davranmis çocukluğumuzda. Yetistirilme tarzindan dolayi böyle özgüvensiz oldugumu düşünüyorum, ilginctir ki ne kadar şey yaptiysam da hala arttiramadim o özgüveni. Dediginiz gibi cok da pasif degilim, yaptığım seyler var ama şöyle azicik dik duruslu olabilmek isterdim, imreniyorum bazi hanimlara. Cocugumu kendine güvenli yetistirmek istiyorum, ins. olur.
wasntborntofollow Burda cok 'yalnizim' konusu açıldı zaman zaman, hepsine de dayanamayip "ben de" yazdim sanirim :)) Freelance calismayi pek anlamiyorum ama sehir dışı gezmek isterseniz Konya'ya beklerim, biraz takiliriz... :))

Hicbir sorununuz yok kendinize dert arıyorsunuz ya. Istemediginiz ve usendiginiz için hiç birseye başlamıyor ve ya dewam ettirmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…