Yapayalnızlık...

aynen ya hayatta paylaşmak o kadar kıymetli ki
acaba kimsesiz çocuklar yararına yada huzurevleri için yapılan sosyal etkinliklere mi katılsanız
hem farklı bir ortam olur hemde kafanız dağılır
Onu da denedim fakat müdürleri bir kovmadıkları kaldı. Bürokrasi çok fazla. Çocukları koruma amaçlı yapıyorlar gerçi ama hevesimi kırdılar

Bazı benim gibi arkadaşı olamayan insanların yıldızları mı düşük şansları mı kapalı acaba? Bakıyorum etrafıma bir sürü arkadaşı olan kişilere, aslında ne onlar ne de etrafı mükemmeller. Kesinlikle birlikte saçmalayabileceğin, kahve içebileceğin insanlar çok kıymetli..

Aynen yalnızlık çok kötü bende kendimi çok yalniz hissediyorum eşim ailem var ama yakın bi arkadasim yok dertlesmek istediğim gönlümce herşeyi yapmak istediğim kimse yok üstune bi işimde yok evdeyim hep üstüne evlide olmak istemezdim hayat çok sıkıcı

Yalnızlar grubu mu kursak :)

Al benden de o kadar. Milletin çevresi arkadaş dolu, benim bir canım sıkılsa arayabileceğim bir arkadaşım yok.

Onu da denedim fakat müdürleri bir kovmadıkları kaldı. Bürokrasi çok fazla. Çocukları koruma amaçlı yapıyorlar gerçi ama hevesimi kırdılar
ah be kardeşim üzüldüm gerçekten
sosyal medyadan filan da mı bulamıyorsun
ilgilendiğin alanlarda sayfalar illaki vardır iş için vs. ordan bulamaz mısın

Bence yoğun bir kitap okuma programı oluşturun.. Sarah jio dan başlayabilirsiniz misal.. Veya macera konulu sürükleyici kitaplardan.. Bitirmek için hiçbir şeyle ilgilenmeyeceğinizi göreceksiniz

Bence yoğun bir kitap okuma programı oluşturun.. Sarah jio dan başlayabilirsiniz misal.. Veya macera konulu sürükleyici kitaplardan.. Bitirmek için hiçbir şeyle ilgilenmeyeceğinizi göreceksiniz

Aaa evet sarah jioyu bitirdim ben, çok güzeldi özellikle yağmur sonrası.. ama zaten edebiyat mezunuyum ahaha teşekkür ederimm

Yani nasıl muhabbete giricem ki ne alaka demezler mi bana
mesela öyle sayfalarda haberin, paylaşımın, resimin altında herkes kendi fikrini yazar
orda konu konuyu açar isteyen herkes muhabbete dahil olabilir
örn. twit.erda filan öyle olur
sizde öyle yapabilirsiniz
yavaş yavaş kısa yorumlar yazarak başlayabilirsiniz
bakın burda konu açmak da bir adım öyle düşünün
kendi bulunduğunuz şehirle ilgili sayfaları filan takip edip yorum yazabilirsiniz
sonra zamanla orda kendi kafanıza göre arkadaşlar bulabilirsiniz
denemeye değer

Kesinlikle çok haklısınız.. Denemeye değer

Gençlik aktiviteleri için büyük, teyze grubu için küçük yaştayım, lafını kafanızdan çıkarın. İlla ki tam yaşıtınız insanlarla dost olmak zorunda değilsiniz. Benim en yakın dostum benden 9 yaş büyük, ruhu benden genç. İlginizi çeken aktivitelere, eğitimlere, kurslara katılın. İnsanlarla temasınızı azaltırsanız, şikayet ettiğiniz durumdan kurtulmanız zaten mümkün değil.

Çok sanşlısınız.. Tabii genelleme olarak söyledim.. Bunu aklımda tutacağım

Aaa evet sarah jioyu bitirdim ben, çok güzeldi özellikle yağmur sonrası.. ama zaten edebiyat mezunuyum ahaha teşekkür ederimm
Ben de öyle 3.sınıfım ben biraz daha Ahmet Ümit 'çiyim çok bunaldığımda Bab-ı Esrarı açar Karen' in babasını affettiği yeri okurum kendime gelirim.. Her kişinin de içinde kendini rahatlatacağı bir kitap cümlesi olduğuna inanırım..

Benim de tek arkadaşım , bu hayatta sahip olduğum tek şey 5,5 yaşında ki oğlum , maddi manevi yapayalnız ve kimsesizim , yani dert etme :)

gençken bende onu çok okurdum
hatta kitaplarının sonuna doğru dayanamayıp direk sonunu okumuşluğum çoktur

Benim kitabım da ironi yapmıyorum gerçekten öyle Yüzyıllık Yalnızlık .. kitap pek yalnızlıkla alakalı değil ama geri dönüp tekrar okumak mantıklı olabilir.. Bakalım kaçırdığım ne cümleler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…