Doğru. Olmadı olay ciddileşirse müdahale ederim.Yarın evlenmiyorlar ya. Arkadaşınız aptal değilse kendisi zamanla tanır ve anlar kişiliğini kızın.
Tanimadiginizi soylemissiniz bence dediklerinden şimdi bahsedin kendi karar versin onun hakkında böyle düşünen biriyle napicani is ciddiye binince daha ağır olur yaşananlarDoğru. Olmadı olay ciddileşirse müdahale ederim.
Arkadaşın kıza açıkça sormasın elbette. Bahaneyle ağzını arasınKıza gidip böyle böyle söylemişsin dese mutlaka bir şekilde açığa çıkacak kimin söylediği. Ayşe teyze arada kalmak istemiyor ama dayanamamış. Ama bende arkadaşımı korumak istiyorum açıkçası
Kıza gidip böyle böyle söylemişsin dese mutlaka bir şekilde açığa çıkacak kimin söylediği. Ayşe teyze arada kalmak istemiyor ama dayanamamış. Ama bende arkadaşımı korumak istiyorum açıkçası
Yine bir iyi olursa Allahtan kötü olursa senden olayıyla başbaşayız.[\QUOTE]
Bunu diğer bütün arkadaşlarımda duydum, 2sinin istemesinde direk suratıma söyledi aileleribu elektrik alamadım olayı iyi arkadaşı alttan alttan uyarsamda böyle mi dese acaba
Doğru. Olmadı olay ciddileşirse müdahale ederim.
Yok öyle bir ihtimal, evli ve çocukluyum, hatta arkadaşımla eşim çok iyi geçinir :) Kız zaten çamurmuş belliBenimde baş göz olaylarım çok ondan didim zaten
Tabi arkadaşınızı uyardığınızda onunda sizden için acaba benden mi hoşlanıyor deme gibi bir ihtimali yoksa
Uyarıyı kesin yapın zaten hatta birlikte plan kurun mümkünse yoksa biriniz başka biriniz başka konuşur kız çamursa üzerinize sıçrar aman
Yok öyle bir ihtimal, evli ve çocukluyum, hatta arkadaşımla eşim çok iyi geçinir :) Kız zaten çamurmuş belli
olay ciddileşirseye kadar beklemek esas sıkıntı.sen çok geç olmadan al arkadaşını karşına adam gibi anlat bak sana söylemiştim kızla yeni tanıştım diye gir konuya.eğer işin vebalinden korkuyorsan zaten bu işin vebali sana kalacak ola ki ciddiye binerse.niye bilip saklayasın ki arkadaşını salak yerine koymasını izleyesin?otur adam gibi anlat çocuğa böyleyken böyle diye.sen ver kararını de çekil.böyle uzaktan izlemeyle olmaz.zaman geçmeden çözmen lazım bu işi.Doğru. Olmadı olay ciddileşirse müdahale ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?