- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Benim en çok gıcık olduğum şeylerden biri de o oldu işte. Ben ciddi bir ilişkiye başladıysam insan içinde bel altı dalga geçmem. Bu tarz muhabbetleride hiç sevmem zaten, arkadaşı olunca söz konusu insan daha da bir gıcık oluyor.bel altı olanları söylemeyin tabi ki ama diğerlerini söylemenizde fayda var, süre geçtikçe arkadaşınız kıza bağlanacak yazıktır günahtır böyle bir kızla evlenilmez..
Kıza gidip böyle böyle söylemişsin dese mutlaka bir şekilde açığa çıkacak kimin söylediği. Ayşe teyze arada kalmak istemiyor ama dayanamamış. Ama bende arkadaşımı korumak istiyorum açıkçası
Bende bunu düşünerek sordum abartmıyorsun değil mi falan diye ama Ayşe teyzenin anlattığı şekil bizim 'amaaan kadında gelir oh yemek de yenir yandan' gibi bir espri durumu değil ciddi. Hiç uğraşamam falan diyormuş. Bide sürekli bu diye bahsediyormuş arkadaşımdan. Bu yapsın, bu getirsin, ben hiç karışmam falan diye. Benimde aklıma ilk teyzenin abarttığı falan geldi çünkü ama durum o değil.Yani bu sohbetleri gülüşürek aramızda illa yapıyoruz ki gerçeklik payı tabiki de yok kim istemez 3 kadın temizlik yemek ütübence 3lü bulusma ayarlayıp konuları oraya getirin şakayla karısık ağız arayın arkadasınızda cevaplara göre ölçer tartar herhalde yani bence muhtemelen şakayla karısık bir ortamda söylenmistir de farklı tarafa çekilmistir
Benim en çok gıcık olduğum şeylerden biri de o oldu işte. Ben ciddi bir ilişkiye başladıysam insan içinde bel altı dalga geçmem. Bu tarz muhabbetleride hiç sevmem zaten, arkadaşı olunca söz konusu insan daha da bir gıcık oluyor.
Bende çalışırken kadın alıyordum dışarıdan yiyorduk bunlar normal zaten. Ama bu şekilde ben hiç yapamam modu gıcık biraz. Ben gayet it gibi çalışıp it gibi çalıştım makarna ye lan deyip kaktırıyordum koca kişisineAhahahahahah kadın benim resmençalışıyprum bide yemekle temizlik mi yapayım kadın haklı arkadaşınız köle istiyorsa kızdan ayrılsın zaten
Hmm özel mesajla boy kilo eğitim hobiler fobiler alayımShusui cim madem bu işte ustasın bana da bi el atıver hala bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?