Yapılan arayı bozmak

Yolun başindayken soyleyin. Arkadasinizdir, inanir size. Aşik olduktan sonra inandiramazsiniz ...

32 yaşında koskoca öğretmen. Kalabalıkta konuştuğuna gore kulağınıza geleceğini dusunemeyecek kadar havadan atan birisi. Ben olsam hakkımda konuşulanları bilmek isterdim.

Ayse teyzenin dogru soyledigine emin misiniz evlenmeyi dusunen bir kizin boyle sacma sapan konusmamasi lazim, ya eksik akıllı ya da evlenmeyi dusunmuyor.
eger ayse teyzeye guveniyorsaniz direkt adama anlatin ama abayı yaktigı icin inanmayabilir ve sizi arkadasliktan silebilir, veya tesekkur eder ayrilir, siz karar verin.

Kendimi bir an gündeymiş gibi hissettim.
Arayı nasıl bozayım kızlar, bir el atın bu işe denince o havaya girdim.
Konu hakkında zerre fikrim yok zira bu arabuluculuk işlerini sevmem. Kısmetse zaten olur ve birbirlerini bulurlar zihniyetindeyim.

Kiz begenildiyse simarmistir. Evlenince o isler oyle olmuyor. Bekara kari bosamak kolay demisler

Ben olsam söyleyeceksem şimdiden söylerim. Işın ciddilesmesini beklemem. Arkadaşın daha da bağlanmış olur.

bel altı olanları söylemeyin tabi ki ama diğerlerini söylemenizde fayda var, süre geçtikçe arkadaşınız kıza bağlanacak yazıktır günahtır böyle bir kızla evlenilmez..

"Böyle böyle şeyler duydum. Doğru mu değil mi bilemem. Kızı tanırken en azından temkinli ol. Sonuçta ben kızı tanımıyorum tavsiye üzerine oldu. Doğru olma ihtimali varsa gerçekten çok üzülürüm. Ama seni de uyarmış olayım ki bir problem olursa sen buldun diye bana sitem etmeyesin."

Minvali bir konuşma yapın bence. Yine de evlenirse kendi bileceği bir şey. Vicdanen rahat olursunuz en azından söylerseniz.

bel altı olanları söylemeyin tabi ki ama diğerlerini söylemenizde fayda var, süre geçtikçe arkadaşınız kıza bağlanacak yazıktır günahtır böyle bir kızla evlenilmez..
Benim en çok gıcık olduğum şeylerden biri de o oldu işte. Ben ciddi bir ilişkiye başladıysam insan içinde bel altı dalga geçmem. Bu tarz muhabbetleride hiç sevmem zaten, arkadaşı olunca söz konusu insan daha da bir gıcık oluyor.

aralarını yapman zorla evlendirmen anlamına gelmiyor ki. kızı tanıyorsun, oğlanı tanıyorsun tanışın diyorsun bunlar da anlaşıp ilerde evlenirse ve sorunları olursa koskoca insanlar kendi akılları yok mu bunları bilemeyecekler mi?
onun için bence akışına bırak. bunları söyleyen kız bakarsın öyle aşık olur öyle evine düşkün olur ki kocasının kölesi olur bilemezsin.

Bende bunu düşünerek sordum abartmıyorsun değil mi falan diye ama Ayşe teyzenin anlattığı şekil bizim 'amaaan kadında gelir oh yemek de yenir yandan' gibi bir espri durumu değil ciddi. Hiç uğraşamam falan diyormuş. Bide sürekli bu diye bahsediyormuş arkadaşımdan. Bu yapsın, bu getirsin, ben hiç karışmam falan diye. Benimde aklıma ilk teyzenin abarttığı falan geldi çünkü ama durum o değil.

Tabi ki haklı olarak insan sinirlenir ama dediğimiz gibi iş ciddiye binmeden arkadaşınız daha fazla bağlanmadan durumu anlatın bu kızdan sana yar olmaz diyin.. zaten aklı başında bir beyse anlayacaktır durumu

Ahahahahahah kadın benim resmen çalışıyprum bide yemekle temizlik mi yapayım kadın haklı arkadaşınız köle istiyorsa kızdan ayrılsın zaten

Ahahahahahah kadın benim resmen çalışıyprum bide yemekle temizlik mi yapayım kadın haklı arkadaşınız köle istiyorsa kızdan ayrılsın zaten
Bende çalışırken kadın alıyordum dışarıdan yiyorduk bunlar normal zaten. Ama bu şekilde ben hiç yapamam modu gıcık biraz. Ben gayet it gibi çalışıp it gibi çalıştım makarna ye lan deyip kaktırıyordum koca kişisine Evlenince zaten olur, ay hayatım kadını haftada 3e çıkaralım dersin, ay şekerim bugünde dışarıdan yiyelim, ay senin menemenin bir başka yapta yiyelim dersin o başka bu baştan gıcık bende ona gıcığım.

Arkadaşıma söylerim. Samimiseniz size inanacaktir zaten. Öyle kabul etmek isterse yine onun karari. Ben bir kere arkadaşıma başka bir arkadaşımın hakkında birşey anlatmak istiyordum. Onu söylesem arkadaşlıkları bitebilirdi, ama önemli bir konuydu. Arkadaşıma sordum "X hakkında birşey söylemek istiyorum seninle ilgili. Ama anlatsam arkadaşlığın bitebilir. Bilmek istiyormusun?" diye. "hayir" dedi. Yani bazi insanlar gerçeği duymak istemiyor bile.ama ben yine söylemeyi denerdim

Ya ben bu bayanın bir sürü insanın içinde özellikle bel altı konuşmalarına takıldım. Yani 32 yaşına gelmiş, öğretmen olmuş bir şahıs nasıl bu kadar saygısız ve kendini de küçük düşürücü konuşabilir. Yarın bu adamla evlense bu söyledikleri ne olacak, o yanında atıp tuttuğu insanların yüzüne nasıl bakacak. Yok boyu kısa, yok o iş nasıl olacak nasıl rezil bir konuşmadır ya. Sanki tamamen mantık olarak bakıyor olaya, onda da mantığına uymayan şeyler var. Ve bunları da saçma sapan bir tarzda ortaya koyuyor.
Kızı tam tanımadan önermeseydiniz arkadaşınıza keşke. Ama şu saatten sonra da ben bunları duydum demek de ne kadar yakışık alır bilinmez. Görüşmeye başlamışlar. Zaten bunları söyleyen, bakış açısı bu kadar sığ olan bir bayan bir şekilde herhangi bir konuda kendini ele verecektir. Arkadaşınızın da aşktan gözü kapanmadıysa kendisi fark edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…