Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annenize bir iş bulmaya çalışın. Bunun başka çaresi yok. Babaya da dava açılsın. Kardeşiniz de haftasonlari ve yaz tatillerinde harçlığını çıkarabilecek şekilde çalışsın
Eşim karşı değil ama ailesi ile aynı binada oturuyoruz bunun kardeşimi rahatsız edeceğini düşünüyorum. İnsanların bakış açısı malum şimdiden bile kayınvalidem evlendiririz diyor siz düşünün. Böyle bir ortama girmesini istemiyorum
Annenize bir iş bulmaya çalışın. Bunun başka çaresi yok. Babaya da dava açılsın. Kardeşiniz de haftasonlari ve yaz tatillerinde harçlığını çıkarabilecek şekilde çalışsın
Annem bir tek benle kötü kardeşim daha 1 yaşındayken babam gittiği için üstüne titrer onun. Yani paranın anneme gitmesinden kaygım olmaz yine kardeşim için harcayacağını bilirim. Bende iş aramaya başladım annem için şimdilik altınlarımdan vererek destek olsam diyorum en azından iş bulana kadar kira ödemeleri için. fakat eşimden çekiniyorum. Bişey demez de sonraki zamanlarda kısasa kısas olur mu başıma kalkılır mı bilmiyorum.