mrb arkadaşlar..son zamanlarda yine yazmış ve biten ilişkimden bahsetmiştim ve hatırlamayan yada okumayan arkadaşlara tekrar özetlemek istiyorum..1 yıllık bir ilişkim vardı.çok sevdiğim yakınım gözlerimin önünde öldükten sonra onu tanımıştım ve beni hayata bağlamıştı..onun beni sevmesini,bana düşkünlüğünü sevmiştim ben herşeyden önce..tekrar dünyaya gözlerimi açmış gibiydim onunla beraberken..çok mutluydum onunla..sonra ise ne olduysa oldu ve büyü bozuldu..o beni görmeden,aramadan duramayan o insan gitmişti.son zamanlar çok sık görüşmüyorduk ama,bana sıcaktı yinede.gittiği her yeri hesap verirdi bana..son 1 hafta içinde tuhaflaştı ve aramaz sormaz soğuk davranır olmuştu.ne olduğunu sorduğumda ise yok bişey diye cvp veriyor geçiştiriyordu..tekrar o günün ertesi günü akşama kadar aramadı ve,ben aradım sonunda.izinliydi ve arkadaşlarıyla beraberdi..eve geçince beni aradı ona davranışlarının normal olmadığını,neler olduğunu sordum.yok bişey dedi.ama soğuktu.buna karşın beni hayatında isteyip istemediğini sordum.bilmiyorum diye cvp verdi.şok olmuştum o an..benim temmuzda tahinim çıkacak sen istanbulda kalacaksın,tekrar istanbula gelemem ve seni ilerde daha çok üzmek istemiyorum dedi.bende ona bunları yüzyüze konuşalım dedim ve tmm olur konuşuruz izinli günümde dedi ve sabırla o günü beklemeye başladım ama bu süre içinde de yine aramıyor soğuk davranıyordu ben aradığımda da..bana görüşelim dediği günden birgün önce yine aramadı hiç ve ben aradım tlfna bakmadı msj cvp vermedi..sonra tekrar ben msj atınca cvp yazdı..ben tekrar istanbula gelemem temmuzda gidince ve evlilikte düşünmüyorum,daha çok ayrı kalınca üzülmeni istemiyorum dedi..bende cvp olarak,beni seviyormusun tek bir cvp istiyorum dedim ve onuda bilmiyorum bunları düşündükçe daha çok soğuyorum diye cvp geldi..buna karşılık ise,ben seni seviyorum ama tek taraflı olmaz.görüyorumki sevgin bitmiş,elimden hiç bişey gelmez dedim.tekrar o cvp olarak ne yaptığımı ne yapacapımı hiç bilmiyorum diye yazmış..ardından bende bana olan sevgini sen kendin bitirmeyi başarmışsın diye karşılık verdim ve bu şekilde böylece kaldı..ne o msj attı aradı nede ben..bayramda 1 yılın hatrına BELKİ dedim..belki msj atar..ama aklına bile gelmediğim ortada..şu an depresyon tedavisi görüyorum ilaç kullanıyorum arkadaşlar..10 gün olucak ayrılalı ama hep düşündüm tekrar msj atsammı yapabileeğim son bişey kaldımı diye kendi kendimi yiyorum..bu kolay bu kadar basit beni yok saymasını kabullemiyorum..bir insan nasıl olurda bu kadar değişir..kafamı karıştıran ise,son msjı oldu.ne yaptığımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum yazması..ama şuna eminim istese arardı..başkasımı var yada çokmu sıkıldı bilemiyorum..yalnız hala daha şoktayım bana o msjları yazan kişi o beni deli gibi seven insan olamaz..şimdi sizede soruyorum arkadaşlar sizce ben elimden geleni yapmışmıyım??