- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
+1 içimden geçeni harfi harfine yazmışsınız.Valla bu bahsettiğiniz duruma kendim çok düştüm, 5 dakikalık yol için de öne geçmedim. Bana da çok önde oturma meraklısı gibi görünürüm gibi geliyor. Çünkü ben de aracımla insanları eve bıraktım, öndeki indi diye arkadakinin öne geçmemesinden hiç rahatsız olmadım. Siz öne geçmediğiniz diye sinirlenmiş ama konu farklı bence. İlişkinizin durumu ne bilmiyorum, ya sizi eve bırakmak istemedi ya da sizin ona yakınlık göstermenizi isteyen birisi.
Yani bi de oleyy ön boşaldı şimdi ben oturcam der gibi 5 dk lık mesafe için öne geçmek daha saçma geliyor banaBen arkadaşım gücenmesin öne geçeyim diye ince düşünemezdim ya, madem alınıyo boyle seylere o esnada niye gelmiyorsun ön tarafa diye sorabilirdi. Aşırı saçma bi trip sebebi, çok saçma.
Şimdi de benzin parası istiyor ve tek benden. Vermeli miyim bu parayıNe sacma bi muhabbet. Bence bundan sonra hic gorusmeyelim deseydin.
Yuh yaa. Fazlasini ver kalani da sadakam olsun de. Gercekten bunu yap.Bu kişi arkadaşımı aramış,cileklivanilinn benzin parasını versin ben istersem sert isterim demiş. Bunu söylediği arkadaşım beni aradı sana bir şey diyeceğim ama sinirlenme falan dedi. Ona da öne geçmediğimden şoför yerine koyduğumdan bahsetmiş ve benzin parasını istiyorağlamak üzereyim bu ne ya
Bu arkadaşın başka bir karın ağrısı var sanki.Şimdi de benzin parası istiyor ve tek benden. Vermeli miyim bu parayı
İkizlerbalık burcu mu acaba :)
sen de gel istersen öne dese ölür müymüş?
konuşmayıp hım hım hım içinde kuranlara sinir oluyorum yaa.
Yani eminim çünkü akşam yemekte falan gülüş çığrış eğleniyorduk ondan önce de bir problemimiz yoktukonunun devamını şimdi okudum..
benzin parasını istemek???
ortada başka bir şey olmadığına emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?