- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
O zaman onun yaptığı daha ayıp çünkü olay 1 saat önce falan oluyor ve arabayla 6-7 dk yürüsem belki 15 dk yı bulur bir de arkadaş erkek yani 2 kat kabalık
Normal insan sayısı hızla azalıyor. Anormallik sinyali görünce, hemen koşarak uzaklaşmak gerekli.
E arabasına da binmesin o zaman erkek sürüyor. Allahım kafalara bak yaAaa ruh hastasi. Ben asla öne oturmam bayan arkadasim olmadigi surece. Kafaya bak. Gorusme kiz bosver delimi ne
Sizi değil kendini rezil etmiş rahat olun. Parasını da fazla fazla verin de sussun bi daha da asla görüşmeyin.Her şeyi geçtim diğer arkadaşa da rezil etti beni benzin parası versin falan diye. Şimdi baktım wp den engellemiş öncesinde de durum atmıştı menfaat dostlukları,egolu insanlar falan diye sinirden kudurmak üzereyim
Bence de görüşmeyin arkadaş baya tuhafMerhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Ne yapmışım tam olarak anlamadım ki 5 dk lık mesafe için kalkıp öne geçmek daha absürd geliyor banaBence ayıp etmişsiniz özür dileyin düşünemedim diyim olsun bitsin. Ama bence de çok ayıp bir davranış yaptığınız.
Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Once dur kendi kafana bir bak. Kiz kalabalik sekilde binmis. Tek olsa belki binmezdi ne biliyorsun. Hem kuralmi var one oturman sart diye. Egolari zedelemesin kimsenin diye one oturacak degil kimseE arabasına da binmesin o zaman erkek sürüyor. Allahım kafalara bak ya
Iyide tek değil ki. Kalabalik olduğu icin sorun görmemiştir. 2 dk sonra inicekmis zaten one gecse ne olur gecmese ne olur. Tek basina olsa belki hic binmeyecekti..Tamam diyorum ki ben de o zaman mantıken binmemelisin. Rahat edemediğin adama kendini neden eve bıraktırıyorsun? Taksici mi bu şahıs.. Olay o yüzden buraya kayıyor.
Kadın değil erkek bu kişi ve instada orda burda bana gönderme yapıp duruyor şuanKiz sanki sevgilisinden ayrilmista catmak icin birilerini aramis.
En yakinlarindada siz vardiniz demekki.
Duydugum gordugum en sacma olaylarin arasina katildi bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?