Yaptığım ayıp mı?

Degil tabi ki, sadece 5dklik yol icin niye tekrar in bin on tarafa gec yapasiniz...karsi tarafan kafadan hafifce kontak bence

Yuhhhhhh igreeenncccc. Kac km gittin hesaplat taksiciye de tam o kadar ver. Hatta rica et duraktan makbuz versinler, 7 km kalkisla beraber su kadar tuttu diye
.

Ne alaka ya ben hiç bir araba da ön koltuğa oturmam fazla münasebet i sevmem şimdi herkes benim şoförüm mu oluyor?

Cok sacma bir düşünce. Arkada oturmanin neresi ayip. Ben aslaa rahat edemem yan yana. Zaten toplu sekilde anca binersem binerim . Esim sevgilim vs degilse arabasinda isim bile olmaz

Tamam diyorum ki ben de o zaman mantıken binmemelisin. Rahat edemediğin adama kendini neden eve bıraktırıyorsun? Taksici mi bu şahıs.. Olay o yüzden buraya kayıyor.

Böyle arkadaş mı olur ya ne kadar üzücü
Sizde sorun yok arkadaşınız ciddi sorunlu. Parasını misliyle verin de sussun.
Yazık ya benim arkadaşlık anlayışım böyle değil. Arkadaş yerine göre kardeşten aileden öte oluyor. Çok ayıp etmiş.

Arkadaşımın eşi almaya geldi beni arkaya oturdum erkek diye yanlış anlaşılmasın diye, takside de arkada otururum . Hangisi ayıp bilmiyorum insanın içi iyi olsun ne yapmalıyım bundan sonra yazılı kuralı var mı

Arkadaşın kızmı erkekmi merak ettim.

Arkadaşın ruh hastası kaç kurtar kendini

Beni acil ara diye mesaj çekmesi de çok tuhaf.
Ölüm kalım meselesi mi?
Rahatsız olduysa ve bunu ifade etmek istiyorsa kendisi arasın,konuşsun.
Evet belki arkada oturmanız şık değil ama
bu kadar büyük tepkiler gerektiren bir olay da yok ortada.

Ahhaaaha tribe gel.
Kırk değil elli yıl düşünsem aklıma gelmez.
Ki onlarca kez böyle durum oldu ben kullanırken arabayi.
Görüşmek istemediklerime ben de böyle trip atıp alakayı otomatikman kessem mi ki.

Her şeyi geçtim diğer arkadaşa da rezil etti beni benzin parası versin falan diye. Şimdi baktım wp den engellemiş öncesinde de durum atmıştı menfaat dostlukları,egolu insanlar falan diye sinirden kudurmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…