Hayır yayma konusunu açan benimNiye yayacak mis ki hem ? İstediği farklı Bi şey var onu mu yapmadın? Hem desene sen adam olsan bi kızın sana güvenerek attığı seyi böyle şantaj yapmassin diye.
Niye yaysın ozaman. Sen safsın sanıyorsun tek senden nude aldı. Kaç kişide nudesi vardır böyle tiplerin sen abartıyorsun bidaha böyle Bi şey yapmaHayır yayma konusunu açan benim
Anlik reel gormek daha farkli ama şimdi yaPinterestte nude bulunuyorsa erkekler de oradan bulsa ya neden istiyorlar dilenci gibi
Hee doğru o da varAnlik reel gormek daha farkli ama şimdi ya
Yapma birdaha böyle şeyler. Binbir türlü insan var.
Oha doğru teşekkür ederimNiye yaysın ozaman. Sen safsın sanıyorsun tek senden nude aldı. Kaç kişide nudesi vardır böyle tiplerin sen abartıyorsun bidaha böyle Bi şey yapma
Teşekkür ederim Yapmıcam kesinlikleYapma birdaha böyle şeyler. Binbir türlü insan var.
Maalesef öyle çok teşekkür ederimDestek almadan ne biriyle konuş ne de görüş. Kim doğru kim yanlış ayırt edemiyorsun bu gidişle kendini çok zor duruma sokacaksın
Teşekkür ederim kesinlikle yapmam bir dahaÇok aksiyon dolu hayatın var. Psikopatın birine denk gelirsin. Hayatın kayar. Yaymayı bırak musallat olur,sapık dolu etraf. En son da öldürür. Allah korusun. Dürtüsel davranmak hayvanlara özgü sen insansın. Aklın ve iraden var. Kendini düşün.
Madem amacının dışına çıkıyorsunuz sosyal medyayı kullanmayınBiliyorum da ne bileyim paranoya bir tipim
Fake nude bana ait değilBiz burda okulun gözükmesin şiddete maruz kalma diye uğraşalım sen elin adamına nude at. Bravo
Napacaksın sana ait olmadığını ispat etmek için soyunacak mısın?Fake nude bana ait değil
Hayır elimde kayıtlar varNapacaksın sana ait olmadığını ispat etmek için soyunacak mısın?
Yine cok mantiklisin bugun beybisiNapacaksın sana ait olmadığını ispat etmek için soyunacak mısın?
Gecen hafta ilişki esnasında karısının resmini paylaşan kocaya şahit olduk. Nasıl güveneceksinArkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?