Yaptığım büyük yanlıştı.

3 gündür konuştuğun adama flört için erken dedin ama nude attın sonrada ayrılmak istiyorum mu dedin? İnanılmazsın. Başını belaya sokman an meselesi gibi geliyor bana.
O konu apayrı ilginç değil mi
Erken diyor
Cinsellik artı aşk beraber diyor
Bu ok diyor
Nude at diyor
Ve atiyor

Yani neyin kafasını yaşıyosunuz, ne yapıyosunuz ben anlamıyorum..
O kadar kadın cinayetleri oluyor, kadına şiddet oluyor, hiçbirinden ders çıkarmıyor musunuz?
Mesafeler mi size bu kadar cesaret veriyor size ?
Engellediğinde kurtulduğunu mu zannediyosun ya da..

Sosyal medyayı sileceğim ama bence bir şey olmayacak
Bence de kullanma canım, şu an doğru karar alıp doğru adımlar atabilecek durumda değilsin, şaka gibi geliyor ama çok tehlikeli,
kaç tane genç kız tehdit ve şantaja maruz kaldığı için ve ailesiyle paylaşamadığı için i.tihar etti, tecavüze uğradı. Herkes sosyal medyada göründüğü gibi değil,
basit korkak sadece geyik yapan biri de olabilir karşındaki, tam tersi hasta ruhlu psikopatın biri de olabilir, kafayı takar verdiğin ipuçlarından seni bulur vs vs. Her detayı düşünmek lazım.
Genceciksin uzun yıllar var önünde, her şeyi vakti zamanı geldiğinde yaşarsın zaten, boşu boşuna saçma sapan insanlar için hislerini köreltme, kendini kullandırma.

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Hesabımı komple silsem yaysa bile ben olduğum anlaşılmaz dimi

Hesabımı komple silsem yaysa bile ben olduğum anlaşılmaz dimi
Orasını bilemem, umarım yaymaz ama senin hesabından gitti neticede adın soyadın açık malum. Yayılsa kim ne bilecek senin vücudun mu değil mi? Senden gitti mi gitti.
Sen şu an çok takılma bu konuya ama ders olsun bir daha yapma en azından.

Yok işte onlar sahte nude

Ama nude benim değil
Hala nude benim değil diyor. Problem bu mu sence?? Ha senin ha başka kadının ne farkeder? Önemli olan ilişkiyi hangi boyuta getirdiğin, kendini tehlikeye atman ve düşünce biçimin. Sen de bunlardan endişelenmesen, bunları hesaplayıp göze alabilecek bir insan olsan buraya konu açmazdın bizim de umrumuzda olmazdı zaten.Yoksa ülke nude cennetine dönsün bize ne (benim hoşuma bile giderdi) Daha nasıl anlatıyım anlaman için bilmiyorum ki

Yok işte onlar sahte nude
Birebir katılıyorum Zerriniffet 'e C ceyyceyy_

Yok yok anladım ben zaten

olanı anlayana kadar kısmını anlamadım. Adam fake olduğunu mu anladı?
Foto zaten pinteresttenmış yani kendi de bulup sizinmiş gibi yayabilir istese, siz kendi nudunuzu atmamışsınız ki. Böyle tiplerle görüşmeyin. Bir şey de atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…