- 30 Kasım 2010
- 9.729
- 19.655
- 448
O konu apayrı ilginç değil mi3 gündür konuştuğun adama flört için erken dedin ama nude attın sonrada ayrılmak istiyorum mu dedin? İnanılmazsın. Başını belaya sokman an meselesi gibi geliyor bana.
Ama nude benim değilO konu apayrı ilginç değil mi
Erken diyor
Cinsellik artı aşk beraber diyor
Bu ok diyor
Nude at diyor
Ve atiyor
Evet aynen öyle, o kısma takıldım ben de, olaylara yaklaşımında ciddi bir problem var, gencecik kız yazık edecek gibi kendine.O konu apayrı ilginç değil mi
Erken diyor
Cinsellik artı aşk beraber diyor
Bu ok diyor
Nude at diyor
Ve atiyor
Sosyal medyayı sileceğim ama bence bir şey olmayacakEvet aynen öyle, o kısma takıldım ben de, olaylara yaklaşımında ciddi bir problem var, gencecik kız yazık edecek gibi kendine.
Bence de kullanma canım, şu an doğru karar alıp doğru adımlar atabilecek durumda değilsin, şaka gibi geliyor ama çok tehlikeli,Sosyal medyayı sileceğim ama bence bir şey olmayacak
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınızBence de kullanma canım, şu an doğru karar alıp doğru adımlar atabilecek durumda değilsin, şaka gibi geliyor ama çok tehlikeli,
kaç tane genç kız tehdit ve şantaja maruz kaldığı için ve ailesiyle paylaşamadığı için i.tihar etti, tecavüze uğradı. Herkes sosyal medyada göründüğü gibi değil,
basit korkak sadece geyik yapan biri de olabilir karşındaki, tam tersi hasta ruhlu psikopatın biri de olabilir, kafayı takar verdiğin ipuçlarından seni bulur vs vs. Her detayı düşünmek lazım.
Genceciksin uzun yıllar var önünde, her şeyi vakti zamanı geldiğinde yaşarsın zaten, boşu boşuna saçma sapan insanlar için hislerini köreltme, kendini kullandırma.
Hesabımı komple silsem yaysa bile ben olduğum anlaşılmaz dimiBence de kullanma canım, şu an doğru karar alıp doğru adımlar atabilecek durumda değilsin, şaka gibi geliyor ama çok tehlikeli,
kaç tane genç kız tehdit ve şantaja maruz kaldığı için ve ailesiyle paylaşamadığı için i.tihar etti, tecavüze uğradı. Herkes sosyal medyada göründüğü gibi değil,
basit korkak sadece geyik yapan biri de olabilir karşındaki, tam tersi hasta ruhlu psikopatın biri de olabilir, kafayı takar verdiğin ipuçlarından seni bulur vs vs. Her detayı düşünmek lazım.
Genceciksin uzun yıllar var önünde, her şeyi vakti zamanı geldiğinde yaşarsın zaten, boşu boşuna saçma sapan insanlar için hislerini köreltme, kendini kullandırma.
Hesabin adin soyadinla ya da seninle ozdeslesen bir nickle mi?Hesabımı komple silsem yaysa bile ben olduğum anlaşılmaz dimi
Hayır adım soyadımdan bağımsız tamamenHesabin adin soyadinla ya da seninle ozdeslesen bir nickle mi?
Orasını bilemem, umarım yaymaz ama senin hesabından gitti neticede adın soyadın açık malum. Yayılsa kim ne bilecek senin vücudun mu değil mi? Senden gitti mi gitti.Hesabımı komple silsem yaysa bile ben olduğum anlaşılmaz dimi
Yok işte onlar sahte nudeOrasını bilemem, umarım yaymaz ama senin hesabından gitti neticede adın soyadın açık malum. Yayılsa kim ne bilecek senin vücudun mu değil mi? Senden gitti mi gitti.
Sen şu an çok takılma bu konuya ama ders olsun bir daha yapma en azından.
Hala nude benim değil diyor. Problem bu mu sence?? Ha senin ha başka kadının ne farkeder? Önemli olan ilişkiyi hangi boyuta getirdiğin, kendini tehlikeye atman ve düşünce biçimin. Sen de bunlardan endişelenmesen, bunları hesaplayıp göze alabilecek bir insan olsan buraya konu açmazdın bizim de umrumuzda olmazdı zaten.Yoksa ülke nude cennetine dönsün bize ne (benim hoşuma bile giderdi) Daha nasıl anlatıyım anlaman için bilmiyorum kiAma nude benim değil
Yok işte onlar sahte nude
Birebir katılıyorumHala nude benim değil diyor. Problem bu mu sence?? Ha senin ha başka kadının ne farkeder? Önemli olan ilişkiyi hangi boyuta getirdiğin, kendini tehlikeye atman ve düşünce biçimin. Sen de bunlardan endişelenmesen, bunları hesaplayıp göze alabilecek bir insan olsan buraya konu açmazdın bizim de umrumuzda olmazdı zaten.Yoksa ülke nude cennetine dönsün bize ne (benim hoşuma bile giderdi) Daha nasıl anlatıyım anlaman için bilmiyorum ki
Yok yok anladım ben zatenHala nude benim değil diyor. Problem bu mu sence?? Ha senin ha başka kadının ne farkeder? Önemli olan ilişkiyi hangi boyuta getirdiğin, kendini tehlikeye atman ve düşünce biçimin. Sen de bunlardan endişelenmesen, bunları hesaplayıp göze alabilecek bir insan olsan buraya konu açmazdın bizim de umrumuzda olmazdı zaten.Yoksa ülke nude cennetine dönsün bize ne (benim hoşuma bile giderdi) Daha nasıl anlatıyım anlaman için bilmiyorum ki
Ne dedin annene? Anne bi çocukla konuştum çıplak resim istedi kendimin atamayınca başkasının mı attım dedin ? Gerçekten annene söyledin mi yaniNe alaka?
Evet param olsun alacağım hesabı da sildimDürtü kontrol bozukluğu ile ilgili psikolojik destek alman gerekiyor acilen.
Evet söyledim hiçbir şeyi saklamamNe dedin annene? Anne bi çocukla konuştum çıplak resim istedi kendimin atamayınca başkasının mı attım dedin ? Gerçekten annene söyledin mi yani
olanı anlayana kadar kısmını anlamadım. Adam fake olduğunu mu anladı?ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?