Yaptığım büyük yanlıştı.

Ben yanlış bir şey olduğunu anlayana kadar demek istedim

Milletin nude sini neden kullandınız? Her dürtüsel isteğinizi yerine getirmeyin. Arkadaşa yol ver kendine düzgün bir ilişki yap.

Azmışım demiyor da dürtüsel davrandım diyor okumuş kadın azdım mı desin arkadaşlar?
Bir şey olmaz boşver devam.

senin fotografın değişse bişey olmaz ama devam ettirme kimseye özel bişeyinizi atmayın ya!

Lütfen ama lütfen kimseye nude atmayin . Birkac gun konustugu birinden nude istedigine gore guvenilmez kendini tatmin etmek istiyor bence.. Iyi fake attiniz en azindan siz degilsiniz. Salak ta inanmis!!!

Ben yanlış bir şey olduğunu anlayana kadar demek istedim

Nasıl yani, birkaç gün instagramdan konuştuğunuz birin nude atmanın doğru mu yanlış mı olduğunu bilemeyecek yaşta mısınız?

Acaba inanır mı diyerek başkasının fotosunu attım diyorsunuz. E inandı. Noldu şimdi? Neyi anladınız, adam hakkında nasıl bir kanıya vardınız?

Foto başkasının olabilir, üzerine bayagı bir sexting yapıldı zannederim. Onları da başkası yazdı diyecek misiniz?

Sizinle cinsellik konuşma derdinde olan biriyle konuşup nereye varacaktınız?
Amaç neydi?

İğrenç bu arada o vanessa delisiyle aynı kefeye koyulmam ben sadece yanlış yapıyorum özgüvensiz ya da koca delisi değilim.
Vanessa senin buyumus halin. Sen de erkekle konusmak için instada orada burada sacma sapan tiplerle muhatap oluyorsun. Ne idugu belirsiz iliskilere giriyorsun. Sadece su an evlilik istemediğin icin koca pesinde degilsin.

Bence ibret al. Erkek arkadasin olmasını istemek, birileriyle tanismak yanlis degil. Instagramda vs tanismak da yanlis degil, nerede kiminle tanisacagimiz belli olmaz ama hic filtren yok, insanlari suzgecten gecirmiyorsun. Yakisikli erkekse hemen kabul edip gereksiz aksiyonlara giriyorsun. 20lerin sonundaki halin vanessanin baska bir versiyonu olabilir.

Allah korusun daha dikkat edeceğim hiç böyle düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…