Ben yanlış bir şey olduğunu anlayana kadar demek istedimolanı anlayana kadar kısmını anlamadım. Adam fake olduğunu mu anladı?
Foto zaten pinteresttenmış yani kendi de bulup sizinmiş gibi yayabilir istese, siz kendi nudunuzu atmamışsınız ki. Böyle tiplerle görüşmeyin. Bir şey de atmayın.
Yigidin mali meydandadir ZerriiiiiinnnYoksa ülke nude cennetine dönsün bize ne (benim hoşuma bile giderdi)
Milletin nude sini neden kullandınız? Her dürtüsel isteğinizi yerine getirmeyin. Arkadaşa yol ver kendine düzgün bir ilişki yap.Arkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
Azmadım bu aradaAzmışım demiyor da dürtüsel davrandım diyor okumuş kadın azdım mı desin arkadaşlar?
Bir şey olmaz boşver devam.
senin fotografın değişse bişey olmaz ama devam ettirme kimseye özel bişeyinizi atmayın ya!Arkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
Kız niye nude attın o zaman ?Azmadım bu arada
fake nudeKız niye nude attın o zaman ?
Ben yanlış bir şey olduğunu anlayana kadar demek istedim
Tamam da neden attın ? Fake ya da senin ne farkederfake nude
Bunu ben de yapmak istiyordum. Erken davranmışsınız.
Çocuk gibi davranıyosun ve konuşuyosun da ondanNe alaka?
İğrenç bu arada o vanessa delisiyle aynı kefeye koyulmam ben sadece yanlış yapıyorum özgüvensiz ya da koca delisi değilim.KK’nın fav (?) üyeleri listesine Vanessa, Rainy ve Menekşe’den sonra seni de ekliyorum.
Vanessa senin buyumus halin. Sen de erkekle konusmak için instada orada burada sacma sapan tiplerle muhatap oluyorsun. Ne idugu belirsiz iliskilere giriyorsun. Sadece su an evlilik istemediğin icin koca pesinde degilsin.İğrenç bu arada o vanessa delisiyle aynı kefeye koyulmam ben sadece yanlış yapıyorum özgüvensiz ya da koca delisi değilim.
Allah korusun daha dikkat edeceğim hiç böyle düşünmedimVanessa senin buyumus halin. Sen de erkekle konusmak için instada orada burada sacma sapan tiplerle muhatap oluyorsun. Ne idugu belirsiz iliskilere giriyorsun. Sadece su an evlilik istemediğin icin koca pesinde degilsin.
Bence ibret al. Erkek arkadasin olmasını istemek, birileriyle tanismak yanlis degil. Instagramda vs tanismak da yanlis degil, nerede kiminle tanisacagimiz belli olmaz ama hic filtren yok, insanlari suzgecten gecirmiyorsun. Yakisikli erkekse hemen kabul edip gereksiz aksiyonlara giriyorsun. 20lerin sonundaki halin vanessanin baska bir versiyonu olabilir.
Sen baya safsın ya. Kimi inandirican o fotonun sana ait olmadigina. Herkesin memesi az çok aynıBenim fotom değil ki fake nude pinterestten aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?