Yaptığınız yemeği eşinizin beğenisine göre mi yaparsınız?

eşim malesef etsız asla sofraya oturmaz:kedi::sinifsinif:
mutlaka et olucak
bende aksıne et yemem
bı sebze ve ızgara mutlaka olur :sinifsinif:
yemek konusunda bıktım yemınle ya:sinifsinif:

Eşim yemek ayırt etmez ne yapsam yer. Ama kilosuna dikkat ettiği için biraz sebze ağırlıklı beslenir. Bende tam bir etçilimdir. Annemde öyle olduğundan etsiz sofraya oturmazdık. O yüzden eşim bana sen kendine canının istediğin yap bana bağlı kalma der. Ama elbette haftada bir günde ona da et türü şeyler yaparım. Bende aslında sebze ağırlıklı beslenmek istediğimden ona ayak uyduruyorum. Bu zamana kadar yaptığım birşeyden dolayı neden bunu yaptın bidye bir tepki almadım ki zaten çarşı pazara beraber gideriz ve ne istediğini sorar ona göre alışverişimi yaparım.

malesef eşime göre yaparım o yüzden yemek yapmak bazen işkence halını alır çocuklarda yemek secınce dahada zor oluyor

[B]etobur değil ot obur ondan ne pişirirsem yer ayırt atmez yeterki et olmasın ev kokmasın

zaten acaip atletik yaşıtlarına göre ve daha genç gösteriyor eeeeee yani sağlıklı

beslenmenin payı büyük[/B]

eşim yamak ayırt etmez ama illa etli yada kıymalı olacak.bende çoğu yameği zeytinyağlı severim ama hep onun sevdiği gibi yaparım.geçen dayanamayıp fasulyenin yarısını zeytin yağlı yarısını etli yptım.çok özlemiştim ama napıyımm

benimki aşırı yemek seçer. hani olurya yemeğin lezzeti çok güzel ama görünüşü o kadar cazip değil. yemez( benim favori yemeklerimden neredeyse hiç birini yemiyor, onun karnını doyuracak birşey mecbur bulunduruyorum menümde ama ayrıca kendi sevdiğim yemeğide yapıyorum. komik bir görüntü oluyor aslında sanki farklı farklı yemekler lokantada yiyor gibi:)

ne zman bu gün canın ne ister ne pişirim desem sen ne istersen her yemeğin çok güsel oluyor der sağolsun hiçbir zaman beğenmesede beğenmedim dememiştir en kötü yaptığım yemeği bile afiyetle yemiştir kocacım en çok yemek seçme huyu olmaması hoşuma gidiyor bu bakımdan içim çok rahat çok çektim çünkü yemek seçen abimden tüm gün ne pişirsem diye düşünürdüm bekarken.

eşimin en sevdiğim huyudur asla yemek seçmez:lepi:ama tabi bazı yemeklerden daha çok hoşlanır onlarda benim damak tadıma uygundur zaten.

yazik begenmese bile cok leziz olmus der :roflol:

banane almasaymis okuldan cikan kizi es diye -tatlicadiarzu-

Orta yolu bulmaya çalışırım.opuyorumnanaktanSofrada ikimizinde hoşlanacağı şeyler mutlaka olur.
Şimdi kızımda olduğu için sofrada çocuğuma besleyici şeylerde yapmaya çalışıyorum...

Son düzenleme:
normalde eşim yemek seçmez ne bulursa yer
fakat şimdi ve her ramazanda adama bişeyler oluyor
öğlen olmadan telefon açıyor bugün iftara ne yapıcan diye
bende aklımda yapıcam yemek varsa söylüyorum
beğenirse ne ala
beğenmese daha geçen onu yaptın ya genemi onu yapıcaksın, onu bırak şunu yap demeye başliyor
ya iyide ben aşcı değilimki bildiğim yemekler belli, repertuar sınırlı yani 10 gün önce yaptığım yemeği tekrar yapsam nolurki, yok ila değişik olacak. Neyseki herzaman böyle değil yoksa çekilecek dert değil vallah

Elbette eşimin beğenisi önemlidir.
Zaten yemeklerimi beğenir ,O yönden bir sorunumuz yok.
Ancak sebze yemekleriyle sorunu var.Adam sebze sevmiyor.
Sebze dediğin zaman tek anladığı yeşil fasulye.
Sebze yemeklerinin tümünü severim ama yemediği için kısıtlı sayıda sebze yemeği yapabiliyorum.
Yemekleride eşimin ,kızlarımın hepimizin zevklerine göre yapmaya çalışıyorum.

Yoksa herkesin zevki için ayrı ayrı yemek yapmak gerekiyor.
O zamanda çok yorucu oluyor........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…