Yaptığınız yemeği eşinizin beğenisine göre mi yaparsınız?

Evde paşa kocacığımın zevkine göre yemekler pişer,çünkü beğenmezse inadından yemez.
Sonra acıkır,homurdanır,huysuzlanır.
Kalkıp ikinci kez yemek pişirecek bahtsız kadıncağız yine ben olurum.
O yüzden baştan ona göre yapıyorum.

cokacimcoookevet tabiki beycime göre yapıyorum çünkü herşeyi yemez yazık garip zaten akşam aç geliyo napim bende ona göre yapıyorum zaten yemeklede aram iyi değil açıkçası ben kolacıyım

Esimin o gün bisey isteyip istemedigini mutlaka sorarim.O da kafana göre takil der.Ama ben onun sevdigi yemekleri mutlaka yaparim.

Onun beğenisini mutlaka dikkate alırım. Ama çocukların seçimleri de çok önemlidir benim için.
Aslında hepsi ortak bir noktada buluşur; çünkü benim yemeklerime alışık sonuçta herbiri.

genelde ne yaparsam yer bir kaç sebze dışında .ilk defa yaptığım yemeği bile güzel yapıyorum parmaklarını yiyo kociş alkisalkisalkis

Ben evde pişen herşeyi eşimin zevkine göre yapıyorum. zaten yemekle pek aram yok bari onun sevdiği şeyler olsun.

onunsevdiği şeyleri bilirim ve ona ğöre yaparım sevmediği yemekleri o yokken yada nöbetçiyken yaparım

Her yemeği yapıyorum.. Hatta evlendkten sonra kendi sevmeiğim yemekleri de yapmaya başladım...
Alışalım sebze yemeğe, yarın öbür gün bebeğimz olunca ona iyi örnek olmak lazım....
Evlenene kadar ağzına ıspanak koymamış.. Artık çok seviyor...
Kabak o da sevmezdi bende.. Şimdi de çok sevmesek bile yazın 3-4 ay boyunca 5 kez pişirdim bol pirinçli dereotlu zeytinyağlı tarzında soğuk soğuk yedik valla hiç de fena değilmiş...
Onu severin bunu sevmem gibi bişey yok, her besin türünden yemeliyiz sağlık açısından.. eee sadece sevdiklerimizi yapsam diğerlerinden almamız gereken vitamini alamıycaz... Az da olsa yemek lazım...

Evde ne varsa ona göre belirlerim yapilacak yemegi...ALLAH´tan esim hic yemek secmez..! Isim daha kolay böylelikle..kaydirigubbakcemile2 Genelde kendi canimin cektigi seyleri yaparim veya kolay yemek seciyorum..!

Eşimin yedikleri tek önemli çünkü ileri derecede ülseri var
:Saruboceq: inşallah iyileşecek

Eşim çok yemek seçer..Onun için hergün ne pişirsem diye kara kara düşünmekten gına geldii..

Bide annesinin yemeklerini arıyo sanırım..altlı üstlü oturuyoruz. git annende ye diyorum onu da kabul etmiyo..Ne yapıcam bilmiyorum..Zayıfladı kocacım yaa

tabiki hayır..ama zaten yemek secen biri değildir eşim. ama mesela kuru fasulyeyi cok sever ama ben sevmediğim için hiç yapmadım şimdiye kadar.
et yemeklerine bayılır,canı istediği zaman kendi istediği şekilde yapar. mantar sevmez ben severdim ama mantar da yapmadım hiç.. böyle tuhaf işte..

bende esimin sevdiklerini yaparim
Allaha sukur birkac sey disinda secmez yemek (domatesin kabugu, ette yag ve sinir)
ama tabiki kolayi var zoru var bende cogu zaman onun icin en zor ve zahmetli ama yemesi bi okadarda lezzetli yemekler yaparim
Sarmayi haftada bir, cig kofte vs cinsi seyler
Nedenini bilmiyorum dicem ama tahmin edebiliyorum
Onun karni doyunca benim gonlum rahatliyorrr :)

Tabi zaman zamanda yorgun olunca kolay ve lezzetli seyler yaparim cogu zamanda kendi kendime biseyler uydurrum cokta guzel olur..

eşim çok fazla yemek seçen biri değil ama yemek kültürlerimiz farklı o daha çok et bense sebze seviyorum ama yemeği ben yaptığıma göre yemek zorunda tabi onun sevdiği yemeklleride yapıyorum ama benim yaptıklarımda değişik olduğu için seviyor

esim benim elimden cikan her yemegi yer ornegin adam manti yemiyordu simdi manti yapsana der
corba icmiyordu patlican yemiyordu artik her turlusunu yer okadar cok sey seciyordu ki simdi ne koyarsam yiyor ama soylede bisey var kaynanami kotulemek gibi olmasinda onun yaptigi yemekleri bende yiyemiyorum zaten yemek degilde baska bisey yapiyo
sonuc olarak esimin begenisine gore yapmaya ozen gosteriyorum:) yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)

eşim hergün etsiz sofraya oturmaz bende eti hiç sevmem..arada hem kendime hem ona yapıyorum ama bazen bana da daral geliyor..ymantarı ağzına sokmaz mesela o yüzden güzelim mantarlı et soteleri falan iç yapamam...domates,salatalık ağzına sokmaz salata yaparken de ne koycağımı şaşırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…