Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Bu yaptıklarınızdan sonra sizi dövmek yerine terk etmeliydi.Ama kesinlikle terk etmeliydi.Kimse kimseye bu kadar zorbalık yapmamalı.

Evlerden ırak olun bide yazmışsınız ya ayrı ayrı piskolğa gittiğin gibi evlilkbterapistine gidin beraber birbirinizin kişiliğine zarar veriyorsunuz

Adama tokati yemis gitmis bide borekle icecek almis gelmis iyi valla sonra tripleriniz devam etmis adami delirtmissiniz resmen .esim ailesine karsi pasif diyorsunuz ya size karsida pasif dayak yeyip borek almaya gidiyor bide

Kocanız ciddi baskı altında sizin tarafınızdan. Ve kocanızıda yanlışa donulmeyen yollara itiyorsunuz. Şiddetinde açıklaması olamaz. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben mi yanlis anladim, gorumce mesaj atti diye adama vurdunuz mu? Gercekten boyle bisey varsa adam cennetlik katlandigi icin... simarik bencil birisiniz belli. Umarim adamcagiz kurtulur sizden ve eminim kurtulduktan sonra adak filan keser hayir yapar.

Ben eşini avcunun içine alıp her dediğini yaptırıp üstüne bide ailesiyle arasında tercih yaptıran kadınlardan hep korkmuşumdur. Yani bir insan ailesiyle siz istiyorsunuz diye neden görüşmesin? Yani eviniz ayrı yokunuz ayrı zaten arada bir görüşüp hep birlikte yiyip içmek, gülmek, eğlenmek bu sayede eşinizi de mutlu etmek neden zor geliyor size. Sürekli senin ailen senin ablan senin abin diye insanın başını yemezseniz herşeyi akşına bırakırsanız bence çok daha mutlu bir evliliğiniz olacaktır. Ne boş işler bunlar ya üç günlük dünya yazık sizin gibi cahil insanlar yüzünden bi hayat, bi aile yok oluyor!!!

Ayril da adamda kurtulsun yazık acıdım valla
Ayrıca ilk vuran da sizsiniz bi yardımmı alsanız

Yaaa bi git.. Küfür.edcem şmdi terbişem müsaade etmiyor.. senih kocan iyi de sen kötüsün hemde çok kötüsün ... Ve ben eşimin ailesiyle aynı apartmande oturuyorm hiçbir.zaman görüştürmemek gibi bir düşüncem olmada alamazda.. Nasıl benim ailem varsa onun da var.. Senin ben olmayan beynine ... neyse... iyice sinirlendim.yemin ediyorum ki

Eşini döven erkekler bunu erkeklik saymıyor mu? Sadece ezikliklerini birinin üzerinden tatmin ediyorlar halbuki. Böyle yaşamayı kim kendine yakıştırir. Yani insan kendini de biraz bir geliştirir
Hayirdir siz nie bana saldirdiniz ben nerde erkekleri savundum siddet ten dolayi 10 yillik evlilimde tek tokat yemedim bilmem ben koca dayagi babadan bile yemedim siddet in herturlusu assalik kompleksidir benim yorumum konu sahibine kocasini dovuyo ozur diliyo tekrar dovuyo kocasi bunu dovuyo ozur falan gene dayak saçma sapan iliski

Yok yalnis anladınız. Ben sizin yorumunuza katılarak yazdım. Konu sahibi nasıl yaptığını kadınlik olarak görüyorsa, bazı erkeklerde yaptıklarını erkeklik olarak görüyor. Yani size katılıyorum. Cok yanlış bi kadınlik/erkeklik anlayışla karşı karşıyayız bu durumda.

Bence bosanin ve eşiniz kurtulsun sinirinizi çok zorluyosunuz ağır bir şekilde tahrik ediyorsunuz benimde goruncelerim laf la dalasmalarimiz olur ben sorunumu gorumcemle halleder eşimin yanına geçerim gorumcemle aramda olan şeyleri ne ben nede gorumcelerim gidip adama yetistirmeyiz yani ne demek senin korkundan sen istemiyorsun diye bacilariyla görüşmüyo. Esinizde büyük hata var sizi dinlemekle

Ya profesyonel destek alın hem kendiniz hem de eşiniz rahat etsin ya da boşanın en azından eşiniz rahat etsin.

Esinde hiç hata yok adam onca şeye rağmen gitmis yine istediklerini almış dayagina rağmen. Gorumcen mesaj attıysa eşinin suçu ne onlar kardeş. Sana öfke kusanlara tanam da nasıl kontrol altına alacağım yazmissin hala.. ona sevgi ve saygı duyarak sevgisini kazanarak ortak bir noktada buluşmayı demlneyeceksin Dovmeyle vurmayla olmaz.

Allah eşinizin yardımcısı olsun çok zor sizinle yaşamak ne kadar önemliymiş para hayatınızı tamamen para üstüne kurmussunuz adam her istediğiniz yapmış daha ne yapsın resmen işkence ediyorsunuz inşallah iş işten geçmeden aklınız basinizagelir

Şiddet konusunda tek yorumum kimsenin kimseye şiddetin hiç bir şeklini göstermemesi gerektiğidir. Fiziksel şiddetten bahsetmişsiniz, onun yaptığı da sizinki de yanlış.

Farkındasınız bilmiyorum ama siz kocanıza psikolo şiddette gösteriyorsunuz. Muhtemelen ailesine karşı çok kinlenmişsiniz, bu yüzden yaptıklarınızı farkında değilsiniz. Ama eşinizi çocuk gibi devamlı takip etmek, devamlı uyarmak ona psikolojik şiddetinin parçası. Adama biraz saygı duyun ve alan tanıyın. İlla takip edecekseniz gizliden edin güvenmiyorsanız. Ama o onun ailesi, onun fikrini değiştiremedikleri, sizden uzaklaştıramadıkları sürece atamazsınız.

Onlar da oğluna, abisine saygı duymuyor, siz de kocanıza saygı duymuyorsunuz.

Adam seni boşar zaten tez zaman da senin boşanmana gerek kalmadan
Valla az bile yapmış sana baskasına yapsan bi tokatla yırtamazdın yat kalkta dua et
Annesine anlatsa anında alırmış mış eşinden
Ayy göçüm anlatta alsın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…