Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Eşiniz haksızken siz de haksızsınız. Siz de şiddet uyguluyorsunuz. Tamam sizin gücünüz eşinizinki ile bir değil. (Şiddeti savunmuyorum yani siz vurduğunuz için o da vuruyor haklı demiyorum ki o vurmamalıydı. Şiddet kesinlikle bir çözüm değil, gurur kırıcı ) Ama siz de psikolojik olarak insana şiddet uyguluyorsunuz yazdıklarınıza bakılırsa.
Bence önce dönüp bi kendi hatalarınıza odaklanıp onları çözmeye çalışın. Bu şekilde davranarak önce kendi huzurunuz olmak üzere evinizin huzurunuzu da bozmuş oluyorsunuz. Sinirlerinize, öfkenize engel olup oturup düşünün. Kendi hatalarınızı gözden geçirerek çözüm odaklı yanaşın olaya. Ondan sonra bakın eşinizin size tavrı değişiyor mu değişmiyor mu.. Ayrıca eşinizin ailesi ile olan ilişkisi eğer ailesinin size zararı yoksa sizi ilgilendirmez.

Sen esine tokat atarken haklisin. Ama esin sana tokat atarken yaptiklarim bana vurmasini hakli kilarmi oylemi allah esine sabir versin..

Ne deseniz haklısınız hatalarımı biliyorum. Ben onu kontrol altına almadığımda ailesi alıyor. Malesef böyle biri. Sinirlerini bozmadan nasıl yaparım bunu
Bakın online olur, corona bitince olur çok acil hemen evlilik terapisti, ilişki danışmanı bulun. Düzenli olarak gideceksiniz. İkinizin de destek alması lazım. Normal bireyler olun önce. Sonra evlilik hayatınız da yoluna girer. Yoksa bosanirsiniz zaten. Başkasıyla evlenseniz bile aynı sorunları yaşamaya devam edersiniz. Önce kendinizi düzeltin

Siz adama vurdunuz , defalarca tokat attınız ama sorduğunuz şey onun size vurma hakkı var mıydı öyle mi ? Yazık adam evlenip yuva kuruyorum diye sevinmiştir ama yaşadığına bak resmen cehennem . Kocanız düzelmez ! lütfen darp raporu alıp boşanma davası açın da adamı kurtarın kendinizden .

Normalde şiddet gören kadına üzülürdüm de burada yazık adamcağız hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kalmış. Öncelikle siz tedavi olun ve şu hastalık durumları bittiğinde iş bulun. Boşluktan neye saracağınızı şaşırmışsınız.

Siz de eşinize şiddet uyguluyorsunuz. Psikolojik şiddet de var fiziksel de. Yerlere camlar atılıyor bilmem ne. Sürekli bir manipülasyon. Kadının erkeğe uyguladıgı şiddet olmuyor mu? Cevap hayır bu arada kendini savunma dışında hiçbir şey şiddeti meşru kılmaz.

Ikinizde siddet konusunda hatalisiniz ama esinizin 1 hatasi varsa sizin 5 hataniz var gorumcenizin attigi msj yuzunden esinize tokat atmakta ne demek siz pisman oldunuz mu pekj davranislariniz yuzunden,kocaniz hic olmassa pisman olmus gibi duruyo ayrica adamla dalga gecer gibi bana borek al diyip bukezde aldiklarini yere vuruyosunuz acik konusmak gerekirse sizin davranislariniz pek anlayamadim...

Eşim böyle biri ben sussam onları dinleyecek ne yapmam lazım sizce
Hanımefendi siz sıkıntılı misiniz? Eşini kontrol altına niye almaya çalışıyorsunuz? Kontrol altına almak diye birsey yok. Onun kendi başına bir birey olmaya ihtiyacı var. Aynı şekilde sizin de. Ne sevgi ne saygı ne sınır var aranızda. Eşiniz çocuk mu da herseyi kontrol edeceksiniz? Kontrol altına almak YOK.

Ben almasam ailesi alıyor çünkü

Bu bir ilişki ve iletişim değil.
Böyle eşimi nasıl kontrol ederim? Nasıl her dediğimi yaptırırım? Sözümden çıkmamalı demek, ben ruh hastasıyım, psikolojik tedaviye ihtiyacım var, karşıdaki insana eziyet etmekten hoşlanıyorum, gerçel iletişim, etkileşim ve ilişki nasıl bilmiyorum demek.

Eşinizi birilerinin kontrol etmesine ihtiyacı olmamalı, sizin de başka konular konuşabilmeniz ve onu kontrol etmeye ihtiyacınız olmaması lazım.

Siz bir süre gidip tedavi olun. Eğer hala bu düşünceleriniz varsa karşıdaki insanı salın. Normal değilsiniz.

Durduk yere vurmak ne demek? Sürekli laf sokmak vs.

Hayat ve evlilik bu değil ki?

valla kocan hiçte onları dinlemiyor dinlese altınları bozdurup arabayı üzerine yapmazdı ,
sana laf sokuyorlarsa snede onlara sok , adamın ne kafasını yiyorsun ,
adam ailesiyle görüşmek istemiyorsa görüşmesin yada sen görüşme ,

ayy ne biçim konunun içine düştüm allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…