Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

eşine saygı duymayan, ailesinden koparmaya çalışan, normal bir kandil mesajı yüzünden eşine tokat atan bir insanın "boşanmalı mıyım?" demesi değişik. eşinizin bunca zaman sizden boşanmaması daha da değişik.
şiddet sadece erkeğin yaptığı birşey değil derim hep, haklı çıktım bir kez daha. adama daha belki de uyur uyanıkken şiddet uygulayan sonra da börek ısmarlayıp "benim her dediğimi yapar" diyen biri olarak bence gerçekten bir psikolog hatta psikiyatrist ile görüşmelisiniz.

Ne deseniz haklısınız hatalarımı biliyorum. Ben onu kontrol altına almadığımda ailesi alıyor. Malesef böyle biri. Sinirlerini bozmadan nasıl yaparım bunu
Ailesinden ne farkıniz kalıyor o zaman?
Eşinize kontrol altına almak ne demek?
Çocuklarımıza bile yapmıyoruz bunu biz. Kontrol altına aldığınız koskoca adama saygı duyamazsınız. Saygı duymadığınız için de bu kadar saçmalarsınız.
Şiddetin normal görülmesi için bir sebep olamaz ama eşiniz için en doğrusu sizden ayrılması olur.
Ne diye çekiyorsa bu saçmalıkları.
Sadece kadınlar değil erkeklerde sizin gibi kadınlardan psikojik şiddet görüyor böyle.

hayır kabahatte adamın ailesini araması. sanki ceviz kabuğundan çıktı, arayacak heralde anasını babasını.
bi de görümce kandil mesajı attı diye delirmiş. onu hiç anlamadım.

hayır kabahatte adamın ailesini araması. sanki ceviz kabuğundan çıktı, arayacak heralde anasını babasını.
Şımarıklık başka birşey değil.

Peki eşiniz bi gün bu yaptiklariniz yüzünden yeter artık derse sevgiyi huzuru başka yerde ararsa tamam ailesinin yaptığı şeyler de iyi değil ama gidip konuşsanız otursanız eve geldiğinde güler yüz tatlı dille karşılayıp duygularınızı ona güzel şekilde anlatsanız ben sana böyle davranmak istemiyorum ama ailenin yaptıkları da normal değil birlikte asalım herşeyi deseniz daha makul olmazmi bu adam bir süre sonra sizden soğuyacak sevgiyi başka yerlerde arayacak belkide uzaklaşacak onunda size saygısı kalmayacak zamanla bu hep böyle gidip de sizin gönlünuzu almayacak bir ömür boyu kadın ve ya erkek b3n hep kızıyorum neden evliliklerinizi yıpratıp cennet bahçesine dönüşmesi gereken yuvaları kendinize ve eşinize cehennem edip bir evde iki nefret dolu insan olusturuyorsunuz yaptığınız şey çok yanlış

Çünkü sıkıntıları var konu sahibinin. Adam zaten eşiyle ailesi arasında denge kurmaya çalışıyordur. Kardeşi tabi ki mesaj atar. Yengeyle görüşmek zorunda değiller ki. Kardeşiyle küser barışır. Konu sahibinin derdi başka. Burda sanki kandil mesajı sorunmus gibi anlattı ama çok ciddi sorunları var karı koca olarak.

Eşinizin ailesi ile görüşmesine karışamazsınız. Siz anlaşamayabilir ve görüşmeyebilirsiniz ama görüşmelerine engel olma gibi bir hakkınız yok. Şiddet uyguladı diyorsunuz siz de eşinize hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Adamı neden kontrol altına almaya çalışıyorsunuz? İnsan kontrol altına alınabilecek bir canlı değildir. Siz evliliği bitirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu şekilde davranırsanız çok geçmeden olaylı bir şekilde ayrılırsınız. Adam yaptıklarınıza iyi dayanmış. Bu kadar baskı ve şiddete kimse tahammül edemez.

Şımarıklık başka birşey değil.

ağzım açık okudum yeminle. kandil mesajı için adamı daha sabahın köründe tokatlamak nedir ? hangi ruhsal problem bir insanı bu noktaya getirir. herkes korkuları var, kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil ama bunun arkasına sığınıp kimse kafa göz girmiyor kocasına.

Bence boşan adam da kurtarsın ailesi de.. Nasıl insansınız çözemedim.. Madem o ailesiyle görüşemiyor siz de kendi ailenizi kardeşledinizi yok sayın dengesiz dengesiz hareketler.. Hem şiddeti siz gösteriyorsunuz asıl.. Hayır birşey değil siz adama vurmuşsunuz üste çıkıyorsunuz ama o vurunça boşicam seni .. iğneyi önçe bi kendinize batrsanz

kandil mesajının nesi sorun olabilir zaten. bi de detay vermiş, herkese atılan standart mesajtı diye. arım balım peteğim gel elini öpeyim mi yazacaktı napacaktı. düşünmüş yollamış.
yollamasa bu sefer bir kandil bile kutlamayan görümceler olurlardır. sabah 9 da atmışmış. akşam 9da atsa ancak akıl etmiş derdi.
bayılıyorum kendi sorunlarını başkalarından böyle çıkaranlara.
hayır adam boşanma davası açsa, nafakasız sıyrılır işten psikolojik şiddet görüyor diye.

hiçbir şey şiddeti haklı kılmaz, başta sizin uyguladığınız sonrasında onun uyguladığı şiddeti.
kusura bakmayın ama çekilecek çile değilsiniz, öncelikle sizin sonrasında ikinizin tedavi olması gerekli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…