yardııım lütfeeeen eşimin bayan iş arkadaşı sorunu

Üslubunuz gerçekten hoş değil, öfkeyle yazmışsınız belli.

Diğer kadın başkalarının eşini ayartmaya çalışan bir tip bile olsa buna dur demesi gereken eşiniz, eğer eşiniz yüz vermeseydi o kadın canı istesiğinde arama cesareti göstermezdi.

Evde kalmış ne demek ne kadar ayıp, her insanın bir nasibi var erkenden evlenenler marifetli oldukları için değil evlenme saatleri geldiği için(alın yazısı) evleniyor.

Eşinizi masum göstermek için uğraşıyorsunuz ama fısır fısır konuşması hiç masumca değil, gözünüzü dört açın.

Benimde eşimi arayanlar oluyor bayan erkek, bende kıskanıyorum ama eşim hemen telefonu uzatır al sen konuş sen aç der. Sizin eşiniz telefonu sizden kaçırıyor!

Kadin burada evli is arkadasini geceleri arayip aile huzurunu bozuyor siz daha üslup iğrenç ,kapali acik muhabbeti yapıyorsunuz diyorsunuz konu sahibine.Biraz fazla detaya girmiş sadece..ne desin örtülü digeride örtüsüz mu desin hayret bir şey. Konunun neresine takinilmis .Ayrıca bana boyle yapan bir kadin için üslup filan da tanimam ,ne saygiymis pesss!

Son düzenleme:
Kariyer sahibi bir kadın senin kocana sümüğünü atmaz.
Beni asıl kafayı kocişle bozmuş buldumcuk kadınlar ürkütüyor.
xenforo-smilies-kk14.gif
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Birde şu var o kadının aramasından rahatsız oluyorsam ve eşim buna bir çare bulmuyorsa direk rahatsız eden kadınla konuşur haddini bildiririm tabi buna göz yuman eşiminde haddini bildiririm!

Madem evde kalmış neyinden korkuyorsunuz ?

O kadın sizin göbekli kocişinize kalmamıştır emin olun bu bir.

Kadın eşinize tecavüz etmiyori eğer dediğiniz gibiyse ki şüpheliyim , eşiniz de flört ediyor. Eşinizin tasmasından tutun yiyorsa , elin kadınlarına suç bulmak kolay di mi??

yorumlar harika göbekli kociş,,, sümük atmazzz falan süperr:KK53::KK53:
su an yaratıcı bır tepki bulamadıgım için arkadaslırı tebrık etmekle yetıneyim ben

uslup çirkin gerçekten

arkadaşmışlar iş yerinde diğerleri o acıksacık giyinn kız yüzünden buna kötü davrnıyormuş kendini yalnz hissediyormuş eşime sığınıyor haspam onunla teselli oluyor bnmki de ona destek cıkıyormuş falan filan.tehlikeli yakınlasmalar bunlar
Canım ya sen bi kafanı topla sakin düşün;
Sen eşine güvenmiyosun
eşinin karşısına çıkan her bayan hasba değil, 35 ine gelen herkeste erkek avcısı değil.
Kariyeri sahibi bi bayan olarak senin eşin gibi kaç tanesini reddetmiştir:cool:

Canim benim sinirle yazmış üzerine çok gitmeyin herkes kendine göre düşünüyor. Bence sen akıllıca davranip kavga etmeden bu konuyu çözmelisin kadınla hiç muhattap olma,senin muhattabin eşin. Bu konuda rahatsızlığını ciddi ciddi anlat ve yaninda kadini arat beni aksamlari ve is dışındaki konularda arama dedirt.diğer türlü sinirine hırsına yenik düşersen adın günah almış huysuz kadına çıkar.:110:

iyide yanında konuşuyor işte...
niyet kötü olsa çaktırmamaya çalışmazmıydılar....
ve hadi diyelim ki dertleri sadece ego şişirmek ikisinin...
yinede kocan suçlu yinede kocan suçlu
tamam kadının da % 1 lik payı var tabi

bana hakaretvari konuşan ve saldıran arkadaslar acaba kendileri de evli erkeklerle kanka muhabbetine girip ayartmaya mı calışıyor merak ettim.ve baslarına böyle bir şey gelmesini de cenabı haktan canı gönülden niyaz ediyorum

bana hakaretvari konuşan ve saldıran arkadaslar acaba kendileri de evli erkeklerle kanka muhabbetine girip ayartmaya mı calışıyor merak ettim.ve baslarına böyle bir şey gelmesini de cenabı haktan canı gönülden niyaz ediyorum
Kimse sana hakaret etmedi üslubunun yanlış olduğunu dile getirdik ki şu mesajın bile ne kadar haklı olduğumuza kanıt.

ey müslüman türk kadını bn sokak agzıyla konuşmam cok sinirlennce doğaldır calışmasam da bn yüksek lisans mezunu bir bayanım nerde ne yapılır nasl konuşulur bilirim uslüp benden sorulur fakaaaaaat söz konusu yuvam ve cocuklarımın geleceği mutlulugu ise sokak agzına da girerim orman ağzına girip aslan olup kükrerim yıkarım da ortalığı...Allahtan başka kimseyi tanımam.nokta

Birincisi kendi saçma sapan meselelerinizde allahın adını ağzınıza almayın.
O zaman sana senin üslubunla cevap verelim,
Geçmişte sende evli bir erkekle olmuşsun, ikinci kadın olmuşsun başkasının yuvasına göz dikmişsin,
Birileri de senin için niyaz etmiş, Bugün de o ah çıkıyor senden.
Gerçi atı alan üsküdar'ı geçmişte sen hala kocam kocam :)
Senin eşin istemeseydi bakalım arayabiliyor muydu o kadın.
Ama sana az bile.

ayrıcada kocamla sabahın köründe o kız yüzünden kavga edince aradım konuştum kızla.bilginize

Ha ha ha sen de çok komiksin benim vicdanım rahat.

Bunun neden saldırdığı belli,
Kaşınıyor boynuzları rahatlmaya çalışıyor da yemezler.
Belliydi üslubundan nasıl biri oldugu.
Yüksek lisans yapmış kadın zahmet edip araya iki sesli harf koyamıyor o da ayrı mesele. :KK53::KK53:

ayrıca kocam göbekli falan değil dal gibi.bende güzel bir bayanım o hatundan da güzelim elhamdüllilah bilginize...

kadın ne kadar suçluysa kocanda o kadar suçlu buna benzer bir olayı ben yaşadım eşimide kızıda rezil ettim herkesin içinde ki eşime göre ben yanlış algılamışım abartmışım sadece arkadaşça konuşmalarmış 1 yıllık kocam watsapp ı bilmeyen 1 hafta elinden teli düşürmeyen adama dönmüş benim en sevdiğim şiiri kıza yazmış bende abartmışım açtım ağzımı yumdum gözümü ohhh içim rahatladı kıza çalıştığı okulda üstü kapalı laf soktum eşimide arkadaşlarının yanında rezil ettim şimdi watsapı unuttu adam o kıza o rahatlığı eşin vermiş erkek o fırsatı vermezse bayan cesaret edemez hiç birşeye eşini çek köşeye uyar yetmezse kızıda uyar

Back
X