- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 53
- 28
- Konu Sahibi khilall214
-
4-5 saat olmasa da 1-2 saat olabilir. Size gelip bakarsa biraz daha uzun olabilir. Evlilik yıpranıyor malesef. Bizim aileler uzakta, haftasonu 1-2 saat bırakmayı o kadar isterdim ki.Sorum şu, normalde çalışan biriyim fakat 3 ay boyunca evde olacağım ve 5 aylık bir oğlum var, oğlum üzerinize afiyet dünyanın en yaramaz ve huysuz çocuklarından biri, yemek yemeye bile zamanım olmuyor, eşim de evde bu sıralar, ama bebek tüm hayatımızı eline aldı oturup karşılıklı konuşamıyoruz bile onunla.. Eşim kayınvalidemden yardım alma taraftarı diyor ki en azından günün 4-5 saati oraya bırakalım biz de dinlenelim tüm düzenimiz bozuldu kendimize gelelim diyor. Kayınvalidem dünya tatlısı bakımından yana hiç şüphem yok fakat annelik iç güdüsü ben bakayım diyorum kendimi paralasam da inat ediyorum bırakmamak için, eşimle tartışmaya başladık artık bu konuda ciddi ciddi. Beni böyle yıpranmış yorgun bitkin görmek istemiyormuş neden inat ediyormuşum yardımları reddediyormuşum, gurur yapıyormuşum vs. Siz olsanız evde olmanıza rağmen biraz kendinize zaman ayırıp dinlenmek adına bırakır mıydınız 4-5 saat kayınvalidenize yoksa hayır çocuğumun yanında olmak daha önemli o annesini ister yanında, ben kendimden geçerim onu bırakmam mı derdiniz ? Evliliğimiz de baya yıprandı bizim çocukla birlikte
Her gün olmamak durumunda arada bir kaç saat bırakıp eşimle birşeyler yapmak hoşuma gidebilirdiSorum şu, normalde çalışan biriyim fakat 3 ay boyunca evde olacağım ve 5 aylık bir oğlum var, oğlum üzerinize afiyet dünyanın en yaramaz ve huysuz çocuklarından biri, yemek yemeye bile zamanım olmuyor, eşim de evde bu sıralar, ama bebek tüm hayatımızı eline aldı oturup karşılıklı konuşamıyoruz bile onunla.. Eşim kayınvalidemden yardım alma taraftarı diyor ki en azından günün 4-5 saati oraya bırakalım biz de dinlenelim tüm düzenimiz bozuldu kendimize gelelim diyor. Kayınvalidem dünya tatlısı bakımından yana hiç şüphem yok fakat annelik iç güdüsü ben bakayım diyorum kendimi paralasam da inat ediyorum bırakmamak için, eşimle tartışmaya başladık artık bu konuda ciddi ciddi. Beni böyle yıpranmış yorgun bitkin görmek istemiyormuş neden inat ediyormuşum yardımları reddediyormuşum, gurur yapıyormuşum vs. Siz olsanız evde olmanıza rağmen biraz kendinize zaman ayırıp dinlenmek adına bırakır mıydınız 4-5 saat kayınvalidenize yoksa hayır çocuğumun yanında olmak daha önemli o annesini ister yanında, ben kendimden geçerim onu bırakmam mı derdiniz ? Evliliğimiz de baya yıprandı bizim çocukla birlikte
Çocuk emmiyor biberonla besleniyor. Uyumuyor da gündüzleri çok yaramaz dediğim gibi5 aylık çocuğu günde 4-5 saat bırakmak nedir yaa,zaten bu çocuk uyuyor eg bütün gün kv de olacak nerdeyse. Eşiniz saçmalamış kendi uğraşmak istemiyor sizin uzerinizden algı yapıyor.
He işiniz olur bir şey olur bı gezmeye gidilecektir kısa süreli vb bırakırsın 1-2 saat ok, ama hergun düzenli 4-5 saat ne alaka . Bu çocuk emmiyormu ,nasıl duracak o kadar. Çok seni düşünüyorsa kendi ilgilensin eşin, sen yat dinlen vs .
Dediğim gibi kendi uğraşmak istemiyor ,sözde sizi düşünüyor ayağına anasına baktirtacak.
Sizin içiniz rahat ediyorsa sorun yok o zaman.nasil istiyorsanız tabiki öle yapinÇocuk emmiyor biberonla besleniyor. Uyumuyor da gündüzleri çok yaramaz dediğim gibi
Sorum şu, normalde çalışan biriyim fakat 3 ay boyunca evde olacağım ve 5 aylık bir oğlum var, oğlum üzerinize afiyet dünyanın en yaramaz ve huysuz çocuklarından biri, yemek yemeye bile zamanım olmuyor, eşim de evde bu sıralar, ama bebek tüm hayatımızı eline aldı oturup karşılıklı konuşamıyoruz bile onunla.. Eşim kayınvalidemden yardım alma taraftarı diyor ki en azından günün 4-5 saati oraya bırakalım biz de dinlenelim tüm düzenimiz bozuldu kendimize gelelim diyor. Kayınvalidem dünya tatlısı bakımından yana hiç şüphem yok fakat annelik iç güdüsü ben bakayım diyorum kendimi paralasam da inat ediyorum bırakmamak için, eşimle tartışmaya başladık artık bu konuda ciddi ciddi. Beni böyle yıpranmış yorgun bitkin görmek istemiyormuş neden inat ediyormuşum yardımları reddediyormuşum, gurur yapıyormuşum vs. Siz olsanız evde olmanıza rağmen biraz kendinize zaman ayırıp dinlenmek adına bırakır mıydınız 4-5 saat kayınvalidenize yoksa hayır çocuğumun yanında olmak daha önemli o annesini ister yanında, ben kendimden geçerim onu bırakmam mı derdiniz ? Evliliğimiz de baya yıprandı bizim çocukla birlikte
İsterse altın tahtta oturtsun çocuğumu ama yine de 4-5 saat 5 aylık bebeğimi kimseye bırakmam. Bedensel ihtiyacını biberondan karşılayabilir ama manevi ihtiyaç ne olacak?Çocuk emmiyor biberonla besleniyor. Uyumuyor da gündüzleri çok yaramaz dediğim gibi
5 aylik cocugumu kimseye birakmam birakmadim.Sorum şu, normalde çalışan biriyim fakat 3 ay boyunca evde olacağım ve 5 aylık bir oğlum var, oğlum üzerinize afiyet dünyanın en yaramaz ve huysuz çocuklarından biri, yemek yemeye bile zamanım olmuyor, eşim de evde bu sıralar, ama bebek tüm hayatımızı eline aldı oturup karşılıklı konuşamıyoruz bile onunla.. Eşim kayınvalidemden yardım alma taraftarı diyor ki en azından günün 4-5 saati oraya bırakalım biz de dinlenelim tüm düzenimiz bozuldu kendimize gelelim diyor. Kayınvalidem dünya tatlısı bakımından yana hiç şüphem yok fakat annelik iç güdüsü ben bakayım diyorum kendimi paralasam da inat ediyorum bırakmamak için, eşimle tartışmaya başladık artık bu konuda ciddi ciddi. Beni böyle yıpranmış yorgun bitkin görmek istemiyormuş neden inat ediyormuşum yardımları reddediyormuşum, gurur yapıyormuşum vs. Siz olsanız evde olmanıza rağmen biraz kendinize zaman ayırıp dinlenmek adına bırakır mıydınız 4-5 saat kayınvalidenize yoksa hayır çocuğumun yanında olmak daha önemli o annesini ister yanında, ben kendimden geçerim onu bırakmam mı derdiniz ? Evliliğimiz de baya yıprandı bizim çocukla birlikte
Kimse dediğimiz eşimizin annesi5 aylik cocugumu kimseye birakmam birakmadim.
İyi de gündüz uyumamak için çok küçük değil mi?Çocuk emmiyor biberonla besleniyor. Uyumuyor da gündüzleri çok yaramaz dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?