Yardım edebilirmisiniz

Asdferg

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
257
83
18
Eşime düşkün biriyim oda bana düşkün ama annesine daha düşkündü geçen sene annesini kayabettik kanserden biraz kafası dağınıktı hergün dışarda arkadaşlarıyla gece 12 de 1 de geliyodu eve hergün bu yüzden tartışıyoduk bu seferde içimden alıyodu 4 ay önce riskli bi hamileliğim olduğunu öğrendik 3 buçul aydır arkadaşlarıyla haftada 1 kez çıkmaya başladı rahatlamıştım hamileliğimde risk kalkınca tekrar çıkmaya başladı haftada sadece 2 gün evde yemek yiyo en erken 11 de geliyo arkadaşlarım da çalışan yada bekar insanlar aileleriyle yaşıyolar akşamları bi yere gidemiyorum evde tek başıma durdukçada artık kendimi değişik hissetmeye başladım sanki hergün aynı güne uyanıyorum eşimin kalbini kırmadan nasıl birazda benimle vakit geçirmesini sağlayabilirim konuştum evde tek başıma yapamıyorum diye ama bende sıkılıyorum ben ne yapıyım diyo

Beraber bir yerlere çıkın? Zaten sizin oralarda yasak yok mu ya?

Pandemi zamanı her yer kapalı yasaklar var nereye gidiyor ki eşiniz bu zamanda bir de sizi bırakıp bırakıp düşüncesiz

Şimdi yasaklar kalktı eşinizle konuşun benle mi evlendin arkadaşlarla mi diye tepki verin bu kadar sessiz olmayin bide bana düşkün diyorsunuz bumu düşkünlük

Herkes yasagı düşünmüş ama zaten yasaklara uyan kesim çok çok az..
Belki evde arkadaşlariyla takiliyordur eşiniz herneyse asıl sorun bu kadar sizi yanlız birakmasi

Adam otel olarak görüyor evi sanırım

Allah korusun sizin anneniz vefat etseydi kafamı dağıtmaya gidiyorum diye çıkıp çıkıp gece yarıları eve dönebilir miydiniz ?

Haftada bir iki gece arkadaşlariyla vakit geçirsin ama her zaman olmaz
Birlikte eşinizin de hoşlanacağı şeyler yapsanız ?
Onun seçtigi filmi izlemek,beraber futbol maçı izlemek,bilgisayar oyunu oynamak gibi
Bu sürede de eşinizi çok darlamadan,sürekli şikayet etmeden biraz zaman geçirin belki dışarı çikmalardan vazgeçer

Yasaklar varken nereye gidiyor, nasıl dönüyor?

Geçmiş olsun size, bu huyundan zor caz gecer

Pandemi zamanı her yer kapalı yasaklar var nereye gidiyor ki eşiniz bu zamanda bir de sizi bırakıp bırakıp düşüncesiz
Arkadaşının evinde okey oynuyolar görüntülü aramasam bende inanmıycam ama her seferindede açıuo ilk çalışta

Arkadaşının evinde okey oynuyolar görüntülü aramasam bende inanmıycam ama her seferindede açıuo ilk çalışta
Dediğim gibi düşüncesiz bu dönemde hem kendi sağlığını hiçe sayıyor hem.sizi hem bebeğinizi bütün bunları gec sizi ihmal ediyor sizde evde onu bekliyorsunuz bana düşkün diyerek

Şimdi yasaklar kalktı eşinizle konuşun benle mi evlendin arkadaşlarla mi diye tepki verin bu kadar sessiz olmayin bide bana düşkün diyorsunuz bumu düşkünlük
Normalde her istediğimi yapar sevgisini gösterir ama tek sıkıntısı bu söyledim dediğinizi ama fayda etmedi

Bütün erkekler mi böyle acaba? 2.hamileliğimde düşük riskimden dolayı kanamam oldu ve hastaneye yattım. Eşim,görümcemi yanıma getirip,kendisi arkadaşlarıyla her hafta yaptığı halı saha maçına gitmişti. Evet belki daha iyiydim ama yine de bırakmaması gerekirdi. Şimdi sizinki de aynı hesap... Ne diyebilirim ki? Sizi çok iyi anlıyorum.Çok yalnız kalmışsınız. Ancak bu konuşularak çözülemiyor,defalrca denedim,3 4 gün iyi,sonra bidaha aynı... Kıymet bilmesi için ayrı yaşamamız gerekliymiş,şu an işim dolayısıyla 1 yıldır ayrı yaşıyoruz ve güzel dönüşümler var. Size elbette gidin demiyorum ama bence konuşmayın da... Siz de kendinizi ondan mahrum bırakın,aramayın,neden geç geliyorsun demeyin,umrunuzda değilmiş gibi davrnaın. Bir de böyle deneyin.

Normalde her istediğimi yapar sevgisini gösterir ama tek sıkıntısı bu söyledim dediğinizi ama fayda etmedi
Anladım ama çocuğunuz olunca da sizi bırakıp gidicek o zamanda bebekle kalacaksınız artık evli bakarken ne yapıyorsa artık bitti tamam arkadaşlarıyla görüşsün ama sorumlulukları var artık bunuda unutmasın

Sürekli maç izliyoruz bazen film dizi izliyoruz ama arkadaşlarının baskısı biraz zorluyo eşinden korkuyor kılıbık filan diyolar gitmediği zaman

Konuşmamayı denedim ilgilenmedim gereksiz yere trip atıyosun dedi bazen diyorum annemgile gidiyim 1 hafta kalıyım bu seferde annemgile yük oluyomuşum gibi geliyo bide yanlızlık korkusu olan bi insanım ama korktuğumu eşime söyleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…