yardım edermisiniz :(

Hayatlarından memnunlar demek ki...
7 yıl geçtiğine göre...

Taş olsa çatlardı dile kolay 7 yıl.

Bu saatten sonra da hiç karışmayın bence....

Zira siz de daha sorunun kimde oldugunu bilmiyorsunuz bile...

canım işte bi bilsek. yani ben bilmiyorum. aslına kızla aynı yaşlardayız bana açılsa bi dertleşse ben çözerim :))) ama hiç konuşmuyor. bazen anlatsın diye konu açıyorum. ama yokkk.

Bu evli insanlarin cok özel konusu, bence kimse karismamali.
Koskoca eriskin insanlar, kendi dertlerini kendi cözmeleri lazim.

Valla eğer kendileri birilerinden yardım istemiyorlarsa, bence bu durumu dışardan kimse çözemez...peki sen nasıl öğrendin bunu?????? İlla ki yardım etmek istiyorsan öğrendiğini kadına söyle ve birlikte çözüm arayın, aksi halde yardım etmek imkansız bence

Aynı sorun bizim bi yakınımızda da varmış. Kızın annesi de dahil herkes yeni öğrendi çünkü adam karısını gecen sene pat diye boşadı
Kadın vajinismusmus, adam hic bir zaman Dr a gitmeye ikna olmamış. Adam gay de degil hic bilirin da yok. Sanırım karısını aldatmış bile, simdi de başkasıyla evlilik hazırlığında.
Ve 11 yıl evlilerdi.
Bir erkeğin dayanması zor, bence gider eninde sonunda.

evet çok ince çizgi bunlar. yanlış bi hareket çok kötü sonuçlar doğurabilir.

evet ben konunun uzağındayım. ama bana da annesi akıl danıştı napabiliriz diye. malesef annesi de benim bildiğim kadar biliyor. önemli olan doktora gitmelerini nasıl sağlarız. ya da eşiyle konuşması için kızı nasıl ikna ederiz nasıl davranmamız lazım ?

(( Müdahale olmazsa bu işte böle uzayıp gidecek. şuan kız geç ama yıllar geçiyor. bu sorun çözülmezse boşanırlar. kızın ve adamın yıllarına yazık olacak..

erkeklik hormonu testesteron çalışmıyor olabilir
yoksa aynı yatakta yattığı karısını nasıl arzulamaz
normal değil!!

Son düzenleme:
Valla kadın kocasını karşısına alacak ve açık açık konuşacak, bu böyle olmaz diyecek. biz evliyiz, ama durumumuz çok anormal. ben gerçek bir ilişi istiyorum ve bunun çözümünü ben tek başıma bulamam. Adamı zorlayacak yani biraz, öyle şey mi olur ya, gerekirse boşanmayı teklif edecek kadın. yoksa zaten ilerleyen zamanlarda bu gerçekleşecektir!!!!! yani tek çözüm bu bence..

bende katılıyrum bence de böyle olması lazım. tabi o benim bildiğimi bilmediği için annesi cesaretlendirecek kızı. yoksa ben akıl verirdim. olmadı teddit etmesi lazım. Ya bilmiyorum. Bizim kızda da var bi pasiflik. ben olsam adamın burnundan getirmiştim :)))

ama aklıma şöylede gelmiyor değil. Belki konuştular ikisi. erkeğin gerçekten bi sorunu var. onu da eşine anlattı benim böle böle bi sorunum var. beni kabul ediyormusun dedi. kızda tamam dedi. belki de mutlu mesutlar.

her ne kadar dışarıdan evli bir çift gibi görünmeselerde kol kola girip yürümüyolar bile ( insan üzülüyor öyle görüne.

adam kadına yanasmıyor ortada vajınusmus yok anladıgım kadarıyla kımbılr kızcagız nekadar uzuluyordur,kendı aralarında mutlaka konusmuslardır bu durumu kkda bıle haftada 1bırlıkte olan ınsanlar kendıne dert edınıyor cozum yolu aranıyor, 7yıldır ustu kapancak halı yok ya pekı annesı ne dıyor?adamda ıstek mı yok mus bır rahatsızlıgı mı varmıs acaba:44:

( evet yedi yıl bu çok uzun bir süre.. istek yok bence. ama sen korkuyorsun diye yapmıyoruz diyomuş. çünkü ilk gece korkmuş kız. ondan sonra da bi daha bişey yapmamışlar.

( evet yedi yıl bu çok uzun bir süre.. istek yok bence. ama sen korkuyorsun diye yapmıyoruz diyomuş. çünkü ilk gece korkmuş kız. ondan sonra da bi daha bişey yapmamışlar.

çooooook ılgınc genelde ılk geceden sonra kadın ıstemez aklım almadı acıkcası

çooooook ılgınc genelde ılk geceden sonra kadın ıstemez aklım almadı acıkcası

anladığım kadarıyla bizim yapmamız gerekn kızın eşini doktora gitmesine ikna etmesini sağlamak. bu işi ondan başkası çözemeyeck. bence bi de kızın güvenini kırıyor. sen şöylesin sen bölesin diyerek. bi de kızın güvenini geri kazandırmamız lazım. başka yapacak ne var???

Herşey açık yazılmış zaten kadın doktora gitmiş eşinde sorun olduğu kanısına varmış doktorlar kadına yapmışlar muayeneleri zaten adamda gitmiyor. Adam ya iktidarsızdır yada olmuyordur yapamıyordur psikolojiktir. Adam yapabilse eşiyle yapar niye başkasına gitsinki. Ayrıca bu konuyu eşinden direk dinlemeden yorum yapmak çok saçma eşi kocasının neden yapamadığını yani sorunu biliyordur zaten, vajinusmus olsa bile kadın doktora gittiği için olay birşekilde çözülürdü. İlla bir erkek birine gitmek zorunda değil sonuçta sevişiyorlardır ama ilişkiye geçemiyorlardır belki bu konuyu ancak eşi çözer ikna eder kimse bişey yapamaz.

Kız vajinusmus arkadaşlar,
hala niye degil diyorsunuz anlamıyorum ki?

Neyse,
şu kısımdan sonra inandırıcı gelmedi.
İlk gece korktu da 7 yıl boyunca hiç mi denememişler?

Konu sahibi sen çok çok uzaksın bu çifte, pek bir şey bilmiyorsun.
O nedenle yardımcı olacagını da düşünmüyorum.

Bir de sanki kız senin yakının oldugu için kızı aklama,
eşini karalama peşindesiniz...

Halbuki bu durumda ne biri aklanır, ne de diğeri karalanır...

işte gerçek yardım o zaman gerçekleşir...

evet keşke konunun bu kadar uzağında olmasam.. evet kız benim yakınım ama aklama gibi bi niyetim yok. eğer vajinusmus olsa ki öyle çözüm daha kolay ki inş öyledir diyebilirim. ama bu sorunu erkeden dinlemediğim için ister istemez diğer tarafa doğru yöneliyorum.

aslında benim ricam şu biz onlara doktora gitmeleri için ne yapabiliriz. erkede veya bayanda belki ikisinde de.. ortada çözülmesi gereken bir sorun var. ve ikisinin birlikte haraket ederrek çözmeleri lazım. yardımsız ikisi de çözmüyor. çok ince bir çizgi olduğu için onları da kırmadan ne yapabiliriz.

e ilk gece olmayanlar çok vardır korkanlar falan .bi kere olmadı bidaha denememiş mi adam .yoksa kız hep kaçmış adamda sıkılmış mı orasını anlamadım .yani eğer adam sağlıklı bir erkekse 7 yıl dile kolay yani şimdi günahınıda almayayım ama olmuştur bence .ama eğer adamda problem varsa o zaman olmamıştır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…