yardım edermisiniz :(

badem_sekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
21
0
36
İstanbul
Merhaba,

Konuya nerden başlasam bilmiyorum. yakın akrabamın yedi yıllık evliliği boyunca eşi ile birlikte olmadıklarını öğrendim. Bu konular tabu olduğu için konuşmak dertleşmek çok zor malesef . ve tabi o benim bildiğimi de bilmiyor... bana anlatıldığına göre türk erkelerinin çoğunluğunda olduğu gibi eşi doktora gitmeye yanaşmıyor. Kız kendisi gidiyor doktorlarda eşinle beraber gel diyolar. bir tek kızın annesi büyük çaba sarfediyor. hatta damadını karşısına alıp konuşmuş bile ama olmuyor. artık annesi boşansa bile kızına bişey demeyecek ama kız eşini seviyor (!)... o yüzden boşanma gibi bişey de söz konusu değil... benim aklıma yatmayan şeyler de var ama taşlar bi türlü yerine oturmuyor. bi insan yedi sene birlikte olmazsa başkasına gider dimi. nasıl duracak ki. belki de gidiyordur. bilmiyorum.. ama oyle gece geç saatler kadar gezen dolaşan bi adam da değil. ne bileyim..

Şimdi benim asıl sizlerden ricam. nasıl davranmamız gerekiyor onlara karşı. nasıl ikna edeceğiz doktora gitmeleri için. bi akıl verin. ben işin içinden çıkmadım :44:

bence de erkek de belki kendi de biliyor. kız ilk gece korkmuş. ondan sonra da bişey olmamış. yani kızın üstüne atmış gibi. aslında birebir konuşma imkanım olsa sorunu anlayacağım ama bazen diyorum konuşayım ama ne bilim zor konular bunlar.

bi kadının bi erkele bunu konuşması çok zor hele karısı bile ikna edemediyse sizin konuşmanız ikna edici olmaz bence

karısı boşamakla tehdit etsin belki gider

sorun adamdaymış kız sevdiği için boşamıyormuş

Hayır sorun bayanda olarak biliyorlar,
vajinusmusmuş,
o nedenle de soruyor adam başkasına gider mi diye...
eşiyle birlikte olmuyor, başkasıyla olur mu diye..

Ama kız sevdiği için cinsellik olmasa da boşanmam diyormuş...

Ben böyle anladım.

Ben de diyorum ki kesin sorun bayanda mı,
adamda olmasın sakın emin misiniz diyorum...

adam ya gay, ya iktidarsız..... doktora gitmek onur meselesi gibi duruyo sanki !!! yani gizlediği bişey ortaya çıkıcakmış korkusu....ama 7 yıl boyunca bun saklamak da, çocukluk yani.... erkeklikte bir sorun yoksa eğer, doktora gitmeye ikna edebilecek tek kişi eşi..... eğer adamın eşini kaybetme korkusu yoksa adam kesin gay..........................................

Dogru anlamışım,
7 yıldır vajinusmusu nasıl çözememişler

Son düzenleme:
sorun erkekte olabilir çünkü görüyoruz böyle şeyleri erkek doktora gitmek istemiorsa altından çok yüksek ihtimal sorunun erkekte olduğu çıkıyor. Maalesef erkekler bunu kendilerine yediremediklerinden suçu eşlerine atıyor tedawi olmak istemiyor

Bu kadar yıl bu işe yanaşmayan adam bence boşanma tehdidini bile görmezden gelir arkadaşın dediği gibi kendi cinsine ilgisi olabilir mi acaba :18: ya da başka bir bayana aşıktı sırf onu unutmak için evlendi de aklından çıkartamadı mı :44:

Son düzenleme:

ben olayı çok yanlış anlamışım bu durumda adam gay değil. e tabi gitme ihtimalide çok yüksek 7 yıl uzun süre...

cnm yanlış anlamada bir erkek 7 yıl yapmadan durmuşsa daha önce de yaptığını hiç düşünmüyorum ben.bide detaya girmemişsin normal olarak tam ilişki mi yaşamıyorlar yada yaşıyorlarda belli bir noktadan sonrası mı gelmiyor bu cevaplardaa önemli.doktora gitmemeside çok saçma.eşine 7 yıl dokunmaması için bir sebep olmalı.hani aldatsa bile birlikte olur yani çözemedim ben.doktorada gitmemesi ilginç.belki başka yöne tercihleri vardır kim bilir.

hayır, adam eşiyle birlikte olmak istemiyor, ama 7 yıl boyunca istemiyorsa karısıyla değil de başkalarıyla birlikte oluyor mudur acaba diye soruyor..vajinismusluk yok ortada, kadın doktora gitmiş, annesine de söylemiş ya!!

Son düzenleme:

bende öyle düşünüyorum bu sorunu çözecek tek kişi eşi.(yani bayan). ama o da korkuyo galiba. vajinusmus da olabilir. ikiside birbirinden beter yani. biz dışarıdaki bireyler napabilir onu bilmiyorum. yoksa böle bi yedi sene daha geçecek sorun bende sende yüzünden. yani bi kişinin bu konuya el atması lazım. ama o da nasıl????

Siz ne yapabilirsiniz ki koca adamı karşınıza alıp konuşacak durumda değilsiniz ki...Sizin söylediğiniz gibi bu konular tabudur toplumda...Eğer eşi harici bu konudan haberdar olanların olduğunu bilirse ters tepebilir adamda...

YAnlış anlamayın ama siz bayağı uzağındasınız bana göre konunun. Belli ki yardımcı olmak istiyorsunuz ama kız gelip kendi derdini dahi açmamış size, siz de başkasından duyduklarınız ve tam emin olamadıklarınızı anlatıyorsunuz, sorunun ne olduğunu bilemeden buradan cevap bulmanız imkansız.

Siz ne yapabilirsiniz ki koca adamı karşınıza alıp konuşacak durumda değilsiniz ki...Sizin söylediğiniz gibi bu konular tabudur toplumda...Eğer eşi harici bu konudan haberdar olanların olduğunu bilirse ters tepebilir adamda...

Hayatlarından memnunlar demek ki...
7 yıl geçtiğine göre...

Taş olsa çatlardı dile kolay 7 yıl.

Bu saatten sonra da hiç karışmayın bence....

Zira siz de daha sorunun kimde oldugunu bilmiyorsunuz bile...

adamın gay olma ihtimali çok yüksek yani burda ben bi ara bi konuya denk gelmiştim. Yanlış hatrlamıosam kadın 6 aylık falan evliydi eşi ona yaşamıodu adamn gay olduuğunu anlamıştı sonradan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…