- Konu Sahibi badem_sekeri
-
Sorun kesin olarak bayanda mı,
emin misiniz?
Adamda olmasın sakın, doktora gitmediğine göre...
bence de erkek de belki kendi de biliyor. kız ilk gece korkmuş. ondan sonra da bişey olmamış. yani kızın üstüne atmış gibi. aslında birebir konuşma imkanım olsa sorunu anlayacağım ama bazen diyorum konuşayım ama ne bilim zor konular bunlar.
sorun adamdaymış kız sevdiği için boşamıyormuş
bence de erkek de belki kendi de biliyor. kız ilk gece korkmuş. ondan sonra da bişey olmamış. yani kızın üstüne atmış gibi. aslında birebir konuşma imkanım olsa sorunu anlayacağım ama bazen diyorum konuşayım ama ne bilim zor konular bunlar.
Hayır sorun bayanda olarak biliyorlar,
vajinusmusmuş,
o nedenle de soruyor adam başkasına gider mi diye...
eşiyle birlikte olmuyor, başkasıyla olur mu diye..
Ama kız sevdiği için cinsellik olmasa da boşanmam diyormuş...
Ben böyle anladım.
Ben de diyorum ki kesin sorun bayanda mı,
adamda olmasın sakın emin misiniz diyorum...
Hayır sorun bayanda olarak biliyorlar,
vajinusmusmuş,
o nedenle de soruyor adam başkasına gider mi diye...
eşiyle birlikte olmuyor, başkasıyla olur mu diye..
Ama kız sevdiği için cinsellik olmasa da boşanmam diyormuş...
Ben böyle anladım.
Ben de diyorum ki kesin sorun bayanda mı,
adamda olmasın sakın emin misiniz diyorum...
adam ya gay, ya iktidarsız..... doktora gitmek onur meselesi gibi duruyo sanki !!! yani gizlediği bişey ortaya çıkıcakmış korkusu....ama 7 yıl boyunca bun saklamak da, çocukluk yani.... erkeklikte bir sorun yoksa eğer, doktora gitmeye ikna edebilecek tek kişi eşi..... eğer adamın eşini kaybetme korkusu yoksa adam kesin gay..........................................
bende öyle düşünüyorum bu sorunu çözecek tek kişi eşi.(yani bayan). ama o da korkuyo galiba. vajinusmus da olabilir. ikiside birbirinden beter yani. biz dışarıdaki bireyler napabilir onu bilmiyorum. yoksa böle bi yedi sene daha geçecek sorun bende sende yüzünden. yani bi kişinin bu konuya el atması lazım. ama o da nasıl????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?