- Konu Sahibi badem_sekeri
-
evet keşke konunun bu kadar uzağında olmasam..evet kız benim yakınım ama aklama gibi bi niyetim yok. eğer vajinusmus olsa ki öyle çözüm daha kolay ki inş öyledir diyebilirim. ama bu sorunu erkeden dinlemediğim için ister istemez diğer tarafa doğru yöneliyorum.
aslında benim ricam şu biz onlara doktora gitmeleri için ne yapabiliriz. erkede veya bayanda belki ikisinde de.. ortada çözülmesi gereken bir sorun var. ve ikisinin birlikte haraket ederrek çözmeleri lazım. yardımsız ikisi de çözmüyor. çok ince bir çizgi olduğu için onları da kırmadan ne yapabiliriz.
e ilk gece olmayanlar çok vardır korkanlar falan .bi kere olmadı bidaha denememiş mi adam .yoksa kız hep kaçmış adamda sıkılmış mı orasını anlamadım .yani eğer adam sağlıklı bir erkekse 7 yıl dile kolay yani şimdi günahınıda almayayım ama olmuştur bence .ama eğer adamda problem varsa o zaman olmamıştır .
Neden bu işi bu kadar görev edindiniz sizden ısrarla yardımmı istiyorlar?
kızın annesi yardım istedi. ne yapabilirz diye. benimde aklıma takıldı. çok düşündüm çıkmadım işin içinden. buraya yazrsam belki bi yardım alırım diye düşündüm. annesi de üzülüyor bu duruma. yazlığa gitmişti. oradan telefonla aradı. ne oldu aklına bişey geldimi diye. benim gittiğim kadın doğum doktoru var. ona sor dedi. bende bişey diyemedim.
aklıma gelen şeyler. kızın eşiyle konuşup ikna etmesi. başka bişey yok. ya da psikolojik destek alacaklar.
Ayy uyuz oluyorum bu annelerin nane olmasına yaa sen niye kızının sorununu anlatıyorsun anlatsa kızın anlatır. Benim annemde gidip tüp bebek yaptığımı yakın komşularına söylüyor bana kalsa kimseye söylemıycektim en iyisi annelere söylememek.
bu konuda bende katılıyorum. bazen bazı dertleri kimseye anlatmamak gerekiyor.
şöyle bir söz vardır. söyleme sırrını dostuna. o da söyler kendi dostuna...
Hepinize cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim amacım burada kimseyi yargılamak veya kabahatli çıkarmak değildi. sadece doktora nasıl gitmelerini sağlayabiliriz diye tavsiye almaktı. ama kadın öyle üzldükçe benimde içime dert oldu... burada paylaştım.
Belki de onlar kendi evlerinde mutlu. o yüzden bu konuyu bende uzatmayım..
inş. en kısa zamanda bunu da kendi aralarında çözerler....((
malesef bizim yapacak bişeyimiz yok gibi. inş geçen yıllarına üzülmezler
kızın annesi yardım istedi. ne yapabilirz diye. benimde aklıma takıldı. çok düşündüm çıkmadım işin içinden. buraya yazrsam belki bi yardım alırım diye düşündüm. annesi de üzülüyor bu duruma. yazlığa gitmişti. oradan telefonla aradı. ne oldu aklına bişey geldimi diye. benim gittiğim kadın doğum doktoru var. ona sor dedi. bende bişey diyemedim.
aklıma gelen şeyler. kızın eşiyle konuşup ikna etmesi. başka bişey yok. ya da psikolojik destek alacaklar.
Kusura bakmayın arkadaşım ama burda arkadaşınızın annesi hatalı davranmış size anlatarak eger annesine kızına yardımcı olmak istiyorsa başkalarına söylemek yerine kızınıda ikna edip doktora götürürdü ben özel hayatın başkalarına yayılmasına karşıyım bugun size bu durumu anlatan yarın başkasına anlatır ve bu durum arkadaşınızın kulagına gitmiş olsa psikoljisinin bozulmasına neden olur ve eşiyle arasının açılmasına sebep olur sen bizim özel hayatımızı mı anlatıyorsun eşine çıkaşabilir.
Dogru anlamışım,
7 yıldır vajinusmusu nasıl çözememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?